bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vo dvojici

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vo dvojici

Tridsaťdvaročný Russell Green má všetko: nádhernú manželku, rozkošnú šesťročnú dcérku, úspešnú kariéru v reklamnej agentúre aj veľký dom v Charlotte. Žije svoj sen a manželstvo s očarujúcou Vivian pokladá priam za dokonalé. Ale pod slnečným povrchom sa začínajú objavovať trhliny a zdesený Russ zistí, že sa mu všetky oblasti života, ktoré považoval za samozrejmé, rozpadajú na kúsky. V priebehu niekoľkých mesiacov príde o prácu aj o manželku a musí sa sám postarať o malú London. Russ zápasí s novou realitou plnou nepochopiteľného zmätku a usiluje sa ju zvládnuť. Vrhá sa do divokej existencie osamelého rodiča a vydáva sa na cestu, ktorej sa kedysi obával, no práve tá mu nakoniec prináša uspokojenie. Pritom však preverí jeho schopnosti spôsobom, ktorý leží ďaleko za hranicou Russových predstáv.
Bestsellerový autor Nicholas Sparks prichádza tentoraz s emocionálne silným príbehom bezpodmienečnej lásky, jej výziev, rizík, ale predovšetkým odmien.

Preložila Jana Melcerová

Dostupné verzie titulu

Vo dvojici Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Vo dvojici

Originálny názov: Two By Two

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Jaji bloguje hodnotí (Jana Paveleková, 2.11.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vo dvojici nemusia nutne čítať iba ženy. Myslím si, že aj muži by si prišli na svoje. Kniha by im mohla byť bližšia najmä pre rozprávača príbehu, Russella. Jeho podanie príbehu je pútavé a poučné. Russell vám otvorí oči a ukáže, že nie je všetko ružové a pozitívne. Očakávate od kníh, ktoré si vyberáte niečo viac? Aj ja. Ak chcete mať doma v knižničke niečo výnimočné, Nicholas Sparks je podľa mňa čerešnička na torte zahraničnej literatúry. Nech by ste si vybrali akúkoľvek knihu, zamilujete si ju. Vo dvojici je pre mňa však niečím viac, než len jeho kniha. Myslím, že je to druhá najobľúbenejšia kniha. Hneď po Zápisníku jednej lásky. Dojala ma, prekvapila, poučila a utvrdila v tom, že zdravie, rodina a láska sú na vrchu môjho hodnotového rebríčka. Nicholas, ďakujem.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Naučil som sa, že vek nezaručuje múdrosť o nič viac ako inteligenciu. Viem, že to nie je veľmi obľúbená predstava. Nepokladáme predsa často starších ľudí za múdrych najmä preto, lebo sú sivovlasí a majú vrásky? Dospel som k presvedčeniu, že niektorí ľudia sa na rozdiel od iných narodia so schopnosťou zmúdrieť a na niektorých je zasa múdrosť evidentná dokonca aj v mladom veku.
Napríklad moja sestra Marge. Je múdra, hoci je iba o päť rokov staršia ako ja. Úprimne povedané, Marge je múdra, odkedy si ju pamätám. Aj Liz. Je mladšia ako Marge, a predsa z jej reči cítiť premyslenosť a empatiu. Po rozhovore s ňou sa často pristihnem, že uvažujem o tom, čo povedala. Aj mama a otec sú múdri. Po tieto dni o tom veľa premýšľam, lebo mi došlo, že hoci v našej rodine sa múdrosť vyskytuje, mňa celkom obišla.
Veď keby som bol múdry, bol by som počúval Marge v lete roku 2007, keď ma viezla na cintorín k hrobom starých rodičov a opýtala sa, či som si absolútne istý, že sa chcem s Vivian oženiť.
Keby som bol múdry, bol by som počúval otca, keď sa ma opýtal, či som si istý, že by som mal začať podnikať a založiť si v tridsiatich piatich rokoch vlastnú reklamnú agentúru.
A keby som bol múdry, bol by som počúval aj mamu, keď mi hovorila, aby som sa venoval London čo najviac, lebo deti veľmi rýchlo vyrastú a tie roky nemožno vrátiť späť.
Ale ako som povedal, nie som múdry muž, a preto sa môj život dostal do peknej vývrtky. Ešte aj teraz mi často napadá, či sa z toho niekedy spamätám.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x