bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tá, čo prežije

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tá, čo prežije

Presne desať rokov uplynulo odvtedy, čo Nicolette Farrellová zmaturovala a odišla z rodného mestečka Colley Ridge. V tom čase jej najlepšia priateľka Corinne zmizla bez stopy a vinník ani telo sa nenašli. Nic sa prvý raz vracia domov, aby sa postarala o chorého otca a obnovila pretrhnuté väzby. Čoskoro sa ocitne uprostred drámy, ktorá oživí Corinnin prípad a otvorí staré, ale nezahojené rany.
Pred desiatimi rokmi sa policajné vyšet¬rovanie sústredilo na Nicolette, jej brata Daniela, blízkeho priateľa Tylera a na ¬Corinninho chlapca Jacksona. Od tých čias opustila mesto iba Nic. Daniel ¬čaká s manželkou Laurou prvé dieťa, Jackson pracuje v miestnom bare a Tyler chodí s Annaleise Carterovou. Je to Nicolettina susedka, ktorá kedysi všetkým poskytla alibi na noc, keď zmizla Corinne. O niekoľko dní po Nicolettinom návrate však zmizne aj Annaleise.
Nic sa usiluje odhaliť pravdu o Annaleisinom zmiznutí. Rozpráva udalosti, ktoré sa stali, od pätnásteho po prvý deň po príchode do rodného mestečka, teda v opačnom slede. Postupne odkrýva desivé pravdy o svojich priateľoch a rodine aj to, čo sa v osudnú noc skutočne stalo.

Preložila Jana Melcerová

Dostupné verzie titulu

Tá, čo prežije Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tá, čo prežije

Originálny názov: All The Missing Girls

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Sústredil sa na slová, potom zdvihol hlavu. V modrých očiach mal vodnatý pohľad, ktorým unikal rovnako ako jeho myšlienky. To dievča. Videl som to dievča.Cítila som tlkot vlastného srdca až v hlave, pulzovala mi v nej krv, tak ako jej meno, akoby vyklopkávalo všade naokolo. „Koho si tým myslel? Koho si videl?“Poobzeral sa okolo seba. Bližšie sa naklonil. Dva razy otvoril a zatvoril ústa, kým mu z nich šepotom vykĺzlo jej meno: „To Prescottovie dievča.“Naskočila mi husia koža. „Corinne,“ povedala som.Prikývol. „Corinne,“ povedal, akoby našiel čosi, čo hľadal. „Áno, videl som ju.“Rozhliadla som sa po jedálni a naklonila som sa k nemu. „Ty si ju videl? Tu?“ Snažila som sa predstaviť si jej ducha, ako sa túla po tunajších chodbách. Alebo jej srdcovitú tvár, zlatohnedé vlasy, jantárové oči a plné pery – ako by vyzerala po desiatich rokoch. Objíma ma okolo krku, pritláča si líce k môjmu a priznáva sa šepotom iba mne: Najlepší kanadský žartík, však? Ale no tak, neblázni. Veď vieš, že ťa mám rada.Otec mal vzdialený pohľad. A potom sa mu opäť vyjasnil, začal vnímať okolie, dokumenty v mojej taške. „Nie, nie, nie tu. Bola v tom dome.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x