bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ulička Apple Tree Yard

Vydavateľ: Motto (Nakladatelství Motto)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:55

Lepšia cena: 12,59 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,89 € (vrátane DPH)
Bežná cena:14,99 €
Ušetríte: 2,10 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ulička Apple Tree Yard

Príbeh o nevere s nedozernými následkami.
Genetička Yvonne Carmichaelová má všetko – skvelú kariéru aj skvelé manželstvo. Jedného dňa však stretne tajomného muža, do ktorého sa vášnivo zamiluje a je ochotná urobiť preňho čokoľvek vrátane sexu na verejnosti v bočnej uličke Apple Tree Yard. Je naivne presvedčená, že obidva svoje životy dokáže udržať striktne oddelené. Netuší, že práve spustila lavínu, ktorá jej šťastie rozbije na prach, prevráti jej celý život a napokon ju privedie na lavicu obžalovaných...

Detaily o knihe

Názov: Ulička Apple Tree Yard

Originálny názov: Apple Tree Yard

Objednávací kód NA377156

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nie (Erich, 9.3.2019) Odpovedať

som sklamaný(á)
Knihu som dostal k narodkám. Po prečítaní dvoch strán som ju chcel odložiť kvôli štýlu písania. Rozhodol som sa však, že jej dám ešte šancu. Po 10tej strane som knihu zavrel a už sa k nej nemienim vrátiť. Nehodnotím dej, lebo k nemu som sa ani nedostal. Odradil ma literárny jazyk autorky. Neodporúčam, hlavne mužom.

Silno skutocne... (Danka, 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
V knihe sa spomina pokus s opicami. Matku s mladatom zavreli do klietky a postupne rozhorucovali podlahu. Najprv sa samica iba hybala, potom jej mlada vyliezlo do narucia a ona sa snazila ho chranit no ked bola palava na podlahe neznesitelna, polozila na nu mlada a ona sama sa nan postavila. Presne o tom je pointa Ulicky Apple Three Yard. Tato kniha vobec nieje zla. Akurat mi nesedi jej ocenenie za naj triller roka kedze som citala i napinavejsie veci, napriek tomu sa drzim toho ze sa citat urcite oplati. V anotacii sa pise ze zaklad vsetkemu spravila nevera. Tak to aj je. Moze to vyzerat klasicky, okukano, nudno. Nebolo. Pribeh mi pride pisany uplne realne a tak ze som vsetko tak akosi precitovala s Yvonne. Zozaciatku posobi ako hlupa, naivna a citala som recenzie ktore presne o tomto hovoria. O blaboloch zamilovanej zeny. Lenze ked citate dalej tak sa zacnu diat veci, Yvonne spoznavate viac do hlbky a mne prisla dost sympaticka, celkom som jej pocinanie chapala. Kazda zena tuzi byt obdivovana, milovana, vediet ze je stale pritazliva i napriek veku. Tvrdim, ze clovek nema nikdy hovorit nikdy. Nemoze tusit, co mu zivot prinesie.. Yvonnin milenecky vztah je ako vlnovka, raz hore, raz dolu. No potom dosiahne urcity bod v ktorom sa vsetko zmeni a ona odrazu sedi vo vazbe a na lavici obzalovanych. Musi odkryt co skryvala a dufa, ze jej utajovany vztah nevyjde na povrch. Znamenalo by to koniec jej kariery, manzelstva, kamaratstiev. Naozaj? Mne sa kniha pacila. Nenudila ma, tym ze som sa tak akosi vzila do Yvonninej koze, bavila ma. Bola som zvedava ako bude pokracovat jej nahodne stretnutie s pritazlivym chlapikom, co manzel. A hlavne ma zaujimalo ako sa to vsetko skonci kedze bolo jasne, ze nejaky "pruser" prist musi. Pozitivne tiez hodnotim autorkino popisanie Yvonninho vnutra, psychiky, myslenia. Toto sa podla mna naozaj vydarilo a skor ako do kolonky spolocensky roman by som ju zaradila do psychologickeho romanu, chvilami az trilleru. S poznamkou: kniha, ktoru si prezijete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x