bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bez slitování

Vydavateľ: Mystery Press (Mystery Press)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:512
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Lepšia cena: 20,74 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 21,23 € (vrátane DPH)
Bežná cena:24,69 €
Ušetríte: 3,46 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 14,19 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bez slitování

Když Leonard Franks se svou ženou Ellie opustí hluk a shon Londýna, aby si užívali vysněného odpočinku v ústraní Dartmooru, všechno se zdá být dokonalé.

Jenomže pak se jejich sen roztříští na kusy. Jednoho pozdního březnového odpoledne vyjde Leonard z domu, aby přinesl dříví na topení – a už se nevrátí. O devět měsíců později je stále ještě nezvěstný.

Policejní vyšetřování uvázne na mrtvém bodě, a tak se Ellie s rodinou obrátí na soukromého vyšetřovatele Davida Rakera, který se specializuje na pátrání po zmizelých osobách. Nic jej ale nemůže připravit na to, co brzy zjistí.

Za Franksovým zmizením se totiž skrývá hrozivé tajemství, pohřbené tak hluboko, že jej neměl nikdy nikdo objevit. Když Raker začne celou pavučinu lží pomalu rozplétat, ocitne se v nebezpečí nejen on, ale také všichni, na nichž mu záleží.

Detaily o knihe

Názov: Bez slitování

Objednávací kód NA376561

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pan Weaver sa somnou pohral. Bez zlutovania.. (Danka, 6.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak som sa raz opat dala nalakat na "do vysok ospevujuce" recenzie a..... nebanujem :-) Autor je novy ak som dobre postrehla, resp.v nasich koncinach od neho nevyslo zatial nic ine. Ak ani nevyjde, bude to skoda. Pribeh zacina vlazne. Tak akosi nezaujimavo. Policajtka, ktorej jej nadriadeny klepol po prstoch je nutena prestat popri praci patrat po svojom otcovi. Zmizol pred necelym rokom z nicoho nic. Isiel vziat polena z verandy aby prihodil do kozubu a viac ho nikto nevidel. Zene ostal nezjedeny mrkvovy kolac, ktory mu medzitym chcela naservirovat a dcere prazdnota v dusi. Otca milovala, vztahy v rodine boli na jednotku, idealny zivot bez poskvrnky. Naoko... Je jasne ze sa nieco stalo. Nieco v minulosti. Pretoze pomedzi kapitoly su vlozene pasaze, ktore s aktualnym dejom nesuvisia, spominaju sa v nich uplne ini ludia a uplbe ine casove obdobie. Logicky si date dokopy, ze skor ci neskor sa minulost a sucasnost stretnu a vsetko bude davat zmysel. Tak aj bolo. Chvalim vsak autora zato, ako dlho dokazal podstatu vsetkeho udrzat v tajnosti. Iste, dej plynie a dozvedate sa nove a nove veci ale stale ich nejak neviete poprepajat a nic nenaznacuje co sa skryva za zmiznutim byvaleho policajta. Naopak autor este celkom fajnovo pomota citatelovi hlavu roznymi vecami, ktore mu podstrkuje pod nos. Oblubite si postavu a o par stran sa odrazu stane akasi podivna. Az tak ze ju zo vselicoho zacnete podozrievat. A to vsetko preto aby veci v dalsej casti vypalili uplne inak. Sikovny ten pan Weaver :-) Pohral sa somnou presne ako sluboval v nazve. Bez zlutovania. Rozuzlenie v zavere je pecka. V tom zmysle ze toto by napadlo malokoho. Pretoze o tom nebol pocas tych 502 stran ani len naznak. Hlavu som si trapila celkom zbytocne. Nuz ale z pohladu citatela to mozem iba chvalit. Stylovo mi autor pripomina knihy Bernarda Miniera takze myslim ze ak vam sadol ten, treba sa zahryznut aj do tejto knihy. Nudit sa nebudete.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x