bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žezlo Prastarých. Detektív Kostlivec 1

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Séria:Detektív Kostlivec (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:57

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žezlo Prastarých. Detektív Kostlivec 1

Zoznámte sa s Kolohnátom Lahodom. Je to detektívne eso, vždy štýlovo oblečený, s poriadne podrezaným jazykom, nevídaný mág a chodiaci, hovoriaci a oheň vrhajúci kostlivec. Okej, sem-tam príde o hlavu - veď aj tú terajšiu vyhral v kartách -, ale skrýva toho v sebe oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá, čo je celkom fajn, keďže je vlastne chodiaca kostra. Kolohnát je síce mŕtvy, ale prekabátil smrť, aby mohol ochrániť svet pred prastarým nepriateľom. Aby ho však porazil, bude potrebovať pomoc a na to sa najlepšie hodí jeho nová partnerka, mladučká Stephanie.

Kolohnát a Stephanie sa ocitnú v nekonečnom kolotoči, aby ochránili najvzácnejší majetok jej nedávno zosnulého strýka - žezlo Prastarých, ktoré by mohlo privolať na svet krutých bohov dávnej minulosti. Má to však len jediný háčik. Nikto neverí, že bájne žezlo a dávni bohovia existujú, a tak sa Kolohnát a Stephanie môžu spoľahnúť len na seba.

Detaily o knihe

Názov: Žezlo Prastarých. Detektív Kostlivec 1

Objednávací kód NA376189

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Detektív kostlivec! (H., 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Predstavte si 400-ročného týpka, ktorý je no... kostlivec, živí sa ako detektív, prekypuje sarkazmom a jazdí na Bentley. A teraz si predstavte 12-ročné dievča, ktoré ale nie je umrnčané a rozmaznané ako jej 12-roční rovesníci, ale je chytré, tiež sarkastické a má poriadnu dávku odvahy. A čo sa stane, keď sa tieto dve postavy stretnú? Prvá kniha série Detektív Kostlivec, to sa stane! A poviem vám stojí za to! Ani si nespomínam, kedy naposledy som čítala knihu, ktorá by sa TAK DOBRE čítala. Pri ktorej by som zase pociťovala radosť zo samotného čítania. Pri tejto knihe som to však pociťovala. Tešila som sa z čítania. A dostali sme sa k môjmu najobľúbenejšiemu aspektu tejto knihy a tým je Humor, Humor a ešte raz HUMOR!!! Ako som už povedala, obe hlavné postavy sú poriadne sarkastické, takže miera sarkazmu v tejto knihe je vyššia ako Himalájske vrchy! A takto to pokračuje. Chémia medzi hlavnými postavami je fantastická. A nie teraz nemyslím romantickú chémiu, veď je tam predsa len zhruba 388 ročný rozdiel (žiadna Edward ala Bella vec sa nekoná), myslím tímovú chémiu. Niečo ako Pat a Mat alebo lepší príklad... Chip a Dale. Lolek a Bolek, dosaďte si tam koho chcete, myslím, že predstavu ste už dostali. A v spolupráci s hlavnými postavami, sú tu aj vedľajšie postavy, ktoré dotvárajú fantastickosť tejto knihy. A tu musím vyzdvihnúť hlavne ženské postavy. Myslím, že všetci vieme, ako niektoré knihy trpia deficitom sympatických ženských postáv. Tu o ne nie je núdza. Máme tu krásnu ale sebeckú Bedu Čínu a potom moju obľúbenkyňu, Tanitu Galganú. Z ktorej je ale neskutočná drsňačka. Na tejto knihe sa mi páčila priamočiarosť, žiadne obkecávačky, či zbytočné a nudné scény. A aj to je jedna z vecí, prečo sa TAK DOBRE čítala. Nedávala mi priestor na nudenie sa. V neposlednom rade chcem vyzdvihnúť slovenský preklad tejto knihy, lebo tie mená sú neskutočné. Keď ľuďom hovorím o tejto knihe a spomeniem niektoré z mien postáv, hlavne meno hlavnej postavy - Kolohnát Lahoda, okamžite ich to zaujme. Je to nezvyčajné, originálne a šibnuté. Tejto knihe nič nechýba, je plná skvelého humoru, dobrodružstva a mágie... a čo viac si priať? Ja si teda prajem len jedno. Druhý diel!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x