bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pamatuji si vás všechny

Vydavateľ: Metafora (Metafora, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,20 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,42 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pamatuji si vás všechny

U ledového islandského fjordu leží vesnice duchů... královna islandské krimi přichází s mrazivým thrillerem, poprvé bez právničky Tóry, ale i tak naberete dech až na konci.

Když se tři mladí lidé z Reykjavíku rozhodnou, že koupí dům v opuštěné obci v pustých západních fjordech, netuší, co všechno je tam čeká. Co bude odhaleno a co probuzeno.
Gardar, jeho žena Katrín a společná kamarádka Líf se chtějí pustit do renovace domu, ale brzy se začnou dít divné věci. Na podlaze se objevují mokré šlápoty, někdo trousí po pokojích mořské mušle, ozývají se podivné zvuky. Mobily se jim záhadně vybijí a loď pro ně má přijet až za několik dní. Jiná cesta z oněch mrazivých pustin nevede. Jsou tu úplně sami. Nebo ne...?

V malém městečku na druhé straně fjordu vyšetřuje policistka Dagný spolu se svým kamarádem, psychiatrem Freyrem, sérii nepřirozených úmrtí. Stopa vede do zaprášených archivů s policejními složkami z minulého století. Jak by ale tehdejší zločiny mohly souviset s nedávným záhadným zmizením Freyrova malého syna?

Záhady se vrší jedna na druhou a pomalu se začínají propojovat do řetězce děsivých událostí. Příšerná pravda musí být odhalena. Mrtví si někdy pamatují víc, než bychom si přáli...

Detaily o knihe

Názov: Pamatuji si vás všechny

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Yrsa chytila druhy dych (Danka, 10.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak mate Yrsu radi, tuto knihu zozeriete :-) ak sa vam doterajsie knihy zdali nudne, jednoduche, jasne, dajte sancu tejto. Je uplne ale uplne ina. Zistite to uz na zaciatku. Opustame seriu s pravnickou Torou a zacina sa novy pribeh s uplne novymi postavami. Meni sa aj prostredie a toto si vychutnaju milovnici toho severskeho na severskom krimi. Konecne je to opat tu. Opat zima, vietor, sneh, dazd, fjordy, drsna priroda a ..... duchovia...stare pribehy, stare tajomstva, stare rany. Oooooch Yrsa chytila druhy dych. Veru tak. Uz jej posledna kniha Plavba smrti bola plna vzrusenia a napatia a tato knizka ho vygradovala. Iste, tusila som ze veci ktore sa v pribehu deju sa zrejme na konci dostanu do realnej roviny no to zvlastno, tajomno, to nieco medzi nebom a zemou ostalo. Vzdy ma fascinovalo, ako moze spisovatel na konci knihy spojit a prepliest veci zdanlivo nespojitelne, tu konstatujem ze autorka ma naozaj dokonalu fantaziu a talent. Yrsu mam vseobecne rada, jej knihy sice na niekoho posobia jednoducho az nudno, za mna su vsak super oddychove krimi a pravnicku Toru s jej blaznivou rodinou som si zamilovala. Velmi sa preto tesim z toho, ze hoci mi chybaju, nahradila ich perfektne spracovanym novym pribehom. Lepsim (slightsmile) Tora, prepac :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x