bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dám ti aj slnko

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dám ti aj slnko

Výnimočný príbeh od autorky románu Nebo na dosah. To pravé pre nedočkavých fanúšikov Johna Greena, Gayle Forman a Rainbow Rowell.
Dvojčatá Jude a Noe znamenajú jeden pre druhého všetko. Keď majú trinásť, Jude príde na to, že je krásna a Noe, že je gej. Noe miluje okrem sestry už len kreslenie a robí všetko pre to, aby sa dostal na prestížnu umeleckú školu. Jude zamestnávajú viac chlapci. O tri roky je všetko inak. Na školu snov sa dostala Jude, ale je z nej utiahnutá sivá myška, čo sa skrýva za svoje obrazy. Z Noema sa stal pártyboy a lámač babských sŕdc. A ich mama je mŕtva. Dvojčatá spolu ledva prehovoria a ani jeden vlastne nevie prečo. Neuvedomujú si, že každý z nich tvorí len polovicu príbehu, a keby si k sebe našli cestu, dokázali by poskladať svoj svet dokopy, získali by druhú šancu na šťastný život.

Detaily o knihe

Názov: Dám ti aj slnko

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Srdcovla (Paulína, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to jedna z kníh, pri ktorej máte pocit že sa vás citovo dotýka, otvorí vám nové dimenzie a zmení pohľad na svet a ešte dlho po jej dočítaní ostanete nehybne sedieť a pozorovať stenu. Odporúčam ju všetkým teenagerom ktorí sa hľadajú a nevedia nájsť. Často som musela o deji premýšlať aj v reálnom živote. Zjednodušene vám poviem že vás táto kniha chytí a nepustí kým neprečítate aj údaje o vydavateľstve. Kniha zachytáva všetky možné sféry od umenia, dôležitosti rodiny po prvé lásky. Určite si vás získa a stojí za vás čas. A to ani nespomínam nadherné ilustrácie zdobiace celú knihu..

Pretvor svet (Vivienne Čorgoová, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha vám zmení život. To je to najdôležitejšie, čo potrebujete vedieť. Doslova vás uchopí a nepustí, kým ju celú "nezhltnete" Táto kniha je totiž ako kyslík a keď ju čítate tak doslova lapáte po dychu. Smejete sa, plačete, máte depresie a následovne predvádzate radostné tančeky strana za stranou. Teda aspoň tak to bolo u mňa. Je to príbeh lásky, priateľstva, rodiny a žiaľu nad stratou milovaných, no rovnako je to aj príbeh každého z nás, pretože verím v to, že v tej chvíli si každý z nás povie, že je to príbeh aj o ňom. Je to príbeh, v ktorom si nemôžete nikdy byť istý, čo bude nasledovať. Každá strana je obrovským prekvapením a práve to je na nej tak očarujúce. Autorka tejto knihy by mala získať všetky ocenenia sveta, pretože dokáže narábať so slovami lepšie ako hocikto iný. Vdýchla tejto knihe aj kus umenia, a čo by len kus, umenie sa nachádza na každej jednej strane. Vlastne ani neviem, čo viac o tejto knihe povedať. Možno preto, že keď si ju prečítate, tak zistíte, že všetko bolo už dávno vypovedané. Prevráti vám život naruby a vy si na konci poviete: "Čo teraz?" A práve vtedy si uvedomíte, že keď ju dočítate tak je čas aby ste si napísali váš vlastný príbeh. A presne na to vás odkazujú aj posledné slová tejto zázračnej knihy: PRETVORTE SVET-rovnako ako vám ho pretvorila aj táto kniha!

Všetci si ju prečítajte (Katarína, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som začala čítať knihu Dám ti aj slnko, tak ma veľmi nezaujala. Prišla mi ako tuctová, obyčajná kniha. Ale, keď sa dej rozpútal a odkrývali sa nové záhady, tak som sa od knihy nemohla odtrhnúť. Stále som na ňu myslela. Budú spolu? Povie im to? Skončí sa to dobre? Otázky. ktoré som si kládla pri každej strane. Takže, ak neviete po akej knihe siahnuť, aby vás ohúrila a vyvolala vo vás emócie, tak vám iba vrelo odporúčam Dám ti aj slnko. :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x