bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nakresli mi vietor

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,15 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nakresli mi vietor

Kniha o tom, aká tenká je hranica medzi správnym a nesprávnym, aká krehká je sebaláska v porovnaní s túžbou po tom, aby sme boli milované mužom... Je o materinskej láske, o zlyhaní, o ľudskej zlobe a o tom, že za mrežami slovenských väzníc sedí mnoho osudov, ktoré sa do novín nedostanú a ktoré si tam, v „chládku“ musia vytvoriť svoj vlastný svet....

Detaily o knihe

Názov: Nakresli mi vietor

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Konecne vydarena evitovka (Danka, 7.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
kze. Precitana za dopoludnie. Nie vsak preto ze by som preskakovala strany ci pasaze. Naopak. Asi sa stal zazrak, mozno je to tym, ze ide o skutocny pribeh. Neviem. Kazdopadne vsak tato kniha Evite vysla. Nejdem polemizovat o tom, ci hlavna postava z pribehu robila veci zle alebo dobre. Nato si kazdy urobi nazor sam. Koniec koncov kazdy robi chyby a zbada ich castokrat az ked je prilis neskoro. Druha vec je logika. Sudy. Tresty. Ako sa v pribehu pise - naco je zena zavreta vo vazeni, ktora tym, ze si posedi 3 roky nic nevyriesi. Uzitocnejsia by bola vonku kde by bola nutena splacat svoje dlhy a napravat chyby. Ale to je tiez vec pohladu. Pomsta a zavist spravia vela. V skratke: kniha je vydarena. Dozviete sa zivotny pribeh zeny, ktora vela veci pokazila. Vela si uvedomila a vela lutuje. Dozviete sa skutocne fakty spoza vazenskych mrezi. Hoci mozu byt zamerne "okorenene" verim im. Myslim, ze su realne. Uprimne priznavam ze evitovky zdaleka obchadzam. Zo zaciatku boli fajn no tie sucasne uz mi pridu ako zbytocne nicenie papiera. Tejto som po dlhon case dala sancu iba kvoli tomu, ze jej zaklad tvori skutocny pribeh. Nuz a konstatujem: mna je toto konecne evitovka o ktorej mozem s cistym svedomim napisat ze je zaujimava, putava. Nic presladene, nic nasilu len skutocny zivot. Nakresli mi vietor mozem bez najmensej vyhrady vrelo odporucat. Stoji za precitanie.

:) (Jana Holková, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knihe spolu s podpisom autorky som sa dostala náhodou, pretože som ju vyhrala v súťaži :) a vôbec to neľutujem, mňa osobne zaujala už od začiatku.. posunula som ju ďalej mojej mamine, ktorú na začiatku tiež nezaujala ako v predchádzajúcom komentári, no keď sa začítala ďalej, naozaj si ju pochvaľuje :) opis slovenských väzníc, rodinné vzťahy a celkovo kniha zobrazuje to, čo sa každému v živote môže stať...a tým, že je to skutočný príbeh sa do toho čitateľ ešte viac vžije...je to jedna z tých kníh, ktoré vo vás niečo zanechajú ...chválim a odporúčam :)

Toto si určite prečítajte (Natália Teleková, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala ako darček pod stromček. Mala som čo robiť, aby som skryla svoje sklamanie. Totiž to autorka Eva Urbaníková mi nebola sympatická a všetky jej knihy som obchádzala veľkým oblúkom. Po dlhšom zaváhaní som sa do nej pustila. A ja musím skonštatovať, že bola výborná...Kniha je napísaná podľa skutočnej udalosti, veľmi dobre a pútavo. Aj keď sa tam v dejových líniach viackrát preskakovalo, vôbec to nebolo rušivé, naopak. Vo mne tá kniha nechala hlbokú stopu a pre mňa mala aj hlbokú myšlienku. Človek aj keď sa mu darí, nemal by stratiť pokoru..... Vrelo ju odporúčam každému ako oddychovku, ale aj ako knihu, kde životný príbeh hlavnej hrdinky zanechá vo vás myšlienky, ku ktorým sa ešte určitý čas po prečítaní knihy opäť vraciate. Ďakujem pani Urbaníkovej.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x