bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Selekcia

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Séria:Selekcia (1.diel zo 4)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Selekcia

Pre tridsaťpäť dievčat je Selekcia životnou šancou. Príležitosť uniknúť svojmu osudu, vstúpiť do okázalého sveta rób a drahých šperkov. Žiť v paláci a bojovať o srdce úžasného princa Maxona. Pre Americu Singerovú je to však nočná mora. Musí opustiť svoju lásku a odísť z domova. Potom sa zoznámi s princom Maxonom. Postupne začne prehodnocovať všetky svoje dovtedajšie plány – a uvedomí si, že život, ktorý si vysnívala, bledne pri budúcnosti, na ktorú nikdy ani nepomyslela.

Detaily o knihe

Názov: Selekcia

Originálny názov: The Selection

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé (Jana, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto séria bola úžasná a odporúčala by som ju všetkým mladým ale aj dospelým dievčatám. Totálne ma vtiahla do prostredia šiat, účesov, bálov a samozrejme princov. Vzťah Ameriky a Maxona bola krásny. Friends to lovers tam úplne sedelo. Pripravuje sa aj seriálové spracovanie, preto si knihu určite prečítajte skôr než si pozriete seriál

Pravda (Natália Ďuranová, 11.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Selekciu som si hneď na začiatku zamilovala. Je to jedna s tých kníh ,ktoré vás hlavne ohúria obalom. Lenže ak sa začítate do prvých strán,hneď pochopíte ,že táto kniha je fenomén. Pútavá,človek je na nej závislý a bojí sa od nej odtrhnuť. Odporúčam. A hlavne milujem.

Selekcia (Sandra Vavrúšová, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľa ľudí tvrdí, že táto kniha je odpozeraná z kníh Hry o život alebo Divergencia, čo je možno trocha pravda, ale ja si skôr myslím a stojím si za tým, že je svojím spôsobom jedinečná a nenapodobiteľná. Je to veľmi príjemné čítanie a ja som túto knihu prečítala na jedno posedenie. Vrelo odporúčam! Rovnako ma očarili aj všetky knihy zo série Selekcia, ktoré doposiaľ vyšli a neviem sa dočkať dalších. Čo viac ešte dodať? Určite si ju zaobstarajte. :)

Skvelá kniha (Kristína Bartková, 2.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Dlho som uvažovala, či si túto knihu prečítať, alebo nie. Napokon som sa odhodlala a neľutujem. Kniha vtiahne čitateľa do deja a prinúti ho prežívať spolu s hlavnou hrdinkou Amerikou. Je to príbeh dievčaťa z chudobnej rodiny, ktorá opustí svoju lásku a zabojuje o srdce princa, aby sa jej rodina mala lepšie. Spočiatku si s ním nerozumie ale aj napriek tomu k sebe nájdu cestu.

selekcia (Katka, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dlho som vahala nad knizkami,mala som vsetky prve tri pozicane z kniznice a ked som sa zacitala do selekcie,tak v priebehu styroch dni som precitala vsetky tri.nadherny pribeh,napinavy ci America ostane,odporucam.uz som hrda majitelka tychto knih :-)

selekcia (Katka, 2.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dlho som vahala nad knizkami,mala som vsetky prve tri pozicane z kniznice a ked som sa zacitala do selekcie,tak v priebehu styroch dni som precitala vsetky tri.nadherny pribeh,napinavy ci America ostane,odporucam.uz som hrda majitelka tychto knih :-)
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x