bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







After 3 - Tajomstvo

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:After (3.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:832
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 15,88 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 16,25 € (vrátane DPH)
Bežná cena:18,90 €
Ušetríte: 2,65 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: After 3 - Tajomstvo

Tessa práve urobila najdôležitejšie rozhodnutie svojho života, no vzápätí sa všetko mení. Nečakané odhalenia o rodinách Tessy i Hardina naznačujú, že skutočnosť je iná, než si obaja mysleli. Čo bude s ich budúcnosťou, o ktorú doposiaľ tak tvrdo bojovali?
Tessin život sa rozpadáva. Nič nie je také, ako si myslela. Ani priatelia, ani rodina. Hardin – jediný človek, ktorý by mal za každých okolností byť jej spoľahlivou oporou –, zúri, keď zistí, čo dôležité pred ním Tessa zatajovala. Namiesto toho, aby ju v jej plánoch podporil, rozhodne sa jej ich prekaziť.
Tessa vie, že Hardin ju miluje a urobí všetko, aby ju chránil, avšak niekoho ľúbiť a dokázať s ním žiť nie je to isté. Tessu vyčerpáva nekonečný kruh záchvatov žiarlivosti, nepredvídateľného hnevu a odpúšťania. Silu jej citu k Hardinovi už nikdy neprekoná iný muž, žiaden iný bozk jej neposkytne toľko radosti ako Hardinov – stojí však neskrotná vášeň medzi nimi za ten nekonečný boj? Kedysi im na prekonanie problémov stačilo, že jeden druhého ľúbia. Ak sa však Tessa rozhodne poslúchnuť hlas svojho srdca, bude to znamenať... koniec?

Z anglického originálu Afterwefell(GalleryBooks, New York 2014)
preložilaAdriana Sýkorčinová.

Dostupné verzie titulu

After 3 - Tajomstvo Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: After 3 - Tajomstvo

Originálny názov: After We Fell

Objednávací kód NA202457

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

After tajomstvo (Veronika K., 8.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila :) ako aj predšlé dve časti, ktoré sa volajú After bozk a After sľub :)

Mala som predsudky (Michaela Kubalová, 2.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Nemám moc rada tie presladené romány, kde sa stretnú dve dokonalé osoby, zamilujú sa do seba a majú dokonalý život. A rovnako tak nemám rada romantické knihy rozťahané do niekoľkých dielov. Myslela som si, že táto kniha bude presne taká a bála som sa do nej začítať. Nakoniec som sa jej však rozhodla dať šancu. A nikdy to neoľutujem. Kniha je písaná jednoduchým, príjemným štýlom a ľahko sa číta. Možno sa vám zdá, že je príliš hrubá a budete ju čítať celú večnosť, no nie je to tak. Autorka ma vtiahla do deja tak, že som sa nemohla od knihy odtrhnúť. Boli tam síce pasáže, kde som sa trošku nudila, pretože sa dej opakoval, no autorka ma napriek tomu držala v napätí. Veľmi som chcela vedieť ako kniha skončí, no zároveň som si priala, aby nikdy neskončila. Veľmi som si obľúbila hlavné postavy: Tessa - pretože je veľkou milovníčkou kníh, ako aj ja, a preto, že má s Hardinom vždy toľko pochopenia, a Hardin - pretože to nie je žiadny dokonalý princ na bielom koni, ale napriek tomu sa dokázal zmeniť a stať sa lepším človekom. Knihu hodnotím jednoznačne pozitívne a odporúčam každému, kto má predsudky rovnako, ako som mala ja, aby po knihe napriek tomu siahol. Už sa veľmi teším na ďalšie pokračovanie. A prajem všetkým čitateľom príjemné zážitky z knihy.

Príjemné čítanie (Ivka, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi páčila, zaujímave čítanie s erotickým podtónom. Nahovorila má na ňu kamarátka :-)) Teším sa na ďalšie diely,že si ich prečítam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vezmem si ťa, povedal mi už raz v opitosti. Azda to teraz myslí vážne? Veľmi som túžila spýtať sa ho na to práve tu a práve v tejto chvíli, no nemohla som. Na odpoveď od triezveho Hardina som sa necítila pripravená. Namiesto toho som sa spýtala:
„Hardin, čo také je v Seattli, že sa zubami-nechtami brániš tam ísť?“
Hardinov pohľad uhol nabok. „Nič dôležité.“
„Hardin, prisahám, že ak zistím, že si predo mnou niečo tajil, už v živote s tebou neprehovorím,“ povedala som úplne vážne. „Už mám tých tajností dosť, to mi môžeš veriť.“
„O nič nejde, Tessa. Mám tam zopár starých priateľov, ale necnie sa mi za nimi, pretože sú súčasťou môjho starého života.“
„Starého života?“
„Života, ktorý som viedol predtým, než som ťa spoznal: chľast, párty, sex s každou sukňou, ktorá šla okolo,“ vysvetľoval. Zdesila som sa. „Prepáč,“ zamumlal, no hovoril ďalej. „Nemám žiadne veľké tajomstvo, len zlé spomienky. To aj tak nie je ten pravý dôvod, prečo tam nechcem ísť.“
Čakala som, že prejde k podstate veci, Hardin však stíchol. „Dobre, tak mi teda povedz, prečo. Lebo ja tomu nerozumiem.“
Keď na mňa pozrel, jeho tvár neniesla žiadnu emóciu.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x