bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mesto stratených duší

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 06.05.2024 02:59

Ďalšie podoby titulu:
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mesto stratených duší

Lilithine démonské čary zviazali milovaného Jacea s jej prekliatym bratom Sebastianom. Jace sa tak stal poskokom démonov. Tieňolovci sa snažia zničiť Sebastiana, ale ich vzájomné spútanie je také silné, že nemôžu ublížiť jednému chlapcovi, bez toho aby to nepocítil aj ten druhý. Alec, Magnus, Simon a Isabelle skúšajú nájsť pomoc u férov, démonov, a dokonca i u nemilosrdných Železných sestier, no Clary pracuje na vlastnú päsť. V stávke je nielen jej život, ale aj Jaceova duša.

Detaily o knihe

Názov: Mesto stratených duší

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dokonalosť sama (Petra Valašteková, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to úžasná kniha,ktorá dokáže nadchnúť asi každého. Viem to z vlastnej skúsenosti,pretože ľudí,ktorým som hovorila svoje pocity z tej či tej časti to zaujalo alebo to práve čítajú. Po prečítaní posledných stránok štvrtej časti bola moja dušička veľmi malá, nevedela som či plakať,alebo sa smiať. Preto som sa trochu obávala, keď som začínala čítať túto časť. No ako vždy,pri tejto sérii človek sklamaný byť nemôže. Je to dokonale pútavo napísaná kniha. Nikde nijaké nudné časti. Všetko perfektne opísané,ale dej rýchlo pokračuje. Pri týchto knihách neexistuje prestávka. Nedokázala som medzitým čítať nič iné,brala som jednu časť za druhou. Smiala som sa,plakala,bála sa,radovala...všetko,čo svedčí o poriadnom čitateľskom zážitku.Každý sa do tohto sveta vžije,každý si niečo zamiluje na jednotlivých charakteroch. Práve to na tejto knihe milujem. Na nikoho nezabúda. Neexistujú tu len hlavné postavy.Každá vedľajšia postava má neskôr svoj vlastný príbeh,vlastné emocie,vďaka ktorým si človek môže o každom vytvoriť vlastnú mienku a môže si byť istý,že ani na jednu nikdy nezabudne. Tak ako ja. Hneď si na to spomeniem.Vždy mi to niečo pripomenie. Na túto knihu sa proste nedá zabudnúť. Veľmi sa teším na vydanie poslednej čati.

Fantasy ako má byť (Klaudia Petríková, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasné pokračovanie nástrojov smrteľníkov. V tejto časti sa nám príbeh trošku zamotá kedže sa vráti zlosyn Sebastian. A nie len to je spojený s Jacom. Je to dosť napäté keďže hlavná hrdinka Clary jedného z nich miluje a druhého chce zabiť. Bude hľadať spôsob ako ich oddeliť . Koniec je úplne najlepší keď v poslednej chvíli urobí konečné rozhodnutie ,ktoré môže zabiť jej lásku. Dej je veľmi napínavý. Doporučujem túto sériu , je v nej veľa vtipných pasáží a k tomu je ešte aj dokonale dojímavá.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x