bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Len kým si tu

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Len kým si tu

Životný príbeh mladej ženy a láska vo všetkých jej podobách: láska k mužovi, k rodine, deťom a tiež láska z pohľadu muža; láska k peniazom, k sexu, ženám, ale aj k sebe samému... Kniha je plná vyznaní, ktoré nik z nás nevysloví, pretože nemá odvahu. Často ich túži povedať, ale kým sa odhodlá, býva neskoro... Alternativa-radsej nie!!!

Michaela, mladá a úspešná žena, stráca pevnú pôdu pod nohami. Všetko sa začína, keď otvorí doručený e-mail s fotkami cudzích žien v náručí jej priateľa. Lavína sa spúšťa... Nepríjemné kolegyne ju prinútia opustiť prácu, ktorú milovala. Dlhoročný vzťah sa jej rúca a zdravotný stav naberá katastrofické obrátky. Túži sa vrátiť k rodine, na miesta, kde vyrastala. Počas jazdy autom jej príde zle, zastaví a náhodne stretáva lekára, ktorý sa jej snaží pomôcť. Príchod do domu starých rodičov jej vykúpenie neprináša.

Okrem rodinných problémov čelí aj atakom svojho bývalého priateľa. Odmieta snubný prsteň, ktorým ju Marek prosí o odpustenie, o chvíľu jej osud otočí zrkadlo... Kto bol záhadným odosielateľom fotiek Marekových mileniek? Čo skrýva mladý lekár Dávid pred svetom, a prečo nebol ľahostajný k osudu cudzej ženy na diaľnici? Kedy si vlastne uvedomíme, čo pre nás naši najbližší znamenajú? A prečo sú Vianoce pre Michaelu najsmutnejším sviatkom roku?

Detaily o knihe

Názov: Len kým si tu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Silvia, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka je vhodná pre všetky romantické duše. Vrelo ju odporúčam. Určite ju prečítate na jeden hlt, tak ako ja. Vidno, že autorka je veľmi talentovaná. Aj napriek tomu, že je to jej prvotina,kniha má pútavý dej,zaujímavé postavy aj nečakané zápletky. Tak kupujte vážení, skutočne neoľutujete.

Odporúčam (Ivana Zsidová, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem romány slovenských autoriek, lebo sa mi zdajú akési realistickejšie. Túto knihu som si vybrala náhodne. Meno Eva Hrašková mi nič nehovorilo a bola som zvedavá, či sa rodí ďalšia hviezda slovenského spisovateľského sveta. Som rada, že ma moja intuícia nesklamala.

vynikajúca kniha (Petra, 19.6.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha mladučkej autorky. Má skvelý dej, veľmi ľahko sa číta a nebudete sa vedieť od nej odtrhnúť.Pekný príbeh zo života mladého dievčaťa,pri ktorom si aj poplačete. Už sa neviem dočkať ďalšej :-)

Kniha, ktorá vás očarí (Kristína Ježovičová, 15.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižný debut, ktorý sa môže pýšiť nielen sympatickou obálkou ale aj obsahom, je predzvesťou ďalších čítaniahodných výstupov mladej autorky v slovenskom literárnom svete. Latka je nasadená vysoko a Eva Hrašková ju ani nemusí preskakovať na to, aby čitateľa v budúcnosti zaujala a uchvátila. Jej písmená mi tancovali pred očami v úžasnom súzvuku do neskorej noci. Predostierali sa mi v mozgu celkom vierohodne. Napomohli tomu realistické dialógy, ako aj uveriteľné myšlienkové pochody, navodenie atmosféry – erotickej, hysterickej, smutnej, nostalgickej, trúchlivej, láskavej,... Nevdojak mi dielo pripomenulo román od Anny Bronte. A to jednou jedinou vecou. Postojom hlavnej hrdinky ku dvom rozdielnym mužom jej života. Hlavná postava oplýva nielen hrdosťou, ale aj citlivosťou, sympatickou zhovievavosťou a veľkorysosťou, ktorá nepreteká, ale je tak akurát v strede pohára. Celkovo jej tento „mišung“ dodáva punc ľudskosti. Ubehlo viac ako stopäťdesiat rokov. Listy sa zmenili na e-maily, drožky na autá. Ale... ruže sú rovnako červené. A rovnako sa muži ( i ženy) delia na zloduchov a dobrákov. Neprekuknutí nehanební zloduchovia, avšak s občasnými zábleskami svedomia a priateľskí dobráci ťahajúci za kratšie lano... Alebo? Nie, nič neprezradím, prečítajte si Len kým si tu a všetko pochopíte. Autorka v tomto diele prostredníctvom Michaely obnažila kus svojej duše. Kniha je presýtená láskou ku všetkým generáciám rodiny. Áno, táto kniha je o vyznaniach. A určite nielen o tých milostných.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x