bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vytriezvenie

Vydavateľ: Život Publishing (Ringier Axel Springer) (Život Publishing, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vytriezvenie

Vytriezvenie je autobiografiou Braňa Mojseja, s ktorým celý život zametala metla ľudstva. Poskytovala mu krátkodobé potešenie, no dlhodobé problémy, ktoré autor v knihe nekompromisne odhaľuje. Vytriezvenie prináša doteraz nepublikované najtemnejšie tajomstvá alkoholika Mojseja. Prečo začal už v puberte chľastať, čo sa odohráva za múrmi psychiatrií a protialkoholických liečební, kto sú alkoholici v šoubiznise, prečo sa pokúsil o samovraždu, kto ho chcel kompromitovať žúrom s prostitútkami? Vytriezvenie je kniha o človeku, ktorý cez triezvenie z alkoholu vytriezvel aj zo vzťahov vo svojom okolí, k ženám - i zo vzťahov v našom šoubiznise.

Autor, ako jedna z mála známych osobností, v knihe otvorene priznáva svoju závislosť na alkohole, ktorá ho prenasleduje od puberty až po súčasnosť. Opisuje všetky etapy svojho života, ktoré sú nasiaknuté pachom destilátov a piva a nájde sa v nich každý čitateľ, ktorý aspoň raz okúsil ako chutí Majster alkohol. Jeho osoba a otvorená, ba miestami až intímna spoveď bude určite atraktívna  nielen pre jeho priaznivcov, ale aj pre jeho odporcov.

 

 

Detaily o knihe

Názov: Vytriezvenie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knižka:) (Daniela, 4.5.2014) Odpovedať

Moja mamina našla túto knihu v novinach,tak som sa prišla pozriet na cenu, lebo by si ju chcela prečitat, a v podstate aj ja. Možno tam nájdem to čo sa každý taky clovek snaži skryvat a neprizná to. Rada sa pozriem na to z pohľadu človeka, ktorý v tejto situacii je alebo bol. Kolko ludi v takej situacii dokážu iba pred svojimi blizkymi si priznat stav v akom su? Nikto. Zapieraju to. Nikto by o sebe taku knihu nenapisal, kde by bol schopny povedat pravdu o sebe samom. Priznat sam sebe, že niečo nieje v poriadku a nastúpiť na cestu hore. Podla mna, musi clovek mat vo svojom vnutri dost sil aby len tak odhalil svoje vnútro a svoje sukromne veci. Možno mu to je všetko jedno možno ho to nestalo nieaké usilie, napisat tuto knihu a ukazat ludom bližši pohľad na vec. Kto vie.... Som zvedava, aké bude čitanie. Ale tak hádam viac pochopím počinanie takéhoto človek. Cloveka ktoreho ma v dnesnej dobe hadam každá 2ha rodina doma.

uz moze pisat knihu kazdy (adobe, 21.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
Bude to vo výpredaji za 2eura

Aj schopnejší prepadli alkoholu (Milan Onofrej, 18.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
Neviem, čo je to o Braňovi nejaká novina? Je to ožran...na pokračovanie...a bez pevnej vôle, čo sľúbi aby dodržal. Poznám, z minulosti niekoľkých veľmi dobrých technikov, remeselníkov..., aj vyslovených skrachovancov...rozvod, ošklbanie manželkou, popíjanie, vyhazov z práce...a bezdomovec.. A viem, že sa mnohí vzchopili...ale nevytrubujú do sveta...skôr sa hanbia...a nie ,aby ich niekto aj obdivoval..! v tichosti žijú nový život...aj kontakty na rodinu sa obnovili..

Vyhodené peniaze. (Martin z Martina, 18.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
Však už všetko povedal a sto krát vo vlastných reality show. mal si peniažky ušetriť nemusel by sa terazky stápňovať z knihov,môže rovno ísť predávať na ulicu ten časopis čo predávajú bezdomovci na privirobenie a vôbec bi nebol nikomu na smiech lebo vtedy by sa na nič nehral.

Branislav Mojsej (Augustín, 17.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
Som sklamaný z toho človeka, ktorý sľubuje, a nedodrží to, Braňo vie o čom točím, rozprávali sme sa na odd. CPLDZ v KE, nebol som pacient, ale ošetrovateľ, aj tak sa k alkoholu vrátil, ako stále... , nikdy nič nesľubuj keď to nevieš dodržať!, viem je to v tebe zakomplexované, ale čo už, komu niet rady, tomu niet pomoci. Porozmýšľaj, a už sa konečne spametaj!!!!

Kto je Mojsej???? (Eva Enji Hnatková, 14.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pýtate sa kto je Mojsej? No ak by ste nemali ani len tušenia, tak iste by ste tu nehádzali tieto komentáre. Leží vám v žalúdku? No je to len o nás všetkých. Niekto padol na hubu,,,a čo je na tom? Veď aj to sa mnohým stáva. Ale len preto poukazovať na Braňa,že kto je a čo dokázal? No veru dokázal. Dokázal vstať, vyrovnať sa a ísť ďalej. Čo nedokáže každý alkoholik. Je pravdou, alkoholikom už ostane navždy. Ale momentálne liečeným alkoholikom. Určite sa nájde pár ľudí, ktorým pomohol. A vôbec to nemusí reprezentovať na sociálnych sieťach. Pretože to robí rád a chce pomôcť.Každý z nás má právo na zmenu, snažiť sa vyvarovať chýb, ktoré sme spôsobili sebe či iným vo svojom okolí práve alkoholom. A Braňo je toho dôkazom. Vidíte vôbec veci, ktoré robí mimo tej knihy? NIE? Asi to bude tým,že ste zaslepení,,,,a už len to, že ho takto osočujete vraví o tom, akí ste ĽUDIA.Ak niekoho nemusím, tak ho nechám žiť a to bez komentárov. Všetkým priaznivcom aj nepriaznivcom prajem krásny deň.

jednotka (Renata, 25.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super, presne si vystihla moje slova a Braňovi držím palce, mám ho rada

Hodnotenie (Orifka, 11.4.2014) Odpovedať

Od takejto vzácnej informácie ani nezaspím kým túto knihu nebudem mať, naozaj hodnotné čítanie o pakovi, ktorých je na Slovensku na každom kroku, isto veľmi poučná kniha a ľudia budú na ňu stáť v rade ako na mandarinky za socíku

Nikdy nekúpim (gaspo, 10.4.2014) Odpovedať

neoslovila ma
Všade je reklama na knihu tohoto človeka. Otravuje ma, vadí mi, prosím prestaňte. Nikdy ju sebe, ani nikomu inému nekúpim.

Denčo (Denis, 8.4.2014) Odpovedať

neoslovila ma
Už sa teším ako si to nekúpim :)

je to chudák (Ro, 4.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
ak by ponúkal serióznu literatúru , svoje skúsenosti s alkoholom, ktoré by mohli pomôcť iným sa vymaniť z toho pekla, bolo by fajn. Nie však také klebety, dohady, lietanie z jednej strany na druhú, vypočítavosť a pod. Naozaj horár len ako príspevok na jeho ďalšie ťahy. Mal by sa zachovať ako chlap a podržať momentálne p.Noru vo väzení, nech už je to osoba akejkoľvek povahy. Pre neho je pohodlné však len ukazovať na ňu prstom.Chudák.

nic (Roman, 4.4.2014) Odpovedať

preboha však nebudem čítat o dajakom hovadu....to radšej prepijem ixixxixi

hov.. v peknom obale (miloš, 4.4.2014) Odpovedať

neoslovila ma
je málo ľudí na úrovni a preto sa musia vydávať aj také veci,aby vydavatelia vyžili.všetci vieme kto to kupuje,aj to že ich je viac,ako tých čo naozaj čítajú.

ak to takto pojde dalej.. (kocur, 3.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
..tak onedlho vyda knihu rytmus. moj tip na nazov: moj boj. predavala by sa vynikajuco, obzvlast v ciganskych osadach kde ma vela fanusikov (mozno vajda vie aj citat). co vy na to? dalsie tipy: vsetky moje lasky (dennik prostitutky), na kridlach motylich (zbierka basni sbs-kara), vo svetle pravdy (harabinove memoare) a pod. ;)

daco uuuuuzasneeeeeee kupujte kupujte nech ma peniaze na alkohol (janko, 2.4.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uf to co je? Nejaky ozralo vytriezvel a rychlo daco nacmaral lebo sa zasa aj tak ozerie ked zisti ako dopadol. A toto ma ma akoze zaujimat? Urcite nie. Dakujem pekne ja som este celkom rozumny muz aby ma zaujimali takito ludia.

co ste sa uz vsetci docista zblaznili? (ferko, 2.4.2014) Odpovedať

som sklamaný(á)
Ludia co blbnete? To myslite akoze vazne? Akoze dakoho zaujima nejaky alkoholik? Ved ich po svete beha statisice to by som chcel teda vidiet toho cloveka koho to tak velmi zaujima ze si dokonca o nom kupi knihu a ozaj kto to je ten pan mojsej? daco urobil dobre pre ludstvo? daco pekne dokazal ze tu ma reklamu? ja ozaj neviem kto to je a ani ma to nezaujima . To nemame na svete o vela zaujimavejsich ludi co by si zasluzili ich zviditelnovat? Tak ja som z toho fakt uz jelen
Všetky komentáre (18)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x