bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pod hladinou

Vydavateľ: Porta libri (Porta libri družstvo)
Séria:Aljašská odvaha (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,69 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pod hladinou

Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na
ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby,
ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre
vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou. Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie.
Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je
veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi
rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila. Čas neúprosne beží a počet
obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým
skrytá pravda nevyjde najavo.
“Romantický príbeh, ktorý vás udrží v napätí až do poslednej strany.” DEE HENDERSONOVÁ
„Nádherný príbeh o viere, dobrodružstve, sile odpustenia a o druhej šanci! Dani Pettreyová má dar vytvoriť
postavy, do ktorých sa zamilujete...“ LYNETTE EASONOVÁ

Detaily o knihe

Názov: Pod hladinou

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pod hladinou – romantika a tajomstvo (Ivanka, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som zbadala náhodou u známych, keď sme boli na návšteve, požičala so si ju a teraz po prečítaní by som sa rada podelila o svoje dojmy. Do deja nás autorka vhupla hneď, nezdržovala sa nejakými pomalými úvodmi...a ponúkla nám veľa prekvapivých momentov. Jediný raz, keď som začínala mať pocit, že by to už chcelo viac nejakej akcie, ma autorka šokovala a v deji sa udial ďalší z mnohých zvratov. Takže by som povedala, že sa tam vždy niečo dialo. Príbeh bol veľmi zaujímavý a premyslený. Zameriaval sa na ruskú históriu a ako už napovedá názov, postavy vystupovali aj v potápačskom prostredí. Okrem hlavnej zápletky, ktorou bolo riešenie prípadu a hľadanie vraha, sa tam riešili aj vzťahy. A to najmä medzi hlavnými postavami, ktoré nachádzali cestu k sebe, k vzájomnému odpusteniu a v Baylinom prípade aj k odpusteniu samej sebe. Bol to krásny príbeh, v ktorom sa spájalo dobrodružstvo, napätie, akcia, ale aj láska a viera v Boha. Odjakživa som mala rada dobrodružné knihy, ale s takouto som sa ešte nestretla. Viete, máte veľa dobrodružných kníh a veľa kresťanských kníh. Ale spojenie týchto dvoch prvkov je jedinečné a tým spravila autorka Pod hladinou výnimočné. Viera hlavných postáv sa objavovala v jemných náznakoch, nebolo to nič nútené či nejako inak rušivé. Ale veriaceho čitateľa to poteší. Pre mňa to bolo krásne a aj tým si ma postavy v tejto knihe získali. Pri tejto knihe som pár nocí nemohla spávať. Je neskutočná. Nie je to len taká typická romantická kniha. Jej dej som nikdy nevedela dopredu odhadnúť, že čo sa asi stane a to ma úplne dostalo. Kiežby už boli ďalšie časti preložené...:-) určite nesklame. Tajomstvo, intrigy, vražda a áno- romantika :). Dej ma rýchly spád, bez zbytočných skokov tam a späť. A nemala by som zabudnúť, že zápletka sa točí okolo tajomného zápisníku o skrytom poklade pod hladinou. Odporúčam a verím, že si ju užijete ;)

napínave (Kristína Vysocka, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Pod hladinou mi požičala kamarátka už hneď po prečítaní obsahu na zadnej strane ma zaujala. Som veľmi rada, že autorka sa rozhodla napísať takúto knihu. Je to kresťanská kniha ale nie je tam nič nasilu čo sa mi veľmi páčilo. A je tam veľa akcie čo je taktiež super. Je tam krásne opísaná príroda a napínavý dej. Kto má rad dobrodružstvo tak túto knihu by si nemal nechať ujsť. :)

uzasne (Mirka, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha ma ozaj dostala,precitala som ju za necele dva dni!!:-)je to uzasna kniha ktoru sa oplati citat az do konca,je tam vsetko co ja ocakavam od knihy:akcia,dynamickost,laska,a riadna zapletka:-Dod zaciatku do konca som mala nervy napate ako to dopadne:-)

Prekvapivé spojenie (Alenka V., 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odjakživa som mala rada dobrodružné knihy, ale s takouto som sa ešte nestretla. Viete, máte veľa dobrodružných kníh a veľa kresťanských kníh. Ale spojenie týchto dvoch prvkov je jedinečné a tým spravila autorka Pod hladinou výnimočné. Viera hlavných postáv sa objavovala v jemných náznakoch, nebolo to nič nútené či nejako inak rušivé. Ale veriaceho čitateľa to poteší. Pre mňa to bolo krásne a aj tým si ma postavy v tejto knihe získali. Príbeh bol veľmi zaujímavý a premyslený. Ponúkol nám aj veľa prekvapivých momentov. Jediný raz, keď som začínala mať pocit, že by to už chcelo viac nejakej akcie ma autorka šokovala a v deji sa udial ďalší z mnohých zvratov. Okrem hlavnej zápletky, ktorou bolo riešenie prípadu a hľadanie vraha, sa tam riešili aj vzťahy. A to najmä medzi hlavnými postavami, ktoré nachádzali cestu k sebe, k vzájomnému odpusteniu a v Baylinom prípade aj k odpusteniu samej sebe. Bol to krásny príbeh, v ktorom sa spájalo dobrodružstvo, napätie, akcia, ale aj láska a viera v Boha.

:) (slávka, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná knižka, ktorá vás nenechá nudiť sa. Obľúbite si miesto, postavy a budete nedočkavý na koniec. Nič som v nej nevedela predvídať. Veľmi pekne bola spojená história, dobrodružstvo, pátranie po vrahovi a aj láska. Prečítala som ju za pár hodín.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x