bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Srdcová dáma

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:46

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Srdcová dáma

Rebeka, v civile programátorka, má zvláštny dar, ktorý sa v jej rodine dedí po praslici. Spolu so schopnosťou veštiť získala ďalší „balík služieb“, ako je videnie aury, duchov či danosť očisťovať od prekliatia. Jedného dňa sa pokúsi varovať na ulici neznámeho muža - pri pohľade na neho sa jej totiž vyjaví jeho vražda. On však neberie jej varovanie vážne a... po čase ju začne navštevovať jeho duch. A musí jej oznámiť niečo veľmi dôležité. Rebeka sa tak nechtiac zapletie nielen do jeho vraždy, ale aj do obchodu s bielym mäsom. Žarty idú nabok, keď v jednej vízii vidí aj vlastnú smrť...

Detaily o knihe

Názov: Srdcová dáma

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

tradicne vyborna (Mima, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vita opat nesklamala, v knihe sa snubi tajomno, napatie aj laska, odporucam :)

Zaujímavé :) (Kristína Poloncová, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu môžem hodnotiť len veľmi kladne. Má perfektný dej, originálne postavy a skvelé spracovanie. Nespomenúť neskutočne nádhernú až fascinujúcu obálku, tak to mi nedá. Lebo hneď ako som knihu zbadala naživo nemohla som z nej odtrhnúť oči. Dej ma veľmi bavil a celý príbeh som si užila do poslednej vety. Perfektné zakončenie bolo len čerešničkou na torte.

Veľmi zaujímavé :) (Maťa, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola to moja prvá Vitina kniha. Zaujala ma na prvý pohľad. Anotácia znela zaujímavo a sľubovala zas niečo iné, než to, čo som čítala doteraz. Ezoterika a podobné veci sa mi vždy páčili. A toto bola príjemná zmena oproti všelijakým nadprirodzeným bytostiam. Rebeka mala totiž skutočne dar, nepatrila do dlhého radu podvodníkov. A bolo tu aj veľa zaujímavostí o karme, energiách a podobne. Niečo som už vedela a niečo nové som sa dozvedela :) Absolútne dokonalé :3 Neviem, čo som vlastne od knihy čakala, ale nebolo to nič veľké. A rozhodne som nečakala to, čo som napokon dostala. Čítanie som si naozaj užívala, kniha ma chytila a nepustila. Čítalo sa to veľmi dobre a rýchlo, za necelý deň som ju mala prečítanú. Bolo to veľmi pútavé, malo to zaujímavý príbeh. Knižkou skrátka nič nepokazíte. Veľa ľudí má averziu voči slovenským autorom a knihám, ktoré píšu, avšak niektoré stoja za pozornosť. Táto rozhodne patrí k ním. Zhrniem to: nadprirodzené schopnosti, vraždy, veľa akcie, vyšetrovanie,... kniha ako má byť, no. Ale... Jediné, čo mi tu trochu prekážalo, bola tá romantická zápletka. Áno viem, tej sa asi nikde nevyhnem a je celkom prirodzené, že na začiatku knihy hlavná hrdinka spozná toho a toho a časom sa dajú dokopy, zamilujú sa do seba a tak. Avšak, celá táto kniha sa odohrávala vrámci nejakých štyroch-piatich dní, takže to bolo neprirodzené a ja proste neverím v lásku na prvý pohľad, takže cez to som sa tak úplne nevedela preniesť. Ale zas, prežila som aj oveľa horšie. Táto knižka bola proste skvelá a určite ju odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x