bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Niečo požičané

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Niečo požičané


Niečo požičané je vrúcny príbeh plný citu a emócií, inteligentný a plynúci ľahučko ako dych. A pritom hovorí o banálnom ľudskom zlyhaní – snúbenec sa krátko pred svadbou zaľúbi do najlepšej priateľky svojej snúbenice.

Rachel si na oslave svojich tridsiatych narodenín, ktorú pre ňu usporiadala jej najlepšia priateľka Darcy, uvedomí, že život vôbec nespĺňa jej predstavy. Pracuje síce v prestížnej advokátskej kancelárii na Manhattane, kde si zarobila na vlastný byt, ale okrem úmornej práce a víkendových stretnutí s priateľmi ju nič nenapĺňa a cíti sa osamelá. A potom sa to stane. Darcin snúbenec Dex odprevadí Rachel po večierku domov a skončia spolu v posteli. Obaja to chcú považovať len za jednorazový úlet, ale uvedomia si, že cítia k sebe o niečo viac. Stretávajú sa aj naďalej, vychutnávajú si každú minútu spoločného času vediac, že ide o zakázanú lásku. Je na Dexovi, aby sa rozhodol, či zruší svadbu a zostane s Rachel, alebo sa vráti späť k Darcy.

Detaily o knihe

Názov: Niečo požičané

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Niečo požičané (Ivka Ivanova, 3.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa ľahko číta , hoci bola aj sfilmovaná ja som práve v knihe našla o čosi viac než vo filme . Hlavná hrdinka Rachel je tak troška šedá myška ,má kamarátku Darcy ,ktorá vždy dostala všetko čo chcela a mohla si vyberať aj medzi chlapcami ,ale napriek tomu si obe rozumeli .Všetko sa to zmenilo práve vtedy, keď Rachel na oslave svojej 30 skončí v posteli so snúbencom Darcy Dexom ,obaja to chcú pokladať len za úlet,ale to čo k sebe obaja cítia jej silnejšie než rozum .Celý príbeh je ladený ,tak ,že človek sa nedokáže ubrániť láske i napriek tomu ,že môže niekomu ublížiť nap. ak najlepšej kamarátke .Je teraz na Dexovi čí dá na rozum a vezme si Darcy len preto ,že sú zasnúbený a patrí sa to po toľkých rokoch čo sú spolu ,alebo sa rozhodne podľa srdca pre Rachel ktorú miluje a ona je ta pravá ? Kniha sa mi páčila je určená pre romantické dušičky . Knihu som si kúpila .

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x