bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tri kroky do pekla

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 06.05.2024 02:58

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tri kroky do pekla

Tina je navonok tínedžerka ako hociktorá iná. Skrýva však tajomstvo, s ktorým sa nedokáže nikomu zdôveriť. Ktoré ju rozleptáva, ničí. Proti ktorému je ona bezmocná a ostatní sú slepí...

„Tri kroky. Presne toľko ich musel spraviť otec, aby sa dostal odo dverí k mojej posteli. Pri prvom som zatajila dych. Pri druhom mi začali v hlave víriť zúfalé prosby o zázrak. Tretí ma obral aj o posledné zvyšky nádeje.
To, čo zvyčajne nasledovalo, môžem pokojne nazvať peklom.“

Ukážka z knižky

Chvíľu ma len tak objímal. Nežne, no zároveň majetnícky. Do každého dotyku dával kus svojej zvrátenej lásky, o ktorej ma tak často presviedčal. Občas som si želala, aby svet zamrzol a vytratil sa z neho všetok cit. Neexistovala by láska, neha, smútok, bolesť, žiaľ... a predovšetkým by ľudia nikdy nemali možnosť spoznať túžbu. A nespoznal by ju ani on! Vymizli by i najdrobnejšie zárodky potreby páchať násilie, hoci skryté pod maskou nežnosti.
Otec si ku mne ľahol a vtisol sa mi pod prikrývku. Jeho telo bolo rozpálené, napnuté, plné nedočkavosti. Priam z neho sálala potreba fyzického uspokojenia.
Mala som chuť kričať o pomoc, zavolať na mamu, kopnúť ho, udrieť, napľuť mu do tváre... Neurobila som nič. Nemala som silu. Ako vždy! Celé moje vnútro sa vzpieralo, údy však zostávali meravé a nehybné. Bola som paralyzovaná až neznesiteľným hnusom a bezmocnosťou, ktoré mi pulzovali v žilách ako žeravý jed.
Otec sa ku mne pritisol a nenáhlivo si vychutnával bozk za bozkom, ktorými ma posieval. Líce, brada, krk... Nič nezostalo nezasiahnuté jeho perami. Zanechával na mne svoj pach a sliny, z ktorých mi skrúcalo žalúdok. Medzitým sa mi rukou votrel pod tričko a pevne mi stisol prsník.
Práve v tej chvíli som chcela zomrieť. Nečakať na to, kým do mňa opäť vnikne. Zavrieť oči, vydýchnuť a uletieť preč.

Detaily o knihe

Názov: Tri kroky do pekla

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

SUPER KNIHA (Janka Ondrejková, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
po knihe som siahla po odporuceni kamosky a nelutujem precitala som ju na jeden hlt,miestami som si aj poplakala,kniha je napisana tak emotivne ze sa mi vryla do vsetkych casti tela,a priznam sa aj sosm bola n aspisovatelku nahnevana ako to vsetko mohla dopustit,ale po precitani sa jej vsetko odpustilo :)dakujem za jednu z najlepsich knih ktoru som mohla precitat

Skutočne úžastná (Kristína Hulinová, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorú som si kúpila už dávnejšie a bola prvá na mojom zozname. Silný a emotívny príbeh autorky, ktorý Vás chytí za srdce a knihu nepustíte, pokým ju neprečítate. Knihu som prečítala za jeden deň...do polnoci. Vrelo ODPORÚČAM!

Chytí Vás za srdce (Daša Šimonová, 6.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorú nespustíte z ruky, to Vám ručím... Ja som ju dala za 4 hodiny bez prestávky, nedalo sa od nej odtrhnúť... Príbeh je veľmi pútavý, chcete čo najskôr vedieť ako to celé dopadne...

Úžasná (Lenka, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som prečítala už dávnejšie. Presnejšie hneď po jej vydaní a bola skvelá. Má veľmi silný príbeh, ktorý vás núti premýšľať a precítiť všetko čo prežíva hlavná hrdinka. Môžem len odporúčať

Odporúčam ! (Veronika Pilarčíková, 21.2.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neskutočne skvelá kniha, čítanie ma úplne pohltilo nedalo sa od nej odpútať. Prečítala som ju hneď v deň , keď som si ju kúpila. Emotívny príbeh, ktorý sa vryje čitateľovi až do špiku kostí!

Tri kroky do pekla (matrix, 31.10.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorej napísanie malo zmysel

Perfektná (Romana Blechová, 11.10.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neuveriteľne silná a emotívna kniha. Pri čítaní mi behal mráz po chrbte, občas vybehli slzy, cítila som hnev a smútok, proste je to kniha, ktorá sa dá dokonale precítiť! Btw. prečítala som ju za jeden deň!
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x