bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Záhrada horúceho piesku

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.05.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Záhrada horúceho piesku

Mladá americká právnička Zoe Flemingová spolupracuje s mimovládnou organizáciou v boji proti sexuálnym útokom na deti v Južnej Afrike. Životným postojom sa odcudzila svojmu bohatému otcovi, nádejnému kandidátovi na prezidenta Spojených štátov amerických.
Jednej noci sa do nemocnice v zambijskej Lusake dostane znásilnené dievčatko, ktoré je v šoku a jeho totožnosť je záhadou.
Keďže aj Zoe v minulosti zažila obrovskú zradu a bolesť, utrpenie neznámeho dievčatka prežíva veľmi intenzívne a je odhodlaná odhaliť páchateľa. Počas náročného vyšetrovania sa spriatelí so zambijským policajtom Josephom Kabutom.
Dôkazy ich zavedú k rodine mocného priemyselného magnáta s konexiami v zambijskej vláde. Čím bližšie sú k pravde, tým ťažšie sa im darí získavať informácie o minulosti obete a o motíve zločinu, lebo v Zambii vládne neuveriteľná korupcia a byrokracia.

Detaily o knihe

Názov: Záhrada horúceho piesku

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Corban Addison a jeho knihy s posolstvom. (Iveta, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy Corbana Addisona vítam s úľubou. Po prvom kontakte s jeho prvou knihou Kroky k slnku , prečítaní si iba pár viet na zadnej strane knihy som vedela, že ma bude baviť. Autor ju venuje hrdinom na celom svete, ktorí neúnavne bojujú za slobodu ľudí, ktorí sú v zajatí obchodovania so sexom. Druhú knihu Záhrada horúceho piesku venoval pre deti Afriky ,ktorí utrpeniu čelia piesňou a ľuďom dobrej vôle z celého sveta, ktorí na ne nezabudli.Obe knihy ma zaujali obalom, dejom a štýlom písania. "Chytili" ma za srdce. Príbehy z Indie a Zambie sú smutné, dojímavé, drsná realita, korupcia, byrokracia, nepriaznivé osudy zambijských detí s hendikepom , nelegálne obchodovanie so ženami v Indii, ...možno Vás bude obťažovať poniektorých politika , no mne to vôbec neprekáža,práve naopak,rada si prečítam iné pohľady. Čo viac ešte napísať ? Ďakujem autorovi, že píše také knihy s odkazmi. Som rada, že knihy sú v mojej knižnici.Utratené financie vôbec neľutujem. Očakávam preklad tretej knihy DARK WATER.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x