bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mesto skla

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 15.05.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mesto skla

Tretie pokračovanie úspešnej ságy Nástroje smrteľníkov.
Jocelynin život je naďalej v ohrození. Clary ju chce zachrániť, a tak musí navštíviť Mesto skla, domov všetkých Tieňolovcov, aj napriek tomu, že vstupom do mesta porušuje všetky zákony. Až na mieste sa dozvedá, že Jace ju tam vôbec nechce a jej najlepší kamarát Simon skončil vo väzení. Tieňolovci totiž nedôverujú upírovi, ktorému neškodia slnečné lúče.

Valentine zoskupuje svoju armádu démonov, s ktorou chce zničiť všetkých Tieňolovcov. V zmätku prichádzajúcej vojny sa musia Tieňolovci rozhodnúť, či budú bojovať po boku s upírmi, vlkolakmi a ostatnými Dolnosveťanmi, alebo proti nim. Jace si postupne uvedomuje, čo všetko je ochotný riskovať pre Clary, ktorá musí sústrediť svoju nové schopnosti, aby ochránila Mesto skla - ale za akú cenu?

Láska je jedným zo smrteľných hriechov a tiene minulosti sa načahujú za Clary a Jaceom, ktorí sa musia postaviť Valentinovi.

Detaily o knihe

Názov: Mesto skla

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Top (Wewa, 2.5.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som strašne nedočkavý človek že z každej knihy z tejto série som si prečítala posledné strany. Mne osobne sa zdajú príbehy o upôroch a vlkolakoch už trochu ošúchané ale autorka týchto kních to napísala briliantne!!! Fakt výborná kniha. Veľmi chválim spisovateľku Cassandru Clare.TOP

Najbombovejšia séria ♥ (Karolína Klavcová, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nástroje smrteľníkov je úžasná séria, ale vybrala som si Mesto skla, lebo tá sa mi páčila najviac. Prečítala som ju za dva dni, nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Čítala som aj do druhej ráno ..je to tak napínavé, že radšej budete hore celú noc, než by ste si to mali nechať na druhý deň. A keď sa to skončilo tak som iba hľadela do blba, poslednú vetu si prečítala aj 10-krát a pomyslela si: toto nemôže byť koniec .. a veru ani nie je, pretože Cassie je skvelá a dopraje nám ďalšie super príbehy zo sveta tieňolovcov.

Najbombovejšia séria ♥ (Karolína Klavcová, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nástroje smrteľníkov je úžasná séria, ale vybrala som si Mesto skla, lebo tá sa mi páčila najviac. Prečítala som ju za dva dni, nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Čítala som aj do druhej ráno ..je to tak napínavé, že radšej budete hore celú noc, než by ste si to mali nechať na druhý deň. A keď sa to skončilo tak som iba hľadela do blba, poslednú vetu si prečítala aj 10-krát a pomyslela si: toto nemôže byť koniec .. a veru ani nie je, pretože Cassie je skvelá a dopraje nám ďalšie super príbehy so sveta tieňolovcov.

Mesto skla (Zuzana, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslím, že môžem povedať, že to bola skutočne skvelá kniha, ktorá ma do svojho sveta vtiahla dokonale a nepustila až do posledného slova. Rozhodne zasiahla do môjho života a ostane v ňom ešte pekne dlho a už teraz viem, že si to raz prečítam celé aj s predošlými dvoma knihami znova. Aj keď neviem, či som ochotná sama seba vystaviť opäť všetkému tomu trápeniu, ale na druhej strane, keď už bezpečne viem, ako sa to skončí, tak by to nemusela byť taká hrôza. Rozhodne odporúčam, je to skvelé zavŕšenie príbehu, ani chvíľu sa nebudete nudiť a hlavne sa dočkáte rozuzlení, na ktoré nepochybne čakáte ak ste čítali predošlé diely.

3. kniha (Simona, 5.6.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
V knihe a celkovo v celej sérii je dokonale opísaný svet Shadowhunters teda Tieňolovcov. A dokonca aj životy ostatných mystických stvorení aké si len viete predstaviť.Kniha má nečakaný záver no veľmi potešujúci. Myslím si , že každému pri konci spadne kameň zo srdca. Po prečítaní knihy budete prahnúť po ďalšej knihe zo séria nástroje smrti. V knihách sa nájde proste každý. Vážne ďakujem autorke za to , že sa s nami podelila o neuveriteľne krásny a zaujímavý svet Tieňolovcov ,a naozaj vrelo odporúčam každému.

Dokonalosť (Ema, 1.6.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zamilovala som sa do Nástrojov smrteľníkov <3 neviem sa dočkať každej ďalšej strany v tejto knižke :) je to napínavý príbeh plný lásky,nebezpečenstva a odvahy.Je to jedna z najlepších spisovateliek aké poznám ;) :3

Nástroje smrteľníkov (Henrieta, 15.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mesto skla tretou knihou v sérii nástroje smrteľníkov. V tejto knihe sa konečne dostaneme do krajiny Tieňolovcov - Idrisu. Zmenu prostredia som veľmi ocenila, celá krajina Idris bola nádherne opísaná. Od začiatku bola táto kniha nabitá akciou. Nebola som ani na strane 20 a už som bola vtiahnutá do akcie. Hlavná postava Clary - na začiatku som ju nemala extrémne rada, nesúhlasila som s jej správaním a s vecami ktoré robila ale ku koncu knihy som si ju nesmierne obľúbila. Bola odvážna a silná a stala sa jednou z mojich najobľúbenejších knižných hrdiniek. Samozrejme stále nechýbal humor - hlavne Jaceove a Simonove sarkastické hlášky. No taktiež tu bolo veľa smutných scén. Priznávam sa počas knihy som plakala aj od smútku ale aj od radosti a to dokonca dvakrát. Asi v živote som neplakala pri knihe od radosti ale pri tejto áno. Tento príbeh ma naozaj chytil a zžila som sa s tými postavami a obľúbila si ich. Veľmi sa mi páčilo ako autorka uzavrela tento príbeh, ako všetky časti skladačky padli do seba a všetko zrazu dávalo zmysel. Bola som veľmi rada keď som sa dozvedela, že nástroje smrteľníkov pokračujú ďalšími troma knihami. Táto kniha - Mesto skla a vlastne celá séria Nástroje smrteľníkov je jednou z mojich najobľúbenejších knižných sérii a preto ak ste túto knižnú sériu náhodou ešte nečítali a len tak náhodou ste narazili na tento komentár chcem vám túto knižnú sériu odporučiť, vážne stojí za prečítanie. Začnite Mestom kostí a nechajte sa vtrhnúť do sveta Tieňolovcov!

Geniálne (Ivana, 22.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som sa tešila veľmi dlho vlastne od kedy som dočítala Mesto popola. Pár dní po vydaní mi už trónila na poličke. Zhltla som ju za dva dni nedokázala som prestať čítať, stránky akoby sa samé otáčali. Po jej dočítaní som bola nadšená, konečne som sa dozvedala odpovede na všetky otázky, konečne sa všetko uzatvorilo. Cassandra dokázala vytvoriť príbeh, ktorý vás vtiahne dovnútra a vy nebudete prestať čítať pokiaľ neotočíte poslednú stránku. Hoci toto bolo ukončenie prvej trilógie som veľmi rada, že napísala ešte ďalšie tri pokračovania, už sa neviem dočkať kedy si prečítam nové príbehy Tieňolovcov.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x