bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Od toho chlapa ruky preč

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Od toho chlapa ruky preč

Malý čierny blog veľkých varovných signálov
Vyhnite sa ďalšej vzťahovej katastrofe

Žiadny chlap nie je stopercentný, ale od niektorých radšej ruky preč! Mnohým divokým žrebcom ide len o jedno – dostať vás do postele a v záujme radovánok sú schopní majstrovských pretvárok. Ďalší skáču zo vzťahu do vzťahu alebo sa nevedia odstrihnúť od predchádzajúcej partnerky. Pozor aj na lakomcov, čo počítajú každý cent a tých, čo s každou sprostosťou volajú mamičke.

Chlapi, s ktorými si radšej nezačínajte!
Jednoducho, nájsť toho správneho chlapa býva riadna fuška. A keď už si myslíte, že je to ten pravý, s ktorým chcete prežiť svoj život a splodiť deti, vykľuje sa z neho chrapúň, infantilný blbec alebo narcista zahľadený do seba.
Dobre si toho chlapa preklepnite, aby vám nezostali iba oči pre plač. Mamičkin maznáčik, nemehlo, surovec, panovačný hlupák, večný donchuan či kalerábista, ktorý vás iba vodí za nos. Konečne sú tu skvelé tipy Od toho chlapa ruky preč, ktoré vám síce neposkytnú návod, ako nájsť pána dokonalého, ale po jeho prečítaní sa budete na mužov pozerať bez ružových okuliarov a dobre si rozmyslíte, či tie jeho malé nevinné chybičky nie sú náhodou predzvesťou katastrofy.

Ako sa vyhnúť katastrofe vo vzťahu?
Dalo sa tomu predísť? Všímali ste si varovné signály, ktoré by vás včas upozornili – od toho chlapa ruky preč?! Možno ste drobné žiarlivostné scény považovali za milé a lichotivé. Alebo ste si príliš neskoro uvedomili, že vás vlastne nepredstavil svojim priateľom a doma má podľa abecedy uložené ešte aj konzervy. Alebo si podozrivo často holil celé telo a po sexe sa správal akosi zvláštne.
Táto fascinujúca kniha pomôže predísť mnohým premárneným mesiacom. Nájdete v nej 200 varovných signálov v správaní mužov, ktoré by ste za žiadnych okolností nemali ignorovať.

Autorky populárneho amerického blogu The Little Black Blog of Big Red Flags (Malý čierny blog veľkých varovných signálov) spojili sily a svoj hit vydali knižne. Vlastné skúsenosti zo vzťahov a stovky príspevkov na blogu od čitateliek spísali do vtipnej zbierky múdrostí plnej neoceniteľných rád. „Ohromná kniha. Milujeme ju,“ napísal svetoznámy magazín Elle.

Detaily o knihe

Názov: Od toho chlapa ruky preč

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Trefný názov, trefná obálka. (Katka, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na začiatok sa musím bez mučenia priznať, že publikáciám podobného typu - žánru neholdujem. Neviem presne definovať čím to bude, ale pravdepodobne za tým stojí moja osobná nedôvera. Táto má však napriek všetkým mojím predsudkom dostala. Kamarátka mala jednoducho pravdu, keď mi ju dávala so slovami, že ak mi to do života nič nové nedá /jej to dalo vraj veľa :)/, tak ma aspoň rozosmeje. A že ma rozosmiala, o tom nie je pochýb. Rovnako ma však prinútila neveriacky krútiť hlavou nad opisovaným mužským panoptikom. Tri ženy, ktoré stoja za touto knihou, si neberú servítku pred ústa a skladajú nám ženám srdiečkové okuliare z očí, aby nám naservírovali holú pravdu o tom ako to v skutočnosti s tými mužmi je. Ružové to často nebýva, ale o tom sa už stihla presvedčiť hocktorá z nás. Tieto autorky, ktoré v skutočnom živote nie sú ani psychologičky ani terapeutky, sa pokúsili vypracovať na základe vlastných aj cudzích skúseností zoznam signálov, kedy je lepšie „zdvihnúť“ kotvy a odplávať na iný mužský ostrov. Knihu rozdelili do piatich častí s príznačnými názvami, takže jedno veľké plus je, nie je potrebné ju čítať od začiatku dokonca. Je popretkávaná množstvom príbehov rôznych žien o ich trampotách vo vzťahoch. Spisovateľky sa snažia racionálne, stručne a vtipne vysvetliť konanie „hriešnika“ a poukázať na to, kedy mala „obeť“ pochopiť vysielaný signál. Jednoducho učia ženy ako vykorčuľovať z problémov so zdravou kožou. Kniha je napísaná veľmi ľahkým, sviežim, inteligentným a úsmevným štýlom. Nenachádza sa v nej síce múdrosť vekov, skryté tajomstvo ani dávno zabudnutá filozofia, ale je v nej určite to, na čo hľadá väčšina žien odpoveď, ak sa hovorí o mužoch. Do akej miery si nenechať túto knihu prerásť cez hlavu :) je na každej z nás, pretože všetci bez výnimky robíme chyby a na každý vzťah treba dvoch. Takže šup, šup do čítania a kritizovania našich mužských polovičiek, nech na nich neostane ani nitka suchá. :) Prajem príjemnú zábavu!

Dost dobre :) (Mimi, 28.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som dostala ako zart od manzela... a musim povedat, ze po jej precitani som sa len utvrdila v tom, ze mam toho spravneho :) Dobre a lahko sa citala a doporucujem vsetkym mladym parom si ju prestudovat, nielen zenam, vo vacsine to totiz moze platit aj opacne :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x