bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kým hviezdy svietia

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:184
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:56

Lepšia cena: 7,48 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 7,65 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,90 €
Ušetríte: 1,25 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kým hviezdy svietia

Román o tom, že závisť, nenávisť a zloba môžu náš život zničiť len vtedy, ak im to sami dovolíme.

Má krásnych sedemnásť, úspechy v škole, no namiesto toho, aby si vychutnávala život, podľahne vábeniu sladkej pasce a postupne sa zmení na nepoznanie. Za bledou tvárou, vyhasnutými očami a nervozitou skrýva nielen deravé srdce, ale aj žily dopichané od ihiel. Chýba jej otcovo pohladenie, ktoré už dlho nepocítila. Až takmer tragická situácia otvára zámky a otec i dcéra si uvedomia hodnotu a silu lásky aj odpustenia. Chuť k životu umocňuje láska k Jurajovi. Smútok a strach o blízkeho človeka sú nielen cenou za to, že niekoho milujeme, ale zároveň otvárajú srdcia...

Detaily o knihe

Názov: Kým hviezdy svietia

Objednávací kód NA331999

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pekná kniha (Dominika Semančíková, 11.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha sa mi zdala veľmi pekná, i keď samozrejme, na určitých miestach to pekné nebolo. Avšak s knihou som bola spokojná a tak ju odporúčam :)

čosi mi tam chýbalo... (andy, 23.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Knihu som prečítala za 2 dni a čo k nej dodať? Téma výborná, zápletka dobrá, ale mne tam čosi predsalen chýbalo. Hlavná hrdinka, jej konanie, bolo pre mňa ťažko uveriteľné. Na to, aby ma kniha vtiahla do deja, potrebujem viac, nielen riešenie vzťahov v jednej rodine ale hlavne tú uveriteľnosť, to mi tu chýbalo. Ťažko uveriť, že 17-ročná dievčina po zistení, že má HIV, ani na chvíľu nezatrpkne... autorka akoby len kĺzala po povrchu, celé je to akoby nadnesené. Škoda, iste sa dalo z tejto ťažkej témy vyťažiť viac, keďže málo autorov má odvahu napísať príbeh s HIV pozitívnou hlavnou hrdinkou. Knihu nehodnotím ako zlú, ani ako dobrú, pre mňa je v strede, svoje čitateľky si iste nájde, keďže je v nej aj kus romantiky.

Kniha určite PREKVAPÍ (Zuzana, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Takže k tejto knihe som sa dostala celkom náhodou počas vianočných sviatkov, a tak som sa do nej hneď pustila. Na začiatok musím povedať, že nemám rada klasické romány, kde vždy viem, ako to skončí. Ale na tejto knihe mi jej romantická zápletka vôbec neprekážala. Autorka je dokonalá a to, že píše jednoduchším štýlom mi veľmi imponuje, dokonca ma to pritiahlo k čítaniu ešte viac. Veď čo viac si prijať ako oddych, relax a zároveň čítať knihu? :) Renata Bhujun ma veľmi príjemne prekvapila a musím povedať, že je to veľmi príjemné čítanie. A okrem toho sa dá zaručiť nepravdepodobné ukončenie príbehu, čo určite ocenia viacerí, nie len ja. Nie je to klasická love story, kde sú všetci šťastní, usmievaví, bez problémov. Kniha prináša skutočné životné situácie, napätie, proste reálny život, aký ho poznáme aj my.

Mile prekvapenia (Mimi, 21.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ked som tuto knihu dostala ako dar - kedze som vecny knihomol :) tak som si pomyslela - ach, opat ste sa netrafili do mojho vkusu. No pri poslednej objednavke, ked som u vas objednala - mala som par dni, kym dojde a tak som si povedala, ze vyskusam precitat. Teeeda - pre mna velmi mile prekvapenie. Autorku som este ani nepoznala dovtedy. Musim povedat, ze vrelo odporucam vsetkym, ktory vahaju. Velmi inspirativna kniha s perfektnym dejom.. nedala mi ani spat, precitala som ju za jeden den a noc.. Najlepsie na tom je, ze sa to moze stat kazdemu z nas - naozaj inspirativny pribeh..NEVAHAJTE!

Milá Mimi, (Bhujun, 11.10.2013) Odpovedať

veľmi ma teší, že ťa kniha po dejovej línii nesklamala. Pre mňa, ako autorku je čitateľova spokojnosť nesmiernym ocenením. Prajem Ti veľa príjemných chvíľ v spoločnosti kníh. Renata Bhujun

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x