bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spútaná - 2. časť série Crossfire

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Edícia:Crossfire
Séria:Crossfire (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spútaná - 2. časť série Crossfire

Gideon Cross. Navonok dokonale krásny a sexi muž, zvnútra klbko problémov z minulosti. Vyžaroval z neho spaľujúci plameň, ktorý vo mne rozpútal najtemnejšiu vášeň. Nedokázala som sa od neho odtrhnúť. Nechcela som sa od neho oslobodiť. Stal sa mojou drogou... mojou túžbou... a bol môj.
Mala som za sebou rovnako búrlivú minulosť ako on a takisto som bola poznačená traumou. Vzťah medzi nami nemohol fungovať. Vždy to bolo priveľmi ťažké a bolestné... Okrem okamihov, keď to bolo dokonalé, keď sa naša túžba a zúfalá láska menili na najsladšie šialenstvo.
Vzájomná závislosť nás spájala ako puto, naša vášeň nás donútila prekročiť všetky hranice a vstúpiť do sveta rozkoše a posadnutosti.

Detaily o knihe

Názov: Spútaná - 2. časť série Crossfire

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Patrícia H., 9.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní 50 shades som hľadala niečo podobné lebo som bola z tejto trilógie nadšená. A našla som sériu Crossfire, ktorá sa mi páčila ešte viac ako 50shades. Viac reálne mi to prišlo a teším sa už na 4 diel, ktorý by mal v slovenčine byť už niekedy v lete. Každopádne odporúčam aj 50 shades aj Crossfire

podla mna autorka išla iba po povrchu (Emily, 30.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Áno, ide o ľahký erotický román. Ale predstavte si, keby si autorka trúfla na hlbšiu psychologicku sondu postáv, to by bola pecka. V tomto prípade mi z psychologickeho hľadiska prišli postavy plytké. Neviem, ale ak by som zažila to čo Eva... neviem, či by som bola tak veľmi sexuchtivá... Príchod nevlastného brata som očakávala, ale ja by som to riešila trochu akčnejšie... Ako priemerné, dovolenkové čítanie... fajn

pre mňa určite :) (Simona, 24.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mne osobne sa kniha veľmi páčila ... má nejaké podobné črty ako 50 shades ale istotne to nie je rovnaké... ja som ich neporovnávala a ani to nemám v úmysle .. obe autorky sú vynikajúce a určite si v blízkej budúcnosti kúpim aj nasledovné časti a nebudem ľutovať... séria Crossfire má viacej dejovosti ako 50 shades a taktiež ma viac chytili za srdce osud Evy a Gideona ... určite hodnotím 5-timi hviezdičkami :)

Sputana (Veronika Jurčišinová, 18.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neviem prečo čitatelia porovnávajú túto knihu s 50 shades.... Ako prvú som prečítala 50 shades veľmi sa mi páčila, ale až po prečítaní dvoch častí Crossfire som si všimla obrovské nedostatky 50 shades. Určite sa teším viac na 3 časť Crossfire. Áno kniha je plná sexu, ale čo ste čakali od erotického románu? Pokiaľ majú čitateľky problém so sexom tak si knihu nemali kupovať. Páčilo sa mi ako dej gradoval a že autorka hneď všetko neprezradila na začiatku (minulosť hlavného hrdinu sa dozvedáme až na konci 2 časti). Dej je predvídateľný....no nesúhlasím...jediné čo som dopredu vedela bol príchod nevlastného brata hlavnej hrdinky. Takýto koniec som vôbec nečakala....Odporúčam. V prípade, že ste nestihli prečítať 50 shades ani ju nemusíte čítať, radšej si prečítajte Crossfire, nakoľko ju prevyšuje v každom ohľade.

...láska, prekážky, žiarlivosť, moc, ale predovšetkým temná vášeň..." (Janka, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri čítaní tejto knihy som spočiatku bola skeptická keďže ju veľa krát porovnávali s Päťdesiatimi odtieňmi a tá mi nejako nesadla. Ale ako som začala čítať Obnaženú po krátkom čase som si začala hovoriť, že táto kniha je už iná kvalita. KONEČNE knižná séria tohto žánru kde hlavná hrdinka nie je chudobná naivná chudinka, ktorá nemá v mozgu skoro nič. Hlavná hrdinka mi bola od začiatku sympatická nielen svojou povahou, ale predovšetkým jej zmýšľaním. Nesmierne sa mi páčilo vyobrazenie hlavných hrdinov, ktorý si v minulosti dosť vytrpeli a prežili, ale aj napriek tomu hľadajú cestu k sebe. Ona napriek zneužívaniu nezdolná a odhodlaná bojovať ďalej. On s taktiež ťažkou minulosťou skrývajúci za chladné správanie city, ktoré pohnú múrmi. Je to príbeh lásky, prekážok, žiarlivosti, peňazí, moci a predovšetkým temnej vášne, ktorá človekom poriadne zamáva. Čitateľ sa príbehom dá ľahko strhnúť čo mám odskúšané na kamarátke ktorej som Obnaženú a Spútanú dala prečítať. Rovnako ako aj ja ju považuje za úžasnú a strhujúcu preto sa už obe nevieme dočkať keď vyjde tretia časť, ktorú máme v pláne okamžite kúpiť. Musím sa priznať, že čítanie Spútanej ma uchvátilo a pri jej bravúrnom konci som nemala slov a čítala som si ho stále dookola. Proste som nemala slov. Preto túto sériu bezpodmienečne odporúčam každému.

Božská :) (Monika Hlávková, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
pre mňa jednoznačne Crossfire najlepšie knihy :)

chabý priemer (Lussiii, 27.5.2013) Odpovedať

priemerná kniha
som niekde za polovicou a neviem sa pohnúť ďalej, stále mám pocit, že čítam dookola o tom istom v každej kapitole na každej strane, prestáva ma to baviť. Prvý diel bol zaujímavý ale teraz to stratilo pre mna čaro :-(

Môžem len odporučiť (Marcela K., 29.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha napísaná štýlom, ktorý Vás pohltí a celý ten príbeh musíte prežívať s nimi. Nádherný príbeh lásky medzi dvoma ľuďmi, ktorí si postupne budujú svoj vzťah,aj napriek negatívnej minulosti,ktorá im ovplyvňuje súčasný život, doplnený o pikantné erotické scénky. V tejto druhej časti sa odhalí temná minulosť Gideona a je napínavejšia ako jednotka. Neviem sa dočkať tretej časti, ktorá bude určite super ako predošlé časti. Môžem len odporučiť. Výborná kniha na relax a odpútanie sa od vlastných problémov :)

Perfektná!!! (Petra Braunová, 12.3.2013) Odpovedať

Tá kniha je senzačná!!! Zamilovala som sa do nej a dokážem ju čítať stále, zas a znova, či je to 1. diel alebo 2. to, že túžim po Gideonovi, to snáď ani nemusím zdôrazňovať...... 50odtieňov je podobný žáner, tiež veľmi fajn, ale séria Crossfire ju veľmi vysoko preskočila

Určite áno!! :) (Kristína S., 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sex. Vášeň. Žiarlivosť. Tajomstvá. Sex. Závislosť. Bisexualita. Traumy. Sex. (Ro)zvrátené rodiny. Peniaze. Láska. Sex... Toto všetko zapĺňa stránky aj druhej časti Crossfire, no tentokrát ešte intenzívnejšie. Vžiť sa do príbehu Evy a Gideona nie je vôbec náročné a „ide to samo“. Veď, predstava slobodného bohatého sexy magnáta a neskrotenej vášne, ktorú s ním môže zažiť aj „dievča odvedľa“, je viac než lákavá. A že to celé na prvý pohľad vyznieva ako nereálna rozprávka? Možno.. a práve! Veď po niektorých knihách siahame preto, aby sme vypli a zafantazírovali si, aké by to bolo, keby.. Priznajme si, každá z nás (tajne) túži po bezstarostnom živote, pravej láske a nekonečnej vášni, tak prečo si ich aj takouto pútavou formou nedopriať? :) A naozaj vydarené erotické pasáže sú príjemným bonusom, ktorý žáner „erotický román“ so sebou prináša. A že je v knihách málo deja? Hmm, akoby všetci tí, ktorí sa hlásia k tomuto tvrdeniu, zabúdali na fakt, že majú pred sebou žánrový kúsok, v ktorom ja tak akosi intuitívne neočakávam zápletku á la Jana Eyrová. Akokoľvek, dôležité je, že Obnažená i Spútaná po svojom bavia a úplne vás pohltia! V Spútanej som hltala najmä jej poslednú tretinu, ktorej dominuje prehlbujúca sa temnota ich vzťahu; nevedia byť spolu, no nedokážu existovať ani jeden bez druhého. Zároveň sa v nej (konečne) dozvedáme, aká minulosť ťaží Gideona a aj to, do akej miery zasiahne ich prítomnosť..
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x