bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nenásytná húsenička

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:22
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:55

Lepšia cena: 7,98 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,17 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,50 €
Ušetríte: 1,33 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nenásytná húsenička

Eric Carle je jedným z najuznávanejších autorov súčasnej detskej literatúry a jeho príbeh Nenásytnej húseničky je zrejme jeho najznámejším dielom. Knižku preložili do viac ako 50 jazykov a predalo sa z nej 33 miliónov výtlačkov po celom svete.
K popularite Nenásytnej húseničky prispieva jednoduchý text, ktorý opakujúcimi sa vetnými frázami naučí deti počítať, rozpoznávať ovocie a iné dobroty a nakoniec im ukáže aj jeden z najkrajších prírodných javov, ktorý v detských očiach naberá rozmery zázraku.
Práce Erica Carla sú ľahko rozpoznateľné svojráznou technikou koláže, pestrými farbami a obrázkami, do ktorých sa zamilujete na prvý pohľad. Knižky sú graficky nesmierne zaujímavé, humorné a kreatívne. V Nenásytnej húseničke sú použité aj nezvyčajné techniky tlače, čo robí knižku ešte lákavejšou a dáva priestor mnohým interaktívnym hrám.
Nenásytná húsenička je autorovou prvou knižkou, ktorá sa objavuje v slovenskom preklade, ale pevne veríme, že čochvíľa môžeme čítať aj o usilovnom pavúkovi, o ufrflanej lienke, alebo o dievčatku, ktorej otecko zniesol mesiac z oblohy.

Ako veľmi môže byť hladná jedna malá húsenička, ktorá sa práve vyliahla z vajíčka? Verte či neverte, zjedla by hoc aj celý svet! Ak nie celý svet, tak aspoň všetko to, čo sa jej na tom šírom svete postaví do cesty a nie je toho málo: rôzne druhy ovocia, tortu, zmrzlinu, kyslú uhorku, lízatko, či klobásu. Nedivme sa preto, že ju po toľkom maškrtení rozbolí brucho. Rozhodne sa, že v nedeľu si urobí pôst a na obed si dá iba zelený list. Potom sa pre istotu na nejaký čas zakuklí. Ale čo sa stane po tom? Kto vylezie z kukly? Bude to znova tá istá nenásytná húsenička, ktorá sa nám medzičasom "zažrala" do srdca?

Detaily o knihe

Názov: Nenásytná húsenička

Objednávací kód NA330470

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pekná knižka (Jana Mravcová, 5.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie detské knižky po celom svete. Ani sa nečudujem. Krásne leporelo, ktoré dokáže zaujať aj najmenších čitateľov. Kniha opisuje zábavnou a taktiež napínavou formou kolobeh života, prerod maličkého vajíčka až na prekrásneho motýľa. Dcérka bola týmto príbehom od začiatku unesená a vlastne jej to zostalo až doteraz. Aj keď sa jej detská knižnička pomaly rozrastá, na toto leporelo nezanevrela a stále ho berie s radosťou do svojich ručičiek.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x