bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







S Júliou cez tisíc svetov

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 04.05.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: S Júliou cez tisíc svetov

To nie je milostný trojuholník. To sú dvaja bratranci a ich auto, s ktorým vyrazili na cestu okolo sveta. Prešli cez rozľahlé a mrazivé Rusko, spoznali západné pobrežie Spojených štátov, zvládli prechod nepokojným Mexikom, Kostarikou či Panamou, navštívili nebezpečnú Kolumbiu aj „socialistickú“ Venezuelu.
Spoznajte „tisíc svetov“ spoza volantu Škody MB 1000, začítajte sa do príbehu o vytrvalosti, prekonávaní seba samého, ale aj o skúške priateľstva.

Detaily o knihe

Názov: S Júliou cez tisíc svetov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

odporucam (Eva Pekarová, 17.5.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak z tejto knihy som najskor mala obavy, ze sa pri tom budem nudit, ale ma velmi prekvapila. Uzasna kniha, ktora je plna celeho sveta. Chalani plny odvahy a ocakavania z cesty, vtipne je napisana. Takze odporucakm kazdemu, kto chce prejst kusok sveta :-)

vyborna (Mima, 12.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Chalani sa dali na cestu okolo sveta a citatel s nimi. Zazitky z cesty opisuju putavo, s nimi sme "zazili" svet inac, ako ked ide niekto na organizovany zajazd, opisuju svoje zazitky z ciest, potulky po miestach, kde sa len tak niekto nevyberie...vyborne citanie, len tak dalej...a obdivujem odvahu chalanov!!!

zabavna kniha (jarka.f, 3.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Tejto utlej knizocke chvalim tvrdú vazbu... No musim povedat ze je velka odvaha ist okolo sveta na takejto 40 rocnej rachotine, ktora prezila jednu celu generaciu. Prejazdila tisicky kilometrov. martin pise zaujimavo z humorom. pri citani sa aj smejete. s tymito dvoma typkami precestujete s julcou, rozsiahle rusko. Budete si priat aby cesta cez tuto rozsiahlu krajinu konecne skoncila. Stretnete aj ochotnych ludi pomoct v nudzi. Dozviete sa ze v amerike sa da lahko zarobit a este lahsie prijst o peniaze. Ze nie vsetko co sa rozprava o mexiku je pravda ze kaktusy sa jest nemaju. pridete tiez na to ako bojovat s morskou chorobou. Ze na slovensku sa celkom dobre zije oproti kostarike a venezuele. Co co su to tie pools sa dozviete tiez. Rozpravanie podciarkuju vystizne fotografie z ciest. Mna kniha pobavila.Urcite sa k nej vratim.

Cez tisíc svetov (Veronika, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujíma ma cestovanie a spoznávanie nových krajín a táto kniha ma hneď zaujala. Obdivujem chalanov, že sa na niečo také dali :) Knihu určite odporúčam!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x