bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mafiánske pipiny

Vydavateľ: Marenčin PT (Marenčin PT, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:50

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mafiánske pipiny

Silní, nebojácni muži, plní násilia, agresivity, vlastníckych pocitov. Mafiáni. Lebo život s mafiánom vystrelí pipinu do sveta kabeliek pána Vuittona, do sveta briliantov a stejkov z argentínskeho hovädzieho dobytka. V partnerských vzťahoch dievčin z bytoviek s nafúkanými chlapcami hlavohruď sa dejú veci! Bitky, psychické násilie, sadizmus, strach. A mlčanie. Do sveta fajnových ľudí, kde sa priemerný život, nedokončená maturita, nedostatok peňazí, túžba vlastniť všetko krásne z regálov luxusných obchodov, stáva zabudnutým snom a život v blahobyte nádhernou realitou. Ale, je to naozaj také ľahké?

Detaily o knihe

Názov: Mafiánske pipiny

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

zaujimava (Mima, 13.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha je zanrovo nieco ine,ako som doteraz citala...a musim povedat, ukazala mi, ako platia niektore slecny za luxus....a ze nie je vsetko zlato...pre mna velmi zaujimava, urcite odporucam, mozno to zmeni pohlad na niektore vymodene slecny s drahou kabelkou v ruke :)

perfektná kniha o naivných dievčatách (Danka Begáňová, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá !!! Chvíľami na smiech, chviľami do plaču. Neuveriteľná naivita dedinskej kočky Aďky, že ten pekný chlapec s vyholenou hlavou, najnovším BMWčkom s tmavými sklami, samopalom, ktorý sa mu v tom BMWčku len tak povaľuje a zlatými reťazami okolo krku je len úplne obyčajný chlapec, ktorý tak trocha podniká. Na tie Vuittonky, kožuchy a diamantíky predsa poctivo zarobí:-) problém nastane, keď Romana donesú domov kamoši s prestreleným bruchom, vrtulníkom priletí doktor a domček s bazénom je strážený 24 hodín denne. Andrea sa zrazu ocitne v sice zlatej ale klietke, z ktorej sa nedá dostať von. Pri prvom pokuse jej jej drahý dá jasne najavo, kto je tu pánom. Život bez naozajstných kamarátiek, úprimné rozhovory pri kofole, otravná rodina a miesto predavačky, ktoré s takou radosťou opúšťala – všetko to obyčajno čo nenávidela jej odrazu neuveriteľne chýba a nenahradí to ani zlatá kreditka ani všetko, čo jej Roman denno-denne kupuje. Super čítanie, myslím, že tak nejak to môže fungovať aj v praxi. Máš peniaze, kúpiš si čo chceš ale nenahradia rodinu, úprimnú lásku a priateľstvo. Život v obave čo bude zajtra, či môže výjsť na ulicu, čo bude keď raz doktor na vrtulníku nestihne priletieť včas, dilema či dvihnúť mame telefón, či sa môže s niekým porozprávať bez toho aby dostala pár faciek... Dva príbehy dvoch dievčat, ktoré nakoniec dopadnú úplne inak, ako by som bola čakala. Aj miesto predavačky by Andrei nakoniec bolo dobré.. Skvelo spracovaná téma, kniha určite zaujme.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x