bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







P.S. Milujem Ťa

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: P.S. Milujem Ťa

Holly a Gerry patria k tým šťastným manželským párom, ktorým by mohol každý závidieť. Príde to ako blesk z jasného neba, keď lekári zistia, že má Gerry rakovinu v poslednom štádiu. Holly si život bez neho vôbec nedokáže predstaviť a vlastne si nič podobné ani predstavovať nechce. No Gerry s ňou má iné plány. Pár mesiacov po jeho smrti Holly na tridsiate narodeniny dostane balíček listov. Na každý mesiac jeden. Gerry jej spísal úlohy, ktorými ju postupne dostáva späť do života.
Ku knihe bol spracovaný aj film s rovnomenným názvom , ktorý mal premiéru pred piatimi rokmi v hlavných úlohách s Hilary Swankovou a Gerardom Butlerom.

Detaily o knihe

Názov: P.S. Milujem Ťa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

priemerná kniha (Linda Grollmusová, 14.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Nebolo to zlé, ale asi nie moja šálka kávy, moc sladké a málo dynamické, musela som sa trošku nútiť. Nejako ma proste nevtiahla, nevyronila som ani slzu, pre mňa také priemerné oddychové čítanie. Oceňujem dĺžku kapitol - boli také akurát a sem tam som sa zasmiala, celkove mi navodila takú veselú náladu, dobre sa po nej zaspávalo, ale hĺbka mi tam chýbala.

Ideálna kniha pre romantikov (Barbora Kosaruková, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Počas čítania tejto knihy som mala pocit akoby mi nikto blízky zomrel, akoby som aj ja potrebovala oplakávať niekoho veci, mať na sebe oblečený jeho župan aby som ešte stále cítila jeho vôňu, ponechala si všetky veci a tvárila sa že je medzi nami. Ale pri tom niekde vo vnútri sebe som cítila že to už inak nebude, že tu pre mňa nie je, že sa musím s tou osobou rozlúčiť. Prevládal vo mne smútok, melanchólia a žiaľ. Tak ako u Holly. Knihu som začala čítať keď som cestovala v autobuse do práce. A nebol to zrovna dobrý nápad. Už pri prvej strane som mala v očiach slzy vďaka tomu ako všetko Holly opisovala. Už pri prvej strane mi bolo ľúto že Gerry zomrel a chcelo sa mi srdcervúco revať. A to nehovorím o tom, že pri každom otvorenom liste moje oči neostali suché. Neviem to opísať, alebo nemám dostatočnú slovnú zásobu, alebo možno neviem čo to je čo som prežívala počas knihy a čo vo mne zanechala. Teraz mám však pocit že potrebujem začať znova žiť ako Holly a prestaň plakať nad hlúposťami, keď niekde v reálnom svete je skutočná Holly Kennedyová ktorá si musí týmto všetkým prejsť. Ak sa obávate toho, že táto kniha nestojí za prečítanie tak sa mýlite. Stojí za prečítanie a nie len zato. Stojí zato aby sa onej šírilo ďalej. A ak sa do nej nechcete pustiť len z toho dôvodu že môže pre vás pôsobiť deprimujúco, tak áno. Bude na vás pôsobiť deprimujúco ale zároveň si pri tejto knihe veľa krát povzdychnete. Viete, také to "aaaach" a budete sa rozplývať nad tým že aj manžel, ktorý už bohužiaľ nieje medzi vami, vám dokáže vyčariť úsmev na tvári a rozbúchať srdce tak, ako keby stál vedľa vás.

Jednoducho skvelá (Michaela Šluchová, 11.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Až nedávno som si prečítala túto knihu, i keď to nie je žiadna novinka. Odporučila mi ju kamarátka a preto by som ju rada odporučila aj ostatným. Táto kniha je úžasná! Nemohla som sa od nej odtrhnúť, pretože príbeh ženy, ktorá prišla o svojho manžela a zároveň najlepšieho priateľa ma chytil za srdce. Autorka skvelo opisuje pocity hlavnej postavy Holly a vyjadruje, aké dôležité je nezabudnúť, no pohnúť sa ďalej, pretože život nekončí.. Akí dôležití sú priatelia a rodina, ktorí stoja pri nás aj v najťažších chvíľach. Je to príbeh, ktorý je ako vystrihnutý zo života a ukazuje nielen skvelé, ale aj smutné, depresívne stránky života.

super :) (Jana Suchá, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj dobrá kniha. Pekný príbeh, sympatické postavy, dobrá psychológia postáv, žiadne zbytočné a hluché miesta. Keď som ju čítala pristihla som sa aj pri tom, že sa nahlas smejem :D, ale aj pri tom, že mám slzy na krajíčku. Takže celkový dojem je skvelý. Odporúčam!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva mínus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x