bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dedička 1 diel - (Trylovia )

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Séria:Trylovia
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 14.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dedička 1 diel - (Trylovia )

Keď mala Wendy Everlyová šesť rokov, jej matka sa ju pokúsila zabiť, lebo bola presvedčená, že je obluda. O jedenásť rokov Wendy zistí, že mama možno mala pravdu. Nie je tá, za koho sa považovala, a celý život sa jej rozpadá – a to všetko spôsobil Finn Holmes.
Finn je tajomný chlapec, ktorý ju ustavične sleduje. Po každom stretnutí s ním je Wendy vykoľajená, a nesúvisí to iba s jeho príťažlivosťou, ktorú si nechce pripustiť. Onedlho sa však Wendy dozvie pravdu o svojom pôvode: je podhodenec. Hneď po narodení ju vymenili za iné dieťa a Finn ju prišiel odviesť do jej skutočného domova – do kráľovstva Trylov hlboko v horách.
Wendy sa vyberie na cestu do čarovného sveta, o existencii ktorého ani netušila. Je krásny i desivý zároveň a Wendy sa preň musí vzdať starého života a vyrovnať sa s tým, čo ju čaká.

Detaily o knihe

Názov: Dedička 1 diel - (Trylovia )

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

skvelá@ (Anna Gondová, 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha zaujme už počas čítania prvých strán, originálna a krásna.. neľutujem že som si kúpila práve túto knihu. Odporúčam všetkým ktorý sa chcú zaľubiť do deja plnej lásky, napätia ale aj sklamaní. Príjemne čítanie všetkým :-)))))

Zaujímavé, nové, pútavé :) (Lenka Boriková, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia úžasná fantasy kniha :)...Čítala som ju už dávnejšie ale aj tak mám tento príbeh vrytý v pamäti :)... Všetky tri časti sú rovnako dobré a nie len prvý diel ako to u kníh často býva... Nový námet, nová myšlienka, pútavo napísané... Vôbec som sa nevedela od tohto trylovského dobrodružstva... Ani na chvíľku ma kniha neprestala baviť, aj opisy paláca.. to všetko ma prenieslo do úplne inej dimenzie.. A myslím si, že aj toto je poslanie kníh!.. Odviesť našu myseľ niekde mimo realitu, aby sme si oddýchli :)...

Originálna! (Ema Šašalová, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma hneď do deja vtiahla, pretože bola písaná milým, humorným a romantickým štýlom. Pri čítaní som sa veľa krát v duchu usmiala, ale pri romantických chvíľach sa mi zatrepalo aj srdce v hrudi, cítila som sa ako Wendy! V knihe bola romantika, zakázaná láska, akcia, fantázia a úprimné dialógy. Kniha si ma okamžite získala... Trylovia boli niečo nové a som rada, že autorka vytvorila niečo originálne, nové, dokázala sa s tým popasovať a vymyslela Ďalšie zvyky a bytosti. Príbeh je neobyčajný a to sa mi na ňom páčilo najviac :) Určite by ste si ju mali kúpiť, nesklame Vás! Na prvý pohľad Vás zaujme prekrásnou obálkou a keď otvoríte knihu, ľahko sa číta aj vĎaka dobrému štýlu písma a dobrému riadkovaniu. Strany sú tenké, takže sa kniha bude listovať jedna radosť. Určite to nie sú vyhodené peniaze! Určite odporúčam hlavne pre milovníkov romantického a fantasy žánru, je to super mix, pre tínedžerov a YA. Autorka nesklamala, celá séria je super a perfektne napínavá!

Trolovia (Zuzana Palušáková, 7.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Knižka je vhodná na odpočinkové čítanie. Nieje náročna ale dobre sa príbeh číta. Zaujala témou o troloch a ich rôznych druhov. Nápod podhodencov je celkom zaujímavý, ale pekne sa v knižke ukáže v čom je a v čom nieje výhodný.

Co to? :D (Paulina Palova, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Wau! Citala som knihy o upiroch,vlkolakoch,carodejov,anjelov,demonoch,ufo... atd...ale trolovia (trylovia)? Tak to tu este nebolo. Velky respekt pre autorku, ze dokazala nieco taketo napisat (na to treba urcitu davku fantazie)! Ja som knihu mala precitanu za 1 den. A rozhodne odporucam celu seriu! :D

Nečakané (Lucia Luptáková, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha úžastne spracovaná, s niečím čo sme tu ešte nemali. Fantastický trollovia s problémami bežných ľudí. Skryté kráľovstvo bájnych bytostí, opísaných v úplne inom svetle. K tomu štipka lásky a úžasná kniha na svete.

wow (Jajika, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
veľmi sa mi páčila prečítaná aj dvojka a číta sa 3 ;P

:D (Niki Kántorová, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaitaľ som to síce čitala len v angličitne, no som celá žhavá do naledujúcej časti.. :D Hlavná hrdinka je fajn aj keď viac by som si ju zaľúbila v slovenčine, no hlavný hrdina je proste úžasný a myslím, že v obidvoch jazykoch.. :D Keďže na konci boal prvá kapitola, okamžite sa mi zapáčil aj hrdina, ktorý má ísť predpokladám do "trojky".. Hrozne sa teším na pokračovania a vrelo odporúčam.. :D

skvelý vianočný darček :) (Zuzana, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala od mojej mamky na vianoce a je skvelá. Nemohla som ju pustiť z ruky a mala som ju za jeden deň prečítanú. Už sa teším na druhý diel :)

Trolovia? aj tak sa dá! (Evelin Kissová, 30.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj veľmi zaujímavý nápad, ktorý je zaujímavo spracovaný, miestami som sa až čudovala, ako to mohlo autorku napadnúť. Svet Trylov je niečo nové, nič podobné som ešte nečítala, trolovia sú pre mňa nová kategória. Kniha sa mi páčila, malo to grády, zaujímavé momenty, postavy. Nájdu sa aj chyby, ale vcelku to bolo príjemné čítanie! Fanúšikovia fantasy a YA literatúry si určite prídu na svoje 8)
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x