bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo - The Secret

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo - The Secret

Fragmenty Veľkého tajomstva sa po stáročia vynárali v ústnej tradícii, v literatúre a v náboženských či filozofických dielach. Po prvý raz sa všetky zlomky Tajomstva spojili v neuveriteľnom odhalení, ktoré zmení život toho, kto ho zažije na vlastnej koži. V tejto knihe sa naučíte, ako Tajomstvo používať v každej oblasti života - nech sú to peniaze, zdravie, vzťahy či šťastie - a v každej interakcii so svetom. Začnete rozumieť sile, ktorá sa vo vás skrýva, a tento objav vnesie do vášho života radosť. Tajomstvo obsahuje múdrosť dnešných učiteľov, mužov a žien, ktorí ho použili pri budovaní zdravia, bohatstva a šťastia. Kniha prináša ich pôsobivé príbehy o tom, ako im poznanie Tajomstva pomohlo zbaviť sa chorôb, získať bohatstvo, prekonať prekážky a dosiahnuť veci, ktoré by mnohí považovali za nemožné.

O filmovej verzii pod názvom The Secret (Tajomstvo) sa dozviete viac na webovej stránke www.thesecret.tv.

Dostupné verzie titulu

Tajomstvo - The Secret Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo - The Secret

Originálny názov: The Secret

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Myslite pozitívne (Mária Takáčová, 7.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po tejto knihe som siahla kvôli jej celosvetovému úspechu. Je plná zaujímavých myšlienok a citátov, ktoré čitateľov nútia zamyslieť sa nad ich životom. Ak chcete zmeniť svoj doterajší život neváhajte a určite po nej siahnite. Čítanie tejto knihy Vás motivuje k zmene svojho zmýšľania. Denne stretávam ľudí znechutených svojou prácou, štúdiom či životom. Táto kniha mi pomohla k tomu, aby som sa aj ja nezaradila medzi nich. Ak čakáte zázrak (čo je mimochodom jeden z nasledujúcich dielov tejto knihy), tak toho sa bohužiaľ nedočkáte. Táto kniha však splní svoj cieľ, ak po jej prečítaní začne myslieť pozitívne a pozerať sa na svet iným pohľadom. Nie je nevyhnutné zmeniť svet, občas stačí iba zmeniť iba seba samého. K tejto výnimočnej knihe som sa dostala po skončení školy a aj napriek drobným počiatočným neúspechom mi pomohla nevzdať sa a zotrvať na ceste za mojím vytúženým zamestnaním. Dnes každé ráno vstávam s úsmevom na tvári (aj keď predtým som skoré ranné vstávanie do školy neznášala) a teším sa na to, čo mi prinesie nový deň. :)

Pre mňa najväčšie sklamanie (Slávka Kodadová, 2.6.2016) Odpovedať

som sklamaný(á)
Jedna z ďalších kníh, ktoré masy ľudí zbožňujú a ja len nad ňou krútim hlavou. Už počas čítanie to bol pre mňa des a dočítala som ju len preto, aby bolo férové moje kritizovanie. Tajomstvo je kniha, ktorá vám má pomôcť vo vašom živote, určitým spôsobom vás motivovať. Pômocť vám vo výbere cesty, ktorou ísť. Podľa mňa však ide o zbytočne vyhodené peniaze, lebo takéto "žvásty" vám môže povedať ktokoľvek na ulici. Ale idem na to postupne... Hneď prvá zásadná vec pred čítaním knihy je, či veríte v obrovitánsku silu vesmíru. Ak nie ako ja, tak knihu ani neotvárajte. Celé je to len o tom, že to čomu veríte, to sa stane. Nemôžete fakticky myslieť na nič negatívne, lebo vermír je taký silný, že má moc vám do života vtiahnuť zrovna to zlo. Ale keď budete myslieť len na pozitívne veci, tak si k sebe pritiahnete len dobré veci. Takže podľa tejto ,,múdrej príručky" ja som stále myslela na to ako ochorieť a preto som teraz ťažko postihnutá do konca života. K tomu môžem povedať len toľko, že predtým jak som dostala cukrovku, som o nej ani trt nevedela, tak neviem jak som na to mohlo myslieť. V knihe je tiež príklad ako byť bohatý. Tak prosím pekne, myslite len na bohatstvo a je z vás miliardár. Ľudia, ktorí do svojho života pritiahli bohatstvo, využili, či už vedome alebo nevedeome, Tajomstvo. Prechovávajú myšlienky na hojnosť a nedopustia, aby sa im v mysli zakorenili protichodné predstav. Ich najčstejšie, dominantné myšlienky patria blahobytu.Poznajú iba bohatstvo. Poznajú iba bohatstvo a nič iné v ich mysli neexistuje. Či už si toho sú vedomí, alebo nie, ich dominantné myšlienky na bohatstvo im priniesli blahobyt. Takýto je zákon príťažlivosti v akcii. ( 6 ) Čo ma však najviac dostalo bolo vytrhávanie kontextu z Biblie. Vtedy som toho mala už fakt dosť. Bola by som zvedavá, ktorý biblista, alebo teológ by s tým, čo sa v tej knihe píše aj súhlasil. Možno je toto práve to, čo dalo posledný klinec tejto knihe, lebo na takéto vytrhávanie z kontextu som dosť háklivá. Konkrétne tam boli citáty od Marka a Matúša: mat : Lebo všetko, o čo budete prosiť v modlitbe s vierou dostanete. mar: Verte, že všetko, za čo sa modlíte a čo žiadate, dostanete a stane sa vám. Nuž a teraz, čo sa mi na tom nepáčilo? Zrejme to, že kniha celý čas vzýva a ospevuje vesmír a keď sa modlím k Bohu, nemodlím sa k vesmíru. Modlím sa k svätej Trojici! Na koniec bol zoznam životopisov ľudí, o ktorých som ani nikdy nepočula a ani ma ničím nezaujímali. Ale, aby som na záver povedala aj niečo pozitívne. Pre niekoho to môže byť pozitívna kniha a môže tam nájsť pre seba vhodné myšlienky, ktoré ho určitým smerom posunú v jeho živote. Ja som však toho názoru, že človek síce má myslieť pozitívne a v hlave si vytvárať určité ciele, ktoré by rád dosiahol, no nie postupom, ktorý je v knihe spísaný.

Len šťastný človek spozna ako funguje zakon príťažlivosti (Dana Šimkova, 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po precitani tejto knihy som zmenila mnohe svoje vzite a zastarale nazory, myslienky a velmi mi pomohla pri zmene mojho zivotneho stylu a celkového života. Odporucam ju naozaj kazdemu kto ma chut zmenit nieco vo svojom živote alebo len potrebuje motivaciu ci radu v danom okamihu života...Poradila som ju uz viacerym ludom a kazdy z nich si v nej nasiel to co potreboval a preto ju budem odporucat aj nadalej ;-)

Úžasná (Katarína Šantavá, 21.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha mi zmenila život k lepšiemu, vdaka nej dosahujem samé úspechy. Riadim sa nou a môj život je pohádka :) Vrelo odporúčam každému.

Táto kniha má čaro (Denisa, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetci tí, ktorí potrebujú zmenu vo svojom živote by mali siahnuť po tejto knihe. Privedie Vás na iné myšlienky, pochopíte zrazu to, čomu ste dlho nechápali a najmä to, že všetko je len v našej hlave. Myšlienky menia náš život. Kniha je krásne ilustrovaná a siaham po nej vždy, ked mi je ťažko na duši a ked ma nemá kto povzbudiť. Stala sa už takým mojim "priateľom do dažďa" :) Kniha má proste svoje čaro, ktoré Vás určite dostane...

Tajomstvo (Niki, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vrelo odporúčam každému jednému, kto chce začať nový rok pozitívnym myslením a aj konaním. Je tam vela pozitívnych a pravdivých myšlienok pri ktorých stačí občas veriť viac než doteraz a pojde to samo :)

Taj... (Monika, 15.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Rhonda Byrne - The Secret - Tajomstvo : Táto kniha je skvelá pre ľudí v akomkoľvek veku. Opisuje náš život a možnosti jeho zlepšenia. Opisuje že za každým úspechom stoja neúspechy. Prečítate ju jedenkrát a budete chcieť znova. Pri ďalšom čítaní však nájdete skrytý význam. Vrelo odporúčam.

Verte mi, že to funguje (Zuska, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Takéto knihy som neznášala. Každý mi hovoril, že si ju mám prečítať, pozrieť film. Ale ja som to nechcela, nepotrebujem počúvať, aký je život krásny, ako mám byť optimistická a najmä nie po rozchode, keď som si hľadala prácu a nabrala toľko kíl, že sa mi to už prestalo páčiť. Ku knihe som sa dostala cez film. Cele toto moje strašné obdobie prehrmelo, mala som prácu, schudla som 20 kíl, cítila som sa skvelo a predomnou bol večer, keď som si chcela pustiť nejaký film. Neviem ani prečo a ako ale pustila som si práve Tajomstvo. Neviem či sa Vám už stalo, že počúvate alebo čítate o niečom z úst cudzích ľudí a pri tom hovoria o Vás. Zistila som, že to o čom hovorí Tajomstvo som si vlastne zažila. A je to skvelý pocit, keď si to začnete uvedomovať. Zákon príťažlivosti funguje. A ja som sa tomu niekedy naozaj smiala. Zašla som si preto knihu ešte kúpiť aby som ju mala stále zo sebou. Chcem aby bola súčasťou mojej vlastnej knižnice. Stojí určité za to.

Donúti zamyslieť sa a obzrieť sa späť (Veronika Cholevová, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Stalo sa vám, že vám kamarátka ponúkla knihu, o ktorej hovorila tak úžasne a zasnene až ste túžili po prečítaní tej istej knihy? Mne áno. A som za to vďačná. Pri prvých stránkach som pesimisticky odvrkla na všetko, čo autorka napísala a takmer som ju odložila do police. Ale čím som sa do nej začítavala hlbšie a hlbšie, tým jasnejšie bolo to, čo som čítala. Všetky súvislosti sa zliali dokopy a tajomstvu som úplne podľahla. Je to ten typ knihy, kedy nestačí jednoducho čítať, ale The secret vás donúti zamyslieť sa nad vašim životom, nad tým, čo robíte s nechuťou, prečo sa vám nedarí. A keď tak o tom rozmýšľam, stačí sa občas povzniesť a možno aj nepriateľom priať to, čo my nemôžeme mať:)

Veľmi užitočná (Tamara Masarovičová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha je niečo neskutočné :) Vďaka nej sa začnete pozerať na svet úplne inak ako predtým, začnete pozitívne rozmýšľať a budete si všímať viac to dobré ako to zlé. Keď mám niekedy blbý deň a mám pocit, že sa všetko kazí, hneď si spomeniem na Tajomstvo a snažím sa podľa toho aj správať. Ak nie ste celkom spokojný so svojim život a chceli by ste nejakú výraznejšiu zmenu, táto kniha je pre vás ako stvorená :)

zmena myslenia (Renáta Žúborová, 16.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som veľmi potrebovala,aby som si konečne uvedomila ako má život vyzerať,veľmi mi pomáha myslieť pozitívne,myslím že všetkým!!

Dobrý odrazový mostík (Filip Šterdas, 30.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha ma veľmi zaujala a bola takým začiatkom ku knihám s duchovnejším obsahom.Je veľmi jednoducho napísaná čitateľ vdaka nej urobí prvý krok k duchovnému rastu a vdaka takému americkému spracovaniu vie zaujať široké spektrum ľudí.Päť hviezdičiek jej nedavam práve vdaka tomuto až prehnanému spracovaniu ,ktoré mi neni moc blízke.

pozitívne čítanie a rozmýšľanie (Slávka Baranová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
pomocou tejto knižky som si pripomenula ako pozitívne rozmýšľať,ako vplyvom pozitívnych myšlienok dosiahnuť kladný výsledok niektorých situácií.

secret (Natalia, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knizku odporucam kazdemu kto sa neviem pohnut z miesta je tazko rozhodny. Po precitani je mi vsetko jasnejsie a co je najlepsie toto vsetko funguje:-)!!!
Všetky komentáre (14)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x