bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Obnažená - 1. časť série Crossfire

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Edícia:Crossfire
Séria:Crossfire (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Obnažená - 1. časť série Crossfire

Bol krásny, inteligentný a neskutočne príťažlivý. Priťahoval ma tak ako ešte nikto. Po jeho dotyku som túžila ako po droge, hoci som vedela, že ma nebezpečne oslabuje. Stále som sa spamätávala zo všetkého strašného, čo sa mi v minulosti stalo, a v jeho prítomnosti ožívali zlé spomienky... Gideon si to uvedomoval. Aj on mal svojich démonov. Boli sme jeden druhému ako zrkadlo, ktoré odráža tie najtajnejšie rany a túžby. Putá jeho lásky ma premenili a ja som len dúfala, že muky, ktorých stopy sme obaja niesli, nás naveky nerozlúčia.

Detaily o knihe

Názov: Obnažená - 1. časť série Crossfire

Originálny názov: Bared To You

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

vyborna (Lenka, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
jedna z mala knih v tomto zanre, ktorá ma zaujala..putavy dej od zaciatku az dokonca..odporucam aj dalsie diely :)

Putave (Mimi, 20.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Suhlasim, ze s 50 odtienovej sivej sa podoba, ale zasa je lahsie napisana. Lepsie sa mi a prijemnejsie citala a nesuhlasim s tvrdenim, ze je to uplna kopia 50 shades... pretoze je to original, iba ma par crtov spolocnych. :)

Obnazena (Veronika Jurčišinová, 18.8.2013) Odpovedať

Príbeh v tejto knihe sa nedá predpovedať, človek musí čítať, čítať čítať. Príbeh ma tak vtiahol do deja, že som ju MUSELA prečítať čo najrýchlejšie, na jeden krát. Čoraz viac ma pohlcovali osudy dvoch mladých ľudí v mojom veku, ktorý si boli taký podobný a zároveň boli taký rozdiely. Keď som knihu dostala, zastrašovala ma cela ta sexualita, ktorá bola v knihe. Ale keď som začala čítať okamžite ma pohltila. Zistila som aká komplikovaná, sexuchtivá, krásna až chorá môže byť láska. Kniha si ma získala úplne celú, takže pochopiteľne sa teším aj na pokračovania.

Mňa to neoslovilo... zatiaľ (Emily, 12.8.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Tak áno, s 50 shades to má spoločný iba sex. Som si vedomá, že táto kniha sa pokúsila byť ľahkou erotikou. Neviem, či autorka konzultovala pri písaní aj s odborníkmi - psychiatrami, psychológmi, možno aj sexuológmi. Pretože... po tom, čo zažila Eva si viem ťažko predstaviť takýto vývoj udalostí. Neviem, možno je chyba vo mne, že sa nad mnohými okolnosťami zamýšľam. Pretože človeka neberiem len ako telo, ale aj ako dušu. Ale každopádne kniha sa ľahko číta, je nenáročná na premýšľanie, možno aj naštartuje chuť na sex s manželom. Ale nehľadajte v nej žiaden hlbší odkaz.

Výborná (Natália, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha. Najprv som sa bála ci to nieje kópia 50 odtienov ale nie :) veľmi dobre a zaujímavé čítanie . Páči sa mi ako je jednoducho a otvorene napísaná . Odporúčam :)

Neskutočne úžasná ! (Katarína Repkovská, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma chytila, skutočne som zatajila dych...opis intimných scén, úžasný dej,jednoducho, mala som ju ,,zjedenú,, za dva dni. Perfektná a dej sa vždy niečim zmenil, stále a stále ju čítať, hlavná hrdinka úžasne opísaná :D

vyborne letne citanie (Barbora, 2.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné letné čítanie. Odporúčam na dovolenku. Sice zo začiatku som porovnávala s 50 odtieňov šedej, ale po tretej kapitole ma dej uz pohltil.

názor (Lussiii, 27.5.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
bolo to lepšie ako 50 odtieňov ...,chápem prečo ľudia porovnávajú tieto knihy,ale táto mala aspoň zaujímavý dej, a osudy postav sú nezvyčajné, nie je to len návod na "polohu na každý deň",aj keď erotických scén v knihách začínam byť "prejedená"...

Výborná!!! (Lesana Ďuricová, 27.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobý štýl písania, úplne vás pohltí do nečakaného deja. Čítala som aj 50 odtieňov, ale tomuto sa nevyrovná!!

Odporúčam (Petra, 20.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som čítala na základe odporúčania kamošky.Na začiatku som sa nevyhla porovnávaniu so sériou 50 shades,ale musím povedať že táto sa mi páči rozhodne viac.Hoci je v nej erotiky v celku dosť,kniha je velmi príjemná,lahko sa číta a je ideálna na večerný relax.Takže ak máte radi tento žáner,alebo sa vám žiada na čítanie niečo nové smelo do toho ;-)

Obnažená (Daniela, 20.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Obnažená som si kúpila preto, lebo mám rada ľahkú ženskú literatúru na večerné vypnutie mozgu :) Je zaujímavé, že pri tejto knihe som prešla rôznymi náladami ...Neskôr som sa začítala znova a nevedela ju pustiť. Kniha vyvoláva taký jemný erotický náboj. Čím som v nej postupovala ďalej, stávala som sa smutnou. Možno má takýto účinok len na mňa a tak to nejdem globalizovať, aby som budúce čitateľky neodradila. Podľa môjho názoru má kniha taký eroticko - smutne ladený príbeh. Je to zaujímavé skombinovanie. Autorke sa podarilo zamiešať celkom zaujímavý dej s trochou humoru, irónie a erotiky. Erotika je v knihe použitá citlivo, neuráža, neponižuje. Autorka sa nesnaží vnútiť čitateľovi vlastné erotické fantázie, všetko ponecháva na ňom samom. Ľahké čítanie na dlhé zimné večery. Čitateľkám sa možno naozaj oplatí pohľadať toho svojho "pána pravého". Možno je len ukrytý v človeku s ktorým už roky žijú... :) Tak, prečítať knihu a šup - šup do hľadania. Každopádne, vo svojej kategórii knihu hodnotím pozitívne. Je to ako taká ľahká droga, ktorej čítanie má vývojové fázy – prvotné zľaknutie, neskoršie namotanie sa až posadnutie... :) Vrele odporúčam!

Sex, ktory znamena pohodu :) (Kristína S., 7.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kedze eroticky roman momentalne preziva svoj boomovy vrchol, nedalo mi a aj ja som siahla po jednom z takychto kuskov. A viac ako velmi ma tesi, ze som si zvolila prave Obnazenu! Citalo sa to veelmi prijemne, na zimne vecery ako stvorene. Erotiky bolo dost, iskrenia medzi hlavnymi postavami este viac a co bolo velmi fajn, aj vedlajsie postavy boli velmi sympaticke. Osobne mi autorkin styl pisania a sposob "kladenia viet" skutocne sadol, pripominalo mi to nenutenu S. Kinsellu alebo C. Ahern. Ano, hoci akoby uz samotny zaner nepustil a nedovoloval autorom prinasat hlboke myslienky, ale, povedzme si uprimne, naco aj :) Dolezite je, ze Obnazena nam ponuka vasen, ktora bavi a dokazuje, ze i kniha o sexe sa da napisana inteligentne. P.S.: Porovnaniu s Fifty shades sa knizocka nevyhne, a preto mi neda nedodat, ze za mna (z Fifty mi stacila prva kapitola a dost!) hra prim jednoznacne Obnazena.. preco? Vid Biankin prispevok nizsie.

Úžasná!!! (Lucy*, 27.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je fantastická! Aj 50 odtienov sedej som citala, páčila sa mi aj tá, ale Obnažená je literárne viac bohatá. Je vidieť, že pani spisovateľka sa tým živý, teším sa na pokračovanie!
Všetky komentáre (13)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x