bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Slečna nebezpečná

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Slečna nebezpečná

Mám čerstvých tridsať, voľné krídla, milujem život, milujem chlapov - ale každého len chvíľku, a asi v tom je tajomstvo môjho konštantného pocitu šťastia. Veď čo nás vie vždy potrápiť najviac? Chlapi! Ja sa neumáram. Ja žijem! Riadim sa heslom, že môžem mať každého, na ktorého ukážem prstom. Ale veď to môže každá z nás, len treba nájsť správny kľúč, ako na nich. Načo sa viazať na jedného, keď sú ich plné ulice a medzi nimi tóóóľko veľa zaujímavých a krásnych a sexi a ...Pred mojou mamou to takto, samozrejme, nehovorím, ale je to tak. Volám sa Amélia, som "slečna nebezpečná" a možno mi to ani neuveríte, ale môj život je jednoducho super!

Detaily o knihe

Názov: Slečna nebezpečná

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super oddychová kniha (Martina Zelizňáková, 14.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala od manžela na Valentína, a veľmi ma ňou potešil. Príbeh knihy je zaujímavo napísaný, ako všetky od tejto autorky.Hlavna hrdinka je taká aká je, lebo ju k tomu prinútila doba v akej žijeme, ale ona si vyberá len to čo je pre ňu v dannej chvíli to najlepšie. Neviem či by som ja dokázala žiť v takom svete, ale veď každý sme nejaký :-).Odporúčam každej ženskej si ju prečítať.

Pecka (anka, 9.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi dobre citanie

Super :P (Evka, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
proste super kniha :) vrelo odporúčam

Slecna nebezpecna (Veronika Jurčišinová, 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
To, s akým nadhľadom a ľahúčko popisuje Janka Benková charakter hlavnej hrdinky, zmätenej a často tvrdej mestskej slečny, podliehajúcej súčasnému povrchnému životnému štýlu, je skvelé. Jankin rukopis je špecifický a žensky rafinovaný, ojedinelý, preto jej knihy majú taký úspech, nikto nie je ako ona. Mám 6 jej kníh a ani jedna ma nesklamala. Žiadne Pilcherovej slaďáky so šťastným koncom, kde každý objíma každého. Tieto knihy sú také... Ako život. Niekedy s otvoreným koncom, niekedy na úvahu, inokedy prefackajú... Teším sa na ďalšie.

Slečna nebezpečná :) (Martina Ginovska, 22.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavý pohľad na mužou :D z každeho rožku trošku .... trošku relaxu, vzrušenia a humoru ... pri čítaní knihy byť Slečna Nebezpečná je čarovné :D odporúčam :D

Slečna nebezpečná :) (Monika, 13.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to super kniha, úžasné čítanie nemohla som sa od nej odtrhnúť, preto som ju čítala do neskorého rána aby som vedela ako sa skončí :) Myslela som že sa skončí trošku inak ale asi to tak malo byť :) Super, odporúčam...

úžasná (Julie, 12.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
veľmi dobrá kniha vrelo odporúčam ľahké čítanie, skvele zamotaný príbeh a veľa pravdy s ktorej sa dá poučiť odporúčam každej žene ktorá sa potrebuje odreagovať od každodennej rutiny života :)

Slečna nebezpečná (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborne načasované vydanie knihy v polovici prázdnin, keď takmer nič iné nevyšlo... Priznám sa, vzbudilo to vo mne zvedavosť a keďže som typická čitateľka ženských románov, po Slečne nebezpečnej som siahla. Má nesmierne chytľavý a ľahko zapamätateľný titul, vidno, že sa na jej tvorbe podieľali profesionáli. Milá a moderná kniha, na oddych pri káve ako stvorená. Perfektne napísaná kniha o potvore, ktorá využíva chlapov... A nie je to jednostranne napísané, páči sa mi to, bavila som sa, odporúčam každej, ktorá si chce oddýchnuť ...

Skvelá (Danka, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som prečítala jedným dychom , hoc sa mi to často nestáva. Bolo to príjemné ľahké čitanie , taký relax , po dlhom dni :))
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x