bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zázrak

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zázrak

Viac než dvadsať storočí boli slová vo Svätom písme opradené tajomstvom,
zahmlievali sa a takmer všetci, čo si ich prečítali, si ich vykladali nesprávne.
Iba zopár jedincov v dejinách ľudstva si uvedomovalo, že ide o rébus
a že len čo ho rozlúštite – len čo odhalíte tajomstvo – pred očami sa vám zjaví nový svet.

Vo svojej knihe ZÁZRAK Rhonda Byrne odkrýva poznanie, ktoré môže ľuďom
od základu zmeniť život. Vzápätí Vás počas fantastickej 28-dňovej cesty naučí,
ako toto poznanie uplatníte v každodennom živote.

Z anglického originálu The Magic, vydaného roku 2012 vydavateľstvom ATRIA BOOKS, A Division of Simon & Schuster, Inc., preložili Izabela Bérešová a Zora Ličková.

Detaily o knihe

Názov: Zázrak

Originálny názov: The Magic

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam všetkým, ktorým sa zdá život pochmúrny (Eva Illéšová, 8.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám načítaných veľa motivačných kníh, od Rhondy Byrne ale aj od iných autorov. Táto kniha je návod ako myslieť a konať pozitívne v praxi, sú tam cvičenia/úkony na pozitívne myslenie na 28 dní dní. Pri čítaní tejto knihy a robení daných cvičení pozitívneho myslenia máte pocit, že všetko v živote je možné a všetko dokážete. Odporúčam tým čo sa chcú naučiť pozitívne myslieť, lebo niekedy je to ťažké len tak si v hlave vizualizovať. Tieto cvičenia sa odporúčajú robiť na papier, takže neskôr sa k nim môžete vrátiť a vidíte čo ste si priali a či sa to splnilo. Kniha vás pozitívne naladí a pri písaní daných cvičení sa vám určite zlepší nálada. Kedže mám už načítané aj iné knihy ako pozitívne myslieť v praxi, tak musím povedať že na tejto okrem iného oceňujem aj grafickú stránku.

Srdcová sedma (Miroslava Pagáčová, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala ako posledný dar od mojej maminy. Vedela, že nie som typ, ktorý veci na podobné veci. Na silu viery, osudu, prezretia. Nejde o žiadnu náboženskú ani čarodejnícku knihu. Ide o strany plné sily vôle. Najprv som ju nechcela ani čítať. Avšak keď nás mamina opustila, prečítala som ju na hlt za jediný deň. A naozaj som ju vnímala aj vnímam ako malý zázrak. Je to sprievodca každodenným životom, pomáha vidieť veci také aké sú a také, aké by byť mohli. Je to jednoducho tá pravá srdcová sedma v pokrovej hre života.

Zázrak (Stano, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
K tejto knihe som sa dostal náhodou. No náhody neexistujú. Bol to osud, ktorý mi ju podstrčil, aby som si ju prečítal. Videl som aj film, a môžem povedať, kniha vás dostane a donúti premýšľať o vašom živote. Zmeníte myslenie, zmení sa váš život, naozaj to funguje... Je to super kniha, ktorá patrí k motivačným knihám. Len máloktorý človek po prečítaní Rhondiných kníh / Tajomstvo, Sila a Zázrak/ ostane takým, aký bol pred ich čítaním. Rhonda je skvelá motivátorka a jej knihy sú písané takým štýlom, že by ste chceli v tom okamihu vyskočiť a začať objímať celý svet a byť vďačný za každý, aj ten najvšednejší okamih života. Verím, že keby sa jej knihy dostali ku každému človeku našej planéty a všetci by sme žili život podľa vesmírnych zákonov, ktoré sú založené na láske a vďačnosti, hneď by sa všetky veľké problémy našej civilizácie / vojny, devastácia prírody, veľká sociálna nespravodlivosť,.../ stali minulosťou. A to by bol ten najväčší ZÁZRAK! Želám všetkým, aby túto knihu zobrali do rúk, premýšľali nad ňou a žili podľa nej. Ak niekedy zase skĺznem do negativity, určite si znova prečítam všetko, čo som si zapísal pri prejavovaní vďačnosti. Za túto knihu som veľmi vďačný, obohatila môj život. Odporúčam, stojí za to prečítať si ...

:) (Barbora, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Páčila sa mi táto kniha, ako viaceré s podobnou tematikou. Veľmi ma zaujal spôsob, akým je napísaná, pretože nielen že som sa dozvedela mnoho právd, ale tiež som si mohla praktickým spôsobom skúsiť to, o čom v celej knihe píše, a bolo to viac zrozumiteľné. Takéto knihy by si mal prečítať každý človek, ktorý aspoň trošku chce zmeniť svoj život. Ďakujem.

táto kniha sa veru vydarila :) (Jane, 21.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dostali sa mi do rúk knižky viacerých autorov, ktorí sa v nich zaoberali niečím podobným, ako Rhonda vo svojom Zázraku a musím uznať, že táto kniha je asi najlepšie, najzrozumiteľnejšie písaná, veľmi ľahko, aby dokázala osloviť každého, kto sa rozhodne vyskúšať vo svojom živote zmenu. Ak sa ju chcete pokúsiť dosiahnuť, okrem Zázraku budete potrebovať pevnú vôľu, aby ste sa prelúskali jednotlivými dňami, na ktoré sa vzťahujú vždy určité úlohy. A samozrejme..treba chcieť a veriť..bez toho to určite nepôjde.:-)

Zázrak (Katka, 3.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od Rhondy Byrne som čítala už všetky knihy, takže keď vyšiel Zázrak, veľmi som sa potešila. Do rúk sa mi dostal ďalší "Zázrak" vďaka ktorému môžem meniť svoj život. Avšak táto knižka je troška odlišná. Každá kapitola je zameraná na Jeden deň v živote, takže to nie je čítanie na posedenie, ale na zamyslenie sa a uvedomenie si, čo od nás vlastne knižka chce. Ak by som mala skomentovať všetky jej diela, táto knižka sa neodlišuje iba tvarom, ale taktiež aj obsahom a hodnotou vecí. Oveľa viac sa zaoberá vnútrom a podstatou, aby sme naozaj mohli dosiahnuť aj "nedosiahnuteľné". Táto knižka mi nepomohla IBA v škole, ale taktiež aj vo vzťahoch. Preto musím skomentovať, že ju vrele odporúčam pre všetkých, ktorý majú svoje sny, a chcú, aby sa im splnili
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x