bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Krásni a mŕtvi 3 – Summer

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 06.05.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Krásni a mŕtvi 3 – Summer

Prešlo šesť mesiacov od poslednej násilnej smrti tínedžera v meste Ellerton. Darina stále zúfalo miluje Phoenixa, ktorý sa zo záhrobia vrátil k nej. Nemôže sa však venovať iba láske. Od pána nemŕtvych dostala úlohu. Musí objasniť vraždu krásnej Summer Madisonovej, svojej najlepšej kamarátky, ktorá sa stala obeťou streľby v nákupnom centre.
Darina sa vydáva po stope šialeného vraha hnaná boľavými spomienkami, ale aj nádejou, že Krásni mŕtvi vďaka nej konečne nájdu svoj pokoj.

Detaily o knihe

Názov: Krásni a mŕtvi 3 – Summer

Originálny názov: Beautiful Dead : Book 3 - Summer

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Neľutujem (Betka, 15.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
V tejto tretej knihe série sa začína stupňovať dojímavosť. Už tu som len ťažko dočítavala posledné strany, vďaka čomu musím povedať, že je príbeh fantastický. Jednoducho vám nedá spávať. Skutočne sa mi páčil :) Neľutujem ani jedinej chvíľky, ktorú som nad ňou strávila

úžas s veľkým Ú! (Patrícia Kasalová, 12.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tretí diel sa začal veľmi sľubne. Darina má pred sebou ťažkú úlohu . Aj tentoraz sa snaží pomôcť Krásnym Mŕtvym. Je veľkou súčasťou pri riešení smrti Summer. Táto kniha sa mi páčila zatiaľ najviac. Darina nie je až tak veľmi detinská ako v predošlých dieloch. Kriminálna zápletka je perfektná a napínavý dej takisto. Dozvieme sa aj zaújmavé veci o Hunterovi - pánom Krásnych a Mŕtvych. Opisy postáv a charaktery sú vypracovanejšie. Nechýbajú tu akcie, zvraty a prekvapivé udalosti. Dokonca tu boli dva momenty, pri ktorých som onemela a s otvorenými ústami som čítala ďalej. Vtedy to bolo veľmi smutné. Miestami som sa bála otočiť stránku knižky, čo s pre nás autorka vymyslela. V tejto útlej knižke sa skrýva mnoho emócií. Autorka sa príjemne zlepšila v písaní a čo sa týka napätie takisto. Veľmi a úprimne sa teším na posledný diel tejto série. Tu sa bude riešiť smrť Darininej lásky - Phoenixa - .

Super čítanie (Evelin Kiss, 8.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto séria má veľmi zaujímavý nápad a v tejto 3. časti sa mi zdala vyšetrovacia stránka viac prepracovanejšia. Do poslednej chvíle som netušila, kto bol vrah a kto by mohol takej milej osobe ako je Summer ublížiť. Darina s Phoenixom sú znesiteľnejší a kniha ide veľmi rýchlo. Tlačí ich čas a ja som vnímala s nimi ten strach a napätie. Knihu odporúčam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x