bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Krásna

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 04.05.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Krásna

Krásna je dojemný príbeh o statočnej mladej žene, ktorú obrali o telo i dušu. Napriek tomu sa nevzdala a svojou odvahou inšpirovala ďalších s podobným osudom, ktorým pomáha prostredníctvom svojej nadácie.
Keď mala Katie Piper 24 rokov, jej život bol priam dokonalý. Mladá a krásna, na najlepšej ceste splniť si svoj sen a stať sa modelkou a televíznou moderátorkou.
Ale vtedy spoznala na Facebooku Daniela Lyncha a jej život sa rýchlo zmenil na nočnú moru… Po tom, čo ju uväznil v hotelovej izbe a brutálne znásilnil, tajne dúfala, že sa jej podarí na všetko zabudnúť. Danielova chorobná žiarlivosť však nemala hraníc. Aby dokonal svoju šialenú pomstu, najal si kumpána, ktorý jej vylial do tváre kyselinu.

Krásna žena, zvrátený muž a inšpiratívny príbeh odvahy.

Detaily o knihe

Názov: Krásna

Originálny názov: Beautiful

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

neuveritelné (radka, 31.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
nechápem ako niekto dokáže zničit život mladému prekrásnemu dievčatu len tak mihnutím oka.Obdivujem katie,že sa nevzdala a dokázala sa postavit znovu na nohy

Odporúčam! (Veronika, 8.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Niektorí ľudia sa ženú dopredu bez toho, aby si cenili to, čo majú. Katie Pipper v jednom okamihu stratila všetko, na čom jej záležalo. Prestala byť krásna. Avšak keď si uvedomila, že jej najbližší ju majú stále radi, rozhodla sa bojovať. Príbeh o neuveriteľne silnej mladej žene, ktorá to nevzdala.

presne tak (joja, 28.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
ja možem len súhlasiť... krásna kniha, stojí za prečítanie.

nádherná (Andy, 16.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna kniha o ešte krajšej žene. Katie Piper zostane krásna navždy. Vďaka svojmu vnútru, svojej duši, nezlomnej chuti žiť. Daniel Lynch mal byť len facebookovou známosťou, no nakoniec sa stal nočnou morou Katie. Nezvládol, že kráska ho odmietla a pomstil sa kyselinou vyliatou do jej tváre. Katie podstúpila mnohé a mnohé operácie, ale najťažšie bolo pravdepodobne prejsť súdmi. Postaviť sa zoči-voči tým, ktorí sú zodpovední za to utrpenie, ktorým prešla. Neviem si to predstaviť, hoci sa akokoľvek snažím. Neviem, či by som to dokázala. Pozrieť im do očí...čakať, koľko rokov im súd vymeria, či to bude málo a budem sa báť, kedy sa vrátia a...môžu dokončiť to, čo začali. Je to skutočný príbeh, a tak by mal byť mementom pre všetky mladé dievčatá, ktoré na sociálne siete píšu o sebe úplne všetko, dohadujú stretnutia bez strachu z možných následkov. Knihu som doslova zhltla, premáhala som slzy, držala som Katie palce, prežila som s ňou bolesť, hoci len na diaľku. Je to neskutočne silná žena a zaslúži si obdiv a uznanie. Nepochybujem, že je inšpiráciou pre veľa ľudí s podobným osudom.

Krasna (kvetka007, 1.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ide o veľmi emotívny skutočný príbeh,ktorý nenechá chladným nikoho, kto siahne po tejto knižke. Je zarážajúce, že ešte v dnešnej modernej dobe existujú ľudia, ktorí sú od malička slepo vychovávaní, ako to povedať, pre normálne zmýšľajúceho človeka, podľa nepochopiteľných tradícií. Kniha dáva okrem iného silu ľuďom, ktorí si prešli peklom popálenín tela i duše. Pretože to, čo navždy v človeku ostáva, je sila odhodlania a krása jeho duše...

dojímavá (Mária Kuncová, 19.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knihe som bola veľmi dojatá ale aj šokovaná čím všetkým prechádzaju popálení ľudia.Kniha Vás nenechá ľahostajným.Veľmi inšpiratívna kniha.Odporúčam.
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x