bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Za hranicou strachu

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Za hranicou strachu

Predstavte si, že by sa vaše najhoršie obavy stali skutočnosťou. Jodie Cramerová mala v sedemnástich rokoch hrôzostrašný zážitok – s kamarátkou Angelou ich prepadli traja muži. Jodie prežila, no jej spolužiačka Angela také šťastie nemala. Teraz má tridsaťpäť rokov, je učiteľkou a matkou dvoch detí a minulosť zahrabala do najhlbších útrob. Keď sa s tromi kamarátkami vydá na víkendový výlet z mesta, túži sa len trochu zasmiať a zabaviť. No štyri baby na výlete netušia, že chalupa na samote, do ktorej sa vybrali, bola kedysi objektom policajného vyšetrovania a – rovnako ako Jodie – ukrýva desivé tajomstvo. Keď Jodie narazí na dvojicu sliedičov, snaží sa presvedčiť kamarátky, že na chalupe nie sú samy, no nikto jej neverí. Po nepríjemných zábleskoch z noci, keď zavraždili Angelu, napokon sama začína pochybovať o svojom zdravom rozume. Až kým im na dvere nezaklopú dvaja muži.

Z anglického originálu Beyond Fear (Penguin Group,
New York 2010) preložil Andrej Chovan.

Dostupné verzie titulu

Za hranicou strachu Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Za hranicou strachu

Originálny názov: Beyond Fear

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Blesková súťaž o 2xtriler Za hranicou strachu

Adrenalínový triler od mimoriadne talentovanej autorky. Aj takto hodnotí Amazon knihu Jaye Fordovej. Príbeh na základe skutočnej udalosti, z ktorého vás zamrazí...vtiahne vás od prvých strán a nepustí. Príbeh o tom, keď sa vaše najhoršie obavy stanú skutočnosťou... A v prvej tohtoročnej Bleskovke hráme hneď o 2 knihy! viac

Hodnotenie čitateľov

Za hranicou strachu (V. Berdáková Pavlík, 19.5.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
V celku príjemné čítanie...adrenalín, rýchly spád. Len neviem presne čo...ale niečo tomu chýbalo. Napriek tomu určite sa po tejto knihe oplatí siahnuť.

Chcete sa báť? (Sisa, 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto dielo má všetko, čo od knihy očakávam. Napätie, spád, skvelú zápletku. Prečítala som ju behom jediného dňa, jedným dychom, nedokázala som ju pustiť z ruky. Páčilo sa mi, že do deju zasahoval aj Jodin príbeh z minulosti. Pre milovníkov napínavých príbehov jednoznačne odporúčam, verte, že knihu nepustíte z ruky kým ju nedočítate :-)

kniha, ktorá nesklame (Kamila Resutíková, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma oslovila hneď ako som uvidela pred objednaním názov. Nakoľko ma bavia príbehy s kriminálnym nádychom tak som neuvažovala a neľutujem že som si ju kúpila. Knihu som prečítala na jeden hlt. Príbeh má veľmi napínavý dej pri ktorom sa nebudete nudiť a knihu neodložíte pokým ju neprečítate.Vrelo odporúčam a autorovi dávam 5* :)

Palec hore :) (JankaP, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila najmä kvôli perfektnej cene (v letnom výpredaji tuším za 3€) a vôbec nesklamala! Pútavý dej ma od začiatku na držal v napätí, šupla som ju za pár hodín. Pri niektorých častiach som ledva dýchala a o zimomriavkach ani nehovorím :) SUPER! Určite odporúčam :)

:) (Michaela Pavľáková, 30.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
celkom dobra :)

Kniha ktorá vtiahne do deja (Janka, 11.8.2013) Odpovedať

Úžasná kniha pri ktorej čítaní budete mať zimomriavky od začiatku knihy až po jej koniec. Najviac ma zaujal námet knihy. Ako mladú študentku uniesli Jodie spolu s jej kamarátkou a len jej sa podarilo ujsť. Napriek tomu, že ušla a zachránila sa uteká ďalej. Pred svojimi spomienkami a pred vinou, že len ona bola tá, ktorá prežila. A o niekoľko rokov neskôr sa to opakuje zase. Pri výlete spolu s priateľkami na ktorom mali v pláne oddýchnuť si od každodenných povinností sa jej začnú vracať spomienky, ktoré sú ako keby predzvesťou toho čo sa stane. Ako sa Jodie s nimi vyrovná? Ujde alebo sa rozhodne bojovať nielen o svoj život, ale aj život svojich priateliek? To všetko sa môžete dočítať v bravúrnom románe, ktorý vás nepustí až do konca. Sama to mám odskúšané a rozhodne ju odporúčam...

Úžasný príbeh (Viki, 5.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na knihe sa mi hneď zapáčilo to tajomstvo ktoré je okolo hlavnej hrdinky príbehu. Knihu nepoložíte kým ju celú do poslednej strany neprečítate. Ja som ju čítala od šiestej večer do piatej rána :) Kniha je napínavá, pútavo napísaná a každú stránku pretáčate s očakávaním čo sa bude diať a ako to celé dopadne. Táto kniha sa prakticky číta sama :) Rozhodne odporúčam !!!
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Kľačala na kolenách, v hlave si opakovala jeho slová. Akoby hypnotizér luskol prstami. Chvíľu jej hučalo v hlave a svet sa s ňou krútil - vzápätí všetko stíchlo.
Nebola v šoku, nebola ani hluchá. Iba v nej zavládol pokoj. Matt vyslovil slová, ktorých sa najväčšmi bála: Bež, Jodie! A zrazu sa jej všetko rozjasnilo. Preukázal jej obrovskú láskavosť. Cítila sa najlepšie, odkedy v piatok večer zišli z cesty. Akoby sa dostala za hranicu strachu a za ňou opäť našla seba. Nadýchla sa mrazivého vzduchu a cítila, ako sa jej v kostiach usadilo železné odhodlanie.
„Nenechám tu svoje priateľky. Nepohnem sa odtiaľto, kým nenájdeme iný spôsob, ako ich odtiaľ dostať.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x