bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Búrka v srdci

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:50

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Búrka v srdci

Kapitán pirátskej lode, obávaný Cyprian Dare, sa už celé roky chystá pomstiť svojmu otcovi, bohatému šľachticovi Lloydovi Habertonovi, ktorý opustil jeho matku a odsúdil ho na život v biede. Napokon sa v jeho hlave zrodí plán: unesie Habertonovi syna a dediča Aubreyho a vychová ho v rovnakých podmienkach, v akých vyrastal on sám. Cyprianov plán sa vydarí, no spolu s Aubreym námorníci unesú aj jeho sesternicu, pôvabnú Elizu Thoroughgoodovú, ktorá sa odvážne postavila na chlapcovu obranu. Na pirátskej lodi sa však zajatci nemajú zle. Aubrey sa zotavuje zo zranenia nohy a Elizu trápi len jediné: príťažlivý kapitán...

Detaily o knihe

Názov: Búrka v srdci

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Oddychovka (Lucia Lieskovanová, 4.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Ak hľadáte niečo ľahké na čítanie cez víkend tak táto knižka je celkom fajn.Áno celkom fajn-taký priemer.Čítala som lepšie aj horšie romantické príbehy.Myslela som,že keď sa príbeh bude odohrávať na pirátskej lodi bude viac dobrodružstva,ale nebolo.Miestami bol príbeh nemastný-neslaný.Keď to zhrniem-celkom fajn kniha.

Zaujímavá kniha - prijala by som aj pokračovanie o jej snúbencovi (Lucia, 2.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Začiatok ma moc neoslovil, ale po pár stranách a zistení, že Eliza je chorľavá ma to zaujalo. (Asi to oslovilo toho bacila vo mne.) Nevedela som si predstaviť, čo bude robiť s problémami so zdravím na pirátskej lodi. Keď sme sa po prvýkrát stretli s hlavným hrdinom, Cyprianom (inak s jeho menom som sa nejak nevžila) ma šokoval ich úchylný rozhovor, teda s jeho priateľmi - posádkou. Hotové prasačinky a to ja nie som puritánka. Cyprian mi robil neuveriteľné nervy, len z pomsty k otcovi by ublížil malému chlapcovi - svojmu nevlastnému bratovi? Spravil by z neho žobráka? Nechal by ho prežiť to čo prežil on? Aj napriek tomu, že vedel aké zverstvá okúsil a čo to spraví s človekom? Takže som mala mierny problém s týmto hlavným hrdinom. Od 3/4 mi to prišlo také nejaké prehnané. Neviem. Prišlo mi to aaaaa, čo to čítam? Ale potom sa to zase ako tak unormálnilo a bolo to také príjemné čítanie a dokonca na konci by som prijala ešte nejaké strany navyše. Páčilo sa mi, že koniec nebol odfláknutý, ale pekne prepracovaní. Chvíľu sa mi to zdalo až moc, ale bolo to dobré. Vždy lepšie spraviť zaujímavý, nečakaný koniec ako napísať a žili spolu šťastne až kým nepomreli (aj keď ja mám rada aj túto frázu, ale ešte lepšia je - žili spolu až naveky:).

Búrka v srdci (Barbora Eliašová, 1.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
krááásna knižka:)) romantická, vtipná, napínavá... vrelo odporúčam:))

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x