bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Máte prekyslený organizmus?

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 05.05.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Máte prekyslený organizmus?

Na špičkového liečiteľa, popularizátora zdravého spôsobu života, vyhľadávaného autora množstva kníh a prestížneho prednášateľa sa vyvinul Kurt Tepperwein, pôvodne úspešný podnikateľ, neskôr poradca v manažérskej sfére, vďaka svojej schopnosti zahĺbiť sa do štúdia vnútra človeka a pátrať po pravých príčinách ľudských trápení a chorôb.
Ním vypracovanú metódu mentálneho tréningu a nácviku intuície dnes úspešne uplatňujú vo svojom živote tisíce nadšencov, vrátane vrcholových manažérov a špičkových športovcov, no aj množstvo radových ľudí v každodennom živote; u mnohých ide o neodmysliteľnú súčasť ich existencie.
K prekysleniu ľudského organizmu vedie jednak nesprávna výživa s priveľkým množstvom bielkovín, tukov i sacharidov a jednak zlosť aj stres.

Detaily o knihe

Názov: Máte prekyslený organizmus?

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Dobrá kniha (Monika Moravcová, 28.9.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha mi objasnila veľa vecí a veľmi pekne vysvetľuje problematiku, nie je to písané až tak odborne, určite pomôže veľa čitateľom. Len to odkyslenie je oveľa viac náročné a komplexnejšie. Mne samej sa to dlho nedarilo, pomohlo mi až Alkalio, ktoré má všetkých 19 účinných látok, vitamínov a minerálov potrebných pre odkyslenie. Už za pár dní som dosiahla optimálne pH a to bez zvláštnej stravy, potvrdil to aj pH test a prišli aj priaznivé účinky odkyslenia.

Odporúčam :) (Matonka, 13.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
výborná kniha, už aj idem pár vecí vyskúšať...vlastne až po jej prečítaní som pochopila súvislosť medzi stravou a zdravotnými problémami, ktoré ma doteraz v živote potrápili :)

Tejto veci som neveril (Libor Mankovecký, 31.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
ale známy ma raz nahovoril - prečítaj si Omladzujúce odkyslenie, uvidíš, že to je super. Začal som čítať a chytilo ma to. Toto je už piata kniha z tejto sady a nedám dopustiť. Tepperwein vie naozaj skĺbiť fakty, údaje a overené poznatky so silou prírody, s duchovnom v nás. Všetci máme viac či menej prekyslený organizmus, k čomu vedie naša nesprávna výživa, priveľa bielkovín, tukov aj sacharidov. Ale aj stresy v práci, hnev, ktorý často v sebe dusíme, negatívne myšlienky... Tepperwein ma naučil mnohé. A ako píše v závere - doteraz nikto nepreskúmal to, koľkými rokmi života platíme za prekyslenie. Ani to, koľkými chorobami zbytočne trpíme. Prečítať si túto knižku bolo pre mňa to najmenej, napokon je celkom útla. A rovnako minimum je to, aby som skúsil jeho zásady a princípy - aspoň budem, vedieť, že som urobil maximum pre svoje zdravie, predĺženie veku, pre pohodu môjho tela i duše. Teším sa na každú ďalšiu knihu od pána Tepperweina!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x