bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rulova nevesta

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.06.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rulova nevesta

Violet Griffinová, krásna a sebavedomá, šestnásťročná dedička americkej zbrojárskej firmy, sa vydá za Rula Dewara, zhýralého riaditeľa anglickej pobočky, aby splnila želanie zomierajúceho otca, ktorý sa chce postarať o budúcnosť dcéry aj spoločnosti. Manžel sa však hneď po svadbe vráti do Británie a mladučkú nevestu nechá v Bostone samu. Uplynú tri roky a Violet, teraz už dospelá žena riadiaca bostonskú továreň, si zaumieni, že odcestuje z Ameriky, kde sa schyľuje k občianskej vojne, do Veľkej Británie. Manželovi, ktorý si celý ten čas v Londýne užíval mládenecký život, chce oznámiť, že mieni zrušiť ich manželstvo a predať spoločnosť. Keď ju Rule zočí na prahu svojho domu a vypočuje si jej požiadavky, nielenže ho nazlostí jej trúfalosť, ale zároveň zatúži vymôcť si od vzrušujúcej krásky svoje manželské práva. Lenže Violet si nedá pomútiť hlavu zvodcovskými rečami. Kto komu nakoniec podľahne?

Z anglického originálu Rule´s Bride (MIRA Books, Kanada 2010) preložil Milan Kopecký.

Detaily o knihe

Názov: Rulova nevesta

Originálny názov: Rule´s Bride

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

romantika (Eva Biela, 25.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak konecne som sa aj ja dostale k tejto knihe :)kedze mam aj predchadzajuce dve tak to vam proste neda :)Milujem volne pokracovania ci uz od Martinovej alebo od Kleypasovej :)-to len tak mimochodom- :) Kniha splnila moje ocakavania a potesila moju romanticku dusu :)Trosku ma na zaciatku hnevala ta Violetina tvrdohlavost(ktora sa vsak da pochopit)ale ja som sa uz nemohla dockat kedy budu spolu a zacnu si uvedomovat ako sa maju radi a ako im na sebe zalezi(ako napr.v divadle :))a neskor pri rieseni vrazdy:)Vrelo odporucam kazdej romantickej dusi:)

Na jeden šup (dada, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu vrelo odporúčam,nemohla som sa od nej odtrhnúť,prečitala som ju na jeden šup.Teším sa na daľšie knihy od tejto autorky.

Super nevesta (Gabika, 31.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Bola som veľmi zvedavá na ďalšiu nevestu od Martinovej.Bola som príjemne prekvapená,je to super kniha.Pre nás-romantičky ako stvorené!Hneď je svet sladší!

RULOVA NEVESTA (Marta Pustá, 4.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky tri knihy o nevestách sú super !!!

Kat nesklamala (Nikola Hamarová, 6.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som nedávno dočítala a ako všetky knihy od Kat Martinovej, veľmi sa mi páčila. Dej je vždy pútavý, plný zápletok, nečakaných situácií, najviac sa mi páči, že často sa vyskytnú vtipné opisy alebo komentáre a vtedy sa musím aj nahlas zasmiať.. :) Stále nedočkavo čakám koniec a potom ľutujem, že som už dočítala.. :)

Rulova nevesta (Helena Turoňová, 5.4.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Po prečítaní Royalovej a Reesovej nevesty som netrpezlivo čakala na Rulovu nevestu, ktorú som práve dočítala. Je to veľmi príjemné čítanie a čitateľa, teda mňa, zatiahla do deja. Pri ich čítaní som nič nevnímala, len som sa snažila rýchlo dočítať, aby som došla na koniec rozuzlenia zápletky. Pri Rulovej neveste som si myslela, že až na trojročné odlúčenie sa nič dramatické nemôže stať. Určite som nepredpokladala, že dôjde k takej zápletke,k akej skutočnosti došlo. Veľmi sa mi páčili všetky tri knihy. Je to príjemné čítanie, oddychové. Kto má rád trochu romantiky a napätia odporúčam.

Rulova nevesta (Barbora Eliašová, 13.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
velmi sa mi páčila.. najviac zo všetkých troch:) a už sa teším na ďalšie knihy od Kat:) takže hor sa do čítania:) úúžasnéé:)

Milujem Kat! (Veronika Václavíková, 12.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každá kniha ma zaujala už na začiatku, dokázala ma hned upútať, hoci každý príbeh je podľa mňa dosť podobný a môžme očakávať následnosť deja, vždy autorka vymyslí niečo, čo ma prekvapí a o to dychtivejšie sa zahlbim do čítania :) Kat Martin je autorkou mojej prvej romantickej knihy, ktorú som si pred mnohými rokmi kúpila ako odmenu za koncoročné vysvedčenie a od vtedy som jej verná čitateľka :)))

pekná kniha (Ivana Drgová, 11.3.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha bola pekným spríjemnením večerov. Páčila sa mi, aj napriek tomu, že ma rozčuľovala Rulova ľahostajnosť k Violet počas troch rokov manželstva, keď bol on v Anglicku a ona v Bostone.Inak ako oddychovku vrelo odporúčam :)

Príjemné čítanie (Réka Simonicsová, 24.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zdravím každého čitateľa. Túto knihu som ešte nedostala do rúk ale objednala som si ju a čakám na ňu. Ako aktívna čitateľka prečítala som už mnoho rôznych kníh a poznám viacero spisovateľov. Kat Martinová patrí však medzi moje obľúbené. Čítala som jej knihu: Rolyalova nevesta. Bola to veľmi dobrá kniha na príjemné oddychové čítanie. A preto nedočkavo čakám na túto knihu ktorá je jej voľným pokračovaním. Odporúčam ju zavedie vás do príjemného niekedy humorného prostredia.. je naozaj dobrá. Príjemné čítanie :)
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x