bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vzťahová níž

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vzťahová níž

Na pokojný život vlastne nemáme čas. Keď si okolo tridsiatky upraceme svoje vzťahy, náš život už nemá veľké výkyvy a všetko vyzerá pokojné, prichádza facka od rodičov. Zachytí ich kríza stredného veku, syndróm prázdneho hniezda a my musíme zachraňovať to, o čo sme sa celý život opierali. Ich vzťah. A keď sa to po mesiacoch alebo rokoch nejako skončí, zistíme, že hormóny sa nasťahovali aj do detskej izby v našom príbytku, a začína sa ďalší boj...
Martina, tridsaťjedenročná hlavná hrdinka knižky, to má o to ťažšie, že sama nemá vo svojich vzťahoch celkom jasno. Lebo to, čo by chcela ona, ten druhý odmieta. Ale ona to - popri záchrane iných vzťahov - nevidí...

Detaily o knihe

Názov: Vzťahová níž

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Najlepšia Evitovka (Erika, 23.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dúfam, že Vzťahová níž bude mať pokračovanie, pretože podľa mňa sa príbeh Martiny vôbec neskončil. Martin ju miluje, aj ona jeho. Určite by si zaslúžili byť opäť spolu. (Ja ju inak vôbec nechápem...odísť od takého chlapa?!?!) :) Toto je asi najlepšia Evitovka. Jednoznačne odporúčam! Kniha sa čítala doslova sama, držala ma v napätí celý čas. Páčilo sa mi, že sa tam odohrával aj vedľajší príbeh - Martininých rodičov.

Evitovky? (Gabriela, 15.3.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Evitovky?, rozhodla som sa, že ďalšie tohto druhu čítať nebudem. A prečo? Je to síce knižka, ktorá sa číta veľmi rýchlo, vhodná ako dovolenkové čítanie, alebo ak potrebujete zresetovať po náročnom týždni, ale mne nič nedala a je dosť možné, že už po týždni nebudem vedieť o čom to bolo. Dej ma absolutne nenadchol, Martina mi liezla na nervy, hlavne tie jej myšlienkové pochody, čo boli iba nezmyselné výplody. Len dúfam, že autorka sa nedrží pravidla (hoci sebavedomá je až až), že meno predáva, lebo to už nie je o literatúre.

jeden moment zamrazil (Emily, 11.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
poviem iba toľko... dúfam, že nikdy nebudem musieť riašiť rozchod rodičov... kniha je napísana ako väčšina Eviných kníh s nadhľadom. Ale občas si poplačete. A jeden moment sa postará, že prestanete dýchať, ale ktorý, neprezradím... prečítajte si knihu

kniha zo zivota (jarka, 3.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha je pisana velmi dobre zivot huslistky martiny jej rodiny je podany velmi sviezo a vtipne. ale najdu sa saj zvraty ktore su vemi smutne a zasiahnu zivot celej rodine. Dialogy su vtipne.... Pribeh nie je presladeny. taky zo zivota. O krize stredneho veku ako sa chlapy dokazu uplne zblaznit....

fajn (micuke, 1.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Tuto knihu som dostala na minule vianoce a priznam sa, mala som trochu voci nej despekt /ze babska taranina, Evitovka a tak.../ Citala som ju az v letnych horucavach pri detskom bazeniku v zahrade a bola to pohodicka! Sviezo napisane, ma to spad a prosto bavila ma. Odvtedy uz presla mnohymi dalsimi rukami a vseobecna spokojnost. Odporucam, akurat do kabelky!

Úžasná. (Žofia Marcineková, 7.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola to prvá Evitovka, ktorú som čítala a som si istá, že ani zďaleka nie posledná. Knižka bola krásna . Živo opisovala zvraty a udalosti v živote Martiny a jej rodiny . Som naozaj milo prekvapená . Vrelo odporúčam, nebudete sa nudiť a určite vyroníte aj nejakú tú slzičku . Ozaj krásne :)

.. (Radka, 3.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
cakala som typicky lepkavy pribeh, ale prijemne prekvapilo :) lahke, a pritom zmysluplne, nenarocne a plne zaujimvych myslienok.

evita (Monika Perďochová, 2.3.2012) Odpovedať

dobrá kniha,jediné,čo mi vadilo,bolo to,že tam bolo málo dramatických zvratov,ktoré sú pre evitu už typické.napriek tomu bola dobre napísaná a zhltla som ju za jedno poobedie.aj keď ja by som na mieste hlavnej hrdinky volila Martina,nie husle :) nuž...za prečítanie určite stojí.

super! (Andrea Nováková, 22.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je ľahká, svieža, nie slizká, romantická tak akurát. Je zo života, ale z nášho života, nie z ďalekého, amerického...nikdy nie je všetko len "ružové" a happy-end nie je tak častý, život je o smiechu, plači, rozchodoch i návratoch. A o tom je aj táto kniha. V živote každého sú chvíle, kedy musí prijať kompromis, avšak sú aj také chvíle, kedy to nejde a človek má pocit, že sa dusí. O tom je aj príbeh Martiny, jej dcéry, jej nového priateľa a jeho dcéry. Martina rieši rozpadajúci sa vzťah rodičov, sestru, dcéru, nového priateľa a popritom, tak trochu zabúda na seba a na to, čo vždy chcela, na svoj sen. A keď sa jej naskytne možnosť ho zrazu zrealizovať...budú ju považovať za sebeckú? Egoistickú? Možno. Knihu vrelo odporúčam, myslím, že si v nej každý nájde to svoje. Evite ďakujem za skvelé knihy a prajem množstvo tvorivých nápadov. Vzťahová níž by si zaslúžila pokračovanie :)

aktualna (Zuzana, 22.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka sa mi čítala veľmi ľahko, boli chvile keď so msa smiala, ked som plakala a nasla som si v nej vety,pasáže ktoré sa ma týkali. Proste v knizke si asi kazdy najde kusok sebe,je pretkávana lahkym humorom aj peknými myslinkami. Velmi odporucam

:) (simona, 8.6.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
uzasna, nadherna...zhltla som ju na jeden šup...len ten koniec, dufam ze bude pokracovanie ako to bolo aj pri všetko alebo nič:)a dnes som ju začala čitat znova:)))
Všetky komentáre (11)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x