bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Láska vo vetre

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Láska vo vetre

Kniha Láska vo vetre rozpráva príbeh dvoch zrelých ľudí, Marianny a Erika, ktorých spája práca a vzájomná náklonnosť. Každý z nich v súkromí prežíva drámu – Marianna nemá šťastie na životného partnera a Erik zotrváva vo vzťahu, z ktorého dávno vyprchala vášeň a porozumenie. Tragická smrť Erikovej manželky osudovo zasiahne do života oboch hrdinov a dáva im príležitosť naplno rozvinúť potláčané city. Ich krehké, ťažko sa rodiace šťastie komplikuje odmietavý postoj zo strany Erikovho vzdorovitého syna a stupňujúce sa intrigy v práci. Keď už sa zdá, že prekonali všetky prekážky a ich spoločnej budúcnosti nestojí nič v ceste, prichádza ďalší úder v podobe Erikovej zrady. Ako sa s ňou Marianna vyrovná? Nájde v sebe silu Erikovi odpustiť? Dokážu hlavní hrdinovia napokon využiť šancu, akú osud poskytne len málokomu z nás?

Detaily o knihe

Názov: Láska vo vetre

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Velmi pekna kniha (Mata, 22.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi čítala dobre a ľahko, je napísaná presne takým štýlom, aký mi vyhovuje. Musím si zohnať aj ďalšiu knihu od tejto autorky.

Dobrá kniha (Dominika Klanicová, 26.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha bola sama o sebe dobrá, ale istotne by som aspoň v zopár prípadoch konala odlišne, nuž ale o tom to je, každý je jedinečný a preto sa vo svete nenájdu žiadni dvaja ľudia, ktorí by v živote prežili všetko rovnaké :)Čítanie to bolo príjemné, stále sa niečo dialo, menilo, vyvíjalo :) A o to to bolo lepšie, že sa príbeh odohrával na Slovensku :) Určite sa oplatí prečítať si túto knihu, strata času to stopercentne nie je :) Človek sa môže aj čo-to naučiť :) Nie je to len taká povrchná kniha, v ktorej ide len o posteľné radovánky, má to svoju hĺbku, takže odporúčam :)

Aké sú partnerské vzťahy krehké ... (Martina Ginovska, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelé čítanie .... o krehkých ľudských vzťahoch, problémy v komunikácií medzi partnermi ... proste súčasná doba a komplikované vzťahy .... akoby som v tom videla kopu vzťahov okolo seba ... teším sa na ďalšiu knihu ...

Krásna kniha (Simona Kupková, 5.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila. Som rada, že mi ju brat poradil, aby som si ju prečítala. Aj ja so povedala svojim spolužiačkam nech si ju prečítajú.

S u p e r k n i h a (Miroslav kupka, 5.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nakoľko má 20 rokov, kniha ma velmi zaujala.Zaujalo ma správanie sa mladých ľudí,ich partnerský život a doporučujem ju prečítať nielen mladým.

Zaujímavé príbehy zo súčasného života (Anna Kupková, 2.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha na 1**.Odporúčam ju prečítať všetkým. Z tejto knihy plynie ponaučenie pre všetkých ľudí. Autorke želám veľa úspechov, aby napísala veľa takýchto kníh a my si ich čítaním vyplníme voľný čas.

V e ľ m i z a u j í m a v á k n i h a (Katarína Bučková, 2.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu ozaj doporučujem prečítať všetkým. Je v nej opísaný dnešný život mladých ľudí- pracovná vyťaženosť, láska, priateľstvo, rodina.Páčilo sa mi, ako tam spomínala autorka TATRY. Prajem jej veľa síl a úspechov pri písaní ďalších kníh.

Súčasná láska (Jana Slivkova, 2.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to kniha zo súčasného života. Odporúčam ju prečítať a uvidíte, že to neobanujete. Kniha o láske zaujme nielen mladších, ale aj starších. Som veľmi rada, že som ju dostala.Autorke prajem veľa úspechov pri písaní ďalších kníh.

K r á s n a k n i h a (Eva Ondrušová, 2.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma veľmi zaujala. Sú to príbehy zo súčasného života a zaujmu aj maladšiu aj staršiu generáciu. Doporučujem ju prečítať všetkým. Určite to nebude stratený čas.

Zaujímavé príbehy zo súčasného života (Anna Kupková, 2.1.2013) Odpovedať

Kniha na 1**. Odporúčam ju prečítať všetkým.Z tejto knihy plynie ponaučenie pre všetkých ľudí. Autorke želám veľa úspechov, aby napísala veľa takýchto kníh a my si ich čítaním vyplníme voľný čas.

príbeh zo súčastnosti (Daniela Bekeová, 2.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh zo života napísaný velmi zaujímavo.Kniha,ktorá má pointu,ponaučenia a skvelý príbeh.Odráža súčasnú situáciu a vzťahy nielen na pracovisku ,ale i vrámci rodiny.Autorke prajem,aby sa jej podarilo napísať ešte veľa kníh,ktorými by potešila čitateľov.

Láska podľa súčastnosti (Natalia Bekeova, 2.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi ľahké čítanie s orientáciou na súčastný život. Určite ju odporúčam!!!

recenzia (Majka Kuncová, 1.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Wauuuu...túto knihu milujem..čítam knihy od slovenských autoriek,kt sú na jedno kopyto,ale tato sa mi zdala úplne iná.Láska dvoch kolegov - Marianny a Erika..Erikovi zomrie na začiatku žena a ostane mu pubertálny nevlastný syn Maroš...láska Marianny a Erika ma veľa prekážok..Maroš ju neznáša,lebo si mysli,že chce nahradiť matku..ale Marianna ide naneho pomaly aj ked už to vyzeralo,že sa jej to nepodarí ona sa nevzdávala..podľa mňa veľa ľudí si zoberie príklad ako sa zblížiť s nevlastnými deťmi..pačilo sa mi, že tam boli spomenute naše krásne Tatry :))už viac neprezradím..prečítajte si :)

Zrkadlo dnešných dní (Milka, 18.9.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Objavenie sa na knižnom trhu v období "pretlaku" autorov slovenských i zahraničných je už samo o sebe úspechom. Dúfam, že aj čitatelia ocenia príbehy akoby odpočúvané priamo zo života, možno sa v nich mmnohí vo viac či menej zmenenej podobe nájdu. Strávila som s knihou príjemné večery a odporúčam ju do pozornosti pre jej úprimnosť, vypovedaniaschopnosť a návrat k pravým hodnotám života - láske, priateľstvu, rodine, vnútornej harmónii a spojitosti súkromnia s prácou ako neoddeliteľnej súčasti dnešných dní - kedy zrejme viac ako kedykoľvek v minulosti práca a jej vplyv na rodinu, človeka zohráva významnú úlohu v našich osudoch. Autorke želám veľa tvorivých síl, aby sme s jej novými príbehmi prežili príjemné chvíle pri čítaní.

láska trocha v inom podaní (Anna, 6.9.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha ma zaujala od prvej strany.Cítila som v nej zrkadlový odraz súčasného života mladých ľudí - kariéra,vyťaženosť v práci,problém nájsť si primeraného partnera a zároveň hodnotu pevného puta rodiny.Nielen krátke a rýchle známosti, ale hĺbka citov, dôležitosť partnerskej komunikácie,to sviežou slovenčinou podáva autorka.Čítanie tejto knihy bolo pre mňa príjemným letným osviežením, ktoré odporúčam každému. Nie je to len román pre ženy! Svoje miesto si v ňom nájdu aj muži!
Všetky komentáre (15)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zavládlo hlboké ticho. Chvíľu mal dojem, že Marianna sa nečujne vyparila ako duch. Obzrel sa a zvedavo na ňu uprel zrak. Vyzerala, že už-už sa otočí na päte, ale namiesto toho si založila ruky vbok a spustila: „Erik, viem, že je hrozné, čo sa ti stalo, ale nemôžeš sa celé dni umárať zavretý v kancelárii a vyhýbať sa každému pokusu o rozhovor. Nie si jediný, kto sa trápi. Musíš predsa žiť! Ak nie kvôli sebe, tak kvôli Marošovi. Potrebuje ťa. Nikoho iného nemá.“
„Myslíš si, že to neviem?!“ zvolal hlasnejšie, ako chcel. „Maroš potrebuje matku. A tú mu ja nevzkriesim!“
„Maroš je vo veku, keď potrebuje najmä otca. Viem, viem, čo chceš povedať,“ nedala sa zastaviť, keď chcel zareagovať. „Ty si jeho otec. Celé roky si sa oňho staral. Nemôžeš za to, čo sa stalo!“
„Ale...“ Môžem, chcel dodať, no v poslednej chvíli sa zarazil. Pozrel na ňu pohľadom plným ľútosti a zadržiavaných sĺz: „Je to pre mňa veľmi ťažké.“
„Ja viem. Keby si niečo potreboval, vieš, kde ma nájdeš,“ povedala a pevne mu stisla plece.
„Ďakujem ti,“ prikývol.
Keď sa za ňou zavreli dvere, sklonil hlavu na kopu papierov a rozplakal sa ako malý chlapec.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x