bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Labyrint, 2.vyd.

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Labyrint, 2.vyd.

Júl roku 1209: šestnásťročné dievča dostane od svojho otca zvláštnu knihu. Hovorí sa v nej o tajomstve grálu. Hoci Alais nerozumie čudesným slovám a znakom, ktoré v nej vidí, vie, že knihu musí chrániť aj za cenu svojho života...
Júl v roku 2005: Alice Tannerová pri vykopávkach v pohorí neďaleko juhofrancúzskeho mesta Carcassonne objaví dve záhadné kostry. V hrobke, kde doteraz ležali, sa jej zmocní pocit, že ju prenasleduje zlo. Keď Alice zistí, že svojím objavom dala do pohybu hrozivý sled udalostí, je už neskoro. Jej osud je od začiatku neoddeliteľne spätý s osudom záhadných katarov.

Z anglického originálu Labyrinth (The Orion Publishing Group Ltd., London 2005) preložili Marína Gálisová a Vladislav Gális.

Detaily o knihe

Názov: Labyrint, 2.vyd.

Originálny názov: Labyrinth

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Moja prvá, od nej :) (Monika Bistáková, 21.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola prvá, ktorú som od autorky prečítala. Nevedela som sa od nej odlepiť. Bolo úplne jedno, či je pol jeden nad ránom :D Dej tak veľmi pútavý, že som nechápala, prečo som si tú knihu nekúpila skôr. Milujem knihy tohto žánru, príbeh obalený trochou tajomna, niečo historické, ale nie presné fakty, skôr fantázia, ako niečo mohlo byť....Opis prírody a krajiny tak detailný, že som neodolala a musela som si to pozrieť na nete.

Labyrint .... jeho mystický dej zaujme každého (Anka, 28.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si vybrala pre jej hrúbku, keďže som sa chystala do nemocnice, tak som chcela niečo dosť "tlsté" aby som sa nenudila. No odkedy som ju otvorila, moje myšlienky aj počas toho, čo som nečítala, patrili hrdinom tejto knihy. Úplne ma vtiahla do deja a aj teraz s odstupom času môžem povedať, že zatiaľ dlho som takú dobrú knihu nečítala. Keďže hrobku som čítala prvú a ohromila ma tak že som ju nepustila z ruky, ani vo sne som nedúfala že labyrint bude niečo viac. Začala som ho čítať a zaujal ma od prológu pomyslela som si že to bude super kniha.. postupom sa moje nadšenie zmenšovalo.. ale ... ako náhle nastal v knihe zvrat, spôsobilo to v mojom podvedomí taký rozruch, že kniha sa svojím napätím, prekvapivým koncom a neskutočnou "osobnosťou", dostala nad hrobku tak rýchlo až som z toho bola ohromená.. naozaj je hrobka len odvar Labyrintu :) Úžasný príbeh, napätie, láska, prelínanie minulosti a vrelo odporúčam prečítať si túto nádhernú knihu, ktorá vás vtiahne hneď na začiatku tesne vedľa hlavnej hrdinky... Všetko prežívate s ňou a miestami zadržiavate dych. Kniha je ľahko písaná.. .Keď sa raz začítate, nebudete chcieť prestať. Ja už mám "za sebou" aj Hrobku, Zimných duchov a Citadelu :-D Teším sa na ďalšie knihy od tejto autorky :-D

Labyrint (Anna Košová, 11.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Natrafila som na ňu v knižnici. Nieje to moja naj, ale je to naozaj príjemné čítanie. Prelínanie minulosti a súčastnosti je prehľadné. odporúčam.

:) (Barbora, 6.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Super napísané,prehľadné,zaujímavy miestami mystický dej.

Knižka do zlého počasia :) (Michaela Chochlíková, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som si nekúpila, ale dostala do daru. Dlho som ju odkladala, ale nakoniec som sa odhodlala, že ju prečítam a vôbec neľutujem. Zaujímavý príbeh a čítanie. Môžem len odporučiť. Skáče dej do minulosti, ale všetko je prehľadné, vedela som sa orientovať v deji.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x