bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Monster High - Stredná strašidelná

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Monster High (1.diel zo 4)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Monster High - Stredná strašidelná

Frankie Steinová nastúpi na Merstonskú strednú školu a teší sa na všetko, čo jej budúcnosť môže ponúknuť: na zábavné večierky, výlety s kamarátkami a predovšetkým na pekných chalanov! No niečím sa od svojich spolužiačok líši – namiesto raňajok sa nabíja elektrinou a mejkapom nezakrýva vyrážky, ale zelenú pokožku. Rodičia trvajú na tom, že nesmie odhaliť svoju skutočnú totožnosť, aj keď to neraz nie je jednoduché.
Čoskoro však zistí, že aj niekoľkí spolužiaci skrývajú príšerné tajomstvá. Frankie začne uvažovať, či nenastala vhodná chvíľa priznať farbu aj švíky a vybojovať slobodný život pre celé spoločenstvo „raritných“, ktoré sa nenápadne začlenilo medzi obyvateľov Salemu.
Zároveň s Frankie do školy prichádza aj „obyčajská“ nová žiačka Melody Carverová, ktorá sa potrebuje zbaviť nielen astmy, ale aj množstva zbytočných komplexov.
Až do chvíle, keď sa ich osudy dramaticky prepletú, dievčatá netušia, čo všetko majú spoločné...

Z anglického originálu Monster High (Hachette Book Group, New York) preložila Elena Guričanová.

Dostupné verzie titulu

Monster High - Stredná strašidelná Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Monster High - Stredná strašidelná

Originálny názov: Monster High

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžastná kniha (Monika, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá knižka na večerný relax. Dostala som ju na Vianoce a "zltla" som ju raz dva. Velmi zaujímavý príbeh o dvoch dievčat ktoré ani nevedie že sa na konci 1. časti stretnú. Milujem tuto knižku a som rada že ju mám doma.Táto kniha ma nadchla tým že nie každý sa hambí za to ako vyzerá a že hrdinka tohto príbehu bola svojím spôsobom na seba hrdá. Veľmi veľa som si s tejto knižky zobrala.

Nečakane dobré.... (Veronika Mattová, 26.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Monster High_Stredná Strašidelná: Táto kniha ma tak povediac trochu zaskočila. Z krátkych videí, ktoré kolujú na internete som usúdila, že je to niečo divné. Až dovtedy,keď som nenašla túto knihu v miestnej knižnici. Pozrela som sa na ňu a povedala som si prečo nie? A tak som si ju požičala a kniha ma naozaj nesklamala. Nečakala som, že bude až taká dobrá...Užila som si pri nej veľa smiechu, ale aj okamihy prvej lásky hlavných hrdinov. Okolnosti a tzv. strašidlá sú tu vykreslené dosť decky, ale milo a nie krvilačne ako to teraz - v súčasnosti často býva(aspoň ja to tak beriem). Zaujímavé zápletky a jednoduchý dej. V celku sa mi to páčilo a chystám sa prečítať aj ďalší diel. Dúfam, že ma nesklame...Lebo ten 1. bol fantastický!!!

Tisícvoltová! (Barbora Adamíková, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh je vtipný niekedy aj trošku akčnejší, no hlavne nesie v sebe jednu krásnu myšlienku. Nech vyzeráme akokoľvek, všetci sme rovnaký a najdôležitejšie je to, čo máme vnútri. Nie každý kto je pekný má aj pekný život. Netreba mať voči druhým žiadne predsudky a každého treba prijať takého, aký v skutočnosti je. Príboh bol neuveriteľne svieži :) Možno viac pre mladších čitateľov, ale aj ja som si ho užila :)

perfektná kniha (Daniela Šarinka, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
perfektná knižka, mám dcérku, ktorá momentálne obľubuje všetko monsterovské, v kníhkupectve "objavila" knihu Stredná strašidelná 2, tak som kúpila jednotku, samozrejme, že ju ešte nečítala, bude to prekvapko pod stromček, ale ja som ju zhltla za pár večerov, už sa teším na dvojku ! Ľahučké čítanie, plné milých "monsterov" a veľmi dobre napísaná. Fakt vrelo odporúčam :-))).

..... (Alex Zabakova, 23.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
V knihe sa nachadza niekolko zaujimavych, napinavych a vtipnych scen. Kniha je o klasickych problemoch puberiakov. Velmi dobre napisana kniha, velmi sa mi pacila urcite odporucam precitat hlavne pubertiakom ;) .

Super Kniha (Natt, 11.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha, ktorá je plná strašidiel. Príšerky sú ale štýlové a moderné. Ak očakávate hrôzostrašné tvory, ste na zlej adrese. Jedna je upírka, druhá vlkodlak a tretia zombie. Super kniha pre mladých.

Superknižka! (Dominika, 29.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vtipná, zábavná, napínavá, dostatočne zaláskovaná aj tajuplná, skrátka nemá chybu!!! Dúfam, že preložia aj ďalšie diely, straaašne som zvedavá. Je to o hodne lepšie ako Škola noci a Twilight, aj tu sú síce nejakí upíri, ale majú inú "šťavu"!

Pekná oddychovka (Lucia Čulenová, 22.11.2011) Odpovedať

priemerná kniha
V knihe niekoľko zábavných scén, ktoré sa striedali s klasickými problémami pubertiakov. Autorka nám v knihe ukazuje vzdorovitosť a neposlušnosť mladých ľudí, ktorí si myslia, že všetko zvládnu sami, i keď nakoniec musia uznať, že ich rodičia mali pravdu a len sa ich snažili chrániť. Kniha nám ďalej odhaľuje fakt, že nezáleží na tom ako vyzeráme, nikdy by sme sa nemali hanbiť za svoj vzhľad v vždy by sme mali byť sami sebou.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x