bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zore (Záblesk 3)

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Záblesk (3.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zore (Záblesk 3)

Keď Alexandra Adornettová napísala prvý diel tejto trilógie, mala iba šestnásť rokov, a možno aj preto tak dobre pozná dušu dospievajúceho čitateľa. Posledná časť trilógie (predchádzajúce diely Záblesk, Záhrobie) bude nepochybne jej najobľúbenejšou časťou.
Bethany, anjel zoslaný na zem, a jej priateľ, smrteľník Xavier, bojovali za svoju lásku v samom pekle. Najväčšia skúška ich však ešte len čaká, pretože chcú porušiť zákony neba a chcú sa zosobášiť. O svojom úmysle nepovedia ani Gabrielovi a Ivy, no anjelskí súrodenci čoskoro odhalia pravdu. Trest na seba nedá dlho čakať a príde v hrozivej podobe. Prípad neposlušného anjela prevezme Sedmička, anjelský rád dozerajúci na poriadok, a jeho príslušníci sa neštítia násilia. Ich úloha je jasná: Za každú cenu musia rozdeliť mladý pár, a ak si to situácia bude vyžadovať, zničiť aj ich spojencov...
Bethany nastúpi na vysokú školu a vystupuje ako Xavierova sestra. Lenže ani v dave sa nemôžu skrývať večne. Bude nakoniec Bethany povolaná späť do neba a opustí navždy svoju lásku? Bethany a Xavier už raz obstáli pred pekelnou skúškou, no zvládnu aj nástrahy neba? Rozhodujúci súboj o šťastie sa práve začína a ani tentoraz sa nezaobíde bez obetí.

Z anglického originálu Heaven (A Feiwel and Friends Book, An Imprint of Macmillan, New York 2012) preložil Matúš Kyčina.

Detaily o knihe

Názov: Zore (Záblesk 3)

Originálny názov: Heaven

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Záblesk, Záhrobie, Zore (Linda, 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvá kniha ma najskôr vôbec nebavila, asi tak do polovice som ju čítala len preto lebo som sa nútila. No potom ma začala nesmierne baviť a druhú a trtiu knihu som prečítala za deň...

zore (Martina Fraňová, 29.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som si požičala od kamarátky. Milujem knihy s anjelmi. Keď som čítala posledné stránky, priala som si aby nikdy neskončila(mnohí z vás to určite poznájú). Keď vás nadchne obalom tak určite aj tým, čo je vo vnútri. Prekvapilo ma, že autorka začala písať túto sériu v 16. Toto dramatické zakončenie sa vám určite bude páčiť a ja dúfam, že nebudete sklamaní ako to dopadlo.

No páni ! (Marianna Barčíková, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som túto knihu kupovala, nevedela som čo mám čakať. Keď som sa do knihy pustila , bola som veľmi šťastná že Alexandra pokračovala presne tam, kde aj skončila. A potom sa to strhlo. Po každej kapitole som si musela dať pár minút prestávku, pretože ak sa niečo na začiatku kapitoly vyjasnilo, na jej konci sa zas niečo pekne pokašľalo. Chcela som isť Adorenetto uškrtiť, ale potom som si uvedomila že to by som od tej knihy musela odísť. Postavy bolo známe už z kníh pred tým ,ale po tom všetkom čím si prešli sa začali meniť a dospievať. čo sa mi veľmi páčilo. Zore je iba tenučká kniha z 296 stranami, ale je tam totálne všetko aj niečo viac. Romantika. akcia, a kde tu aj dáky humor. Zore je finále série ako sa patrí.

zore (Bella, 1.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi sa tesim na tuto knihu precitala som obe a su viborne teraz si budem chcet kupit aj tuto cast , pri prvej casti sa mi na zaciatku nepacilo ale dalej uz bolo super - zablesk a pri zahrobi tam neni nic vicitat to som titala tolko vela krad ze som zabudla ze sa musim ucit do skli taze sa tesim taknihu - zore

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vždy som sa cítila akosi mimo. Hľadela som na svet, ktorého súčasťou som sa nemala stať. V nebi som jestvovala, no sotva by som to teraz nazvala skutočným životom. Stretnutie so Xavierom všetko zmenilo. Pustil ma k sebe, ľúbil ma, záležalo mu na mne. Nedal mi pocítiť, že som iná, a svojou prítomnosťou menil môj život. Vedela som, že sme sa vydali na neľahkú cestu, no cítila som takú spriaznenosť s jeho dušou, že nič, ani nebo či peklo, nás nemohlo zastaviť.
Dokonca sme ani nečakali na výzvu kňaza a pobozkali sme sa. V našom objatí bolo náhle niečo celkom nové, niečo, čo tam nikdy predtým nebolo. Chvíľu som mala pocit, že som súčasťou čohosi posvätného. Zložené krídla sa mi zachveli, po celom tele sa mi rozlievalo zvláštne teplo. Svetlo, ktoré som vyžarovala, sa potom premiešalo so svetlom z vitráže. Zrazu sa objavil záblesk a vytvoril okolo nás zvláštnu auru. Otec Mel a pani Alvarezová zalapali po dychu, no už za okamih sa úkaz stratil, pretože slnko zašlo za mrak.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x