bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nemohúcnosť

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nemohúcnosť

Pochybnosti – aj tak by sme mohli nazvať túto novelu. Dynamický príbeh Lízy a Milana sa odohráva zväčša v centre Bratislavy. Dvaja mladí ľudia sa síce milujú, ale na založenie rodiny zatiaľ nepomýšľajú. Žúry, návštevy barov, popíjanie s kamaráti, hektické služobné cesty, náročné zamestnanie – to všetko tvorí mozaiku ich každodenného života. Milana trápia mnohé veci – či nie je zbabelec, či si nepremárni život, keď zostáva na Slovensku, či raz dosiahne úspech, či je naozaj správny chlap... Na pochybnosti má aj dôvod, jedného dňa totiž zistí, že... Kolotoč bizarných, často komických situácií sa naplno rozkrúti... Vymrští Lízu zo vzťahu alebo sa Milanovi podarí svoju slabosť prekonať?

Detaily o knihe

Názov: Nemohúcnosť

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

neobycane obycajna (Miroslava Pagacova, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Neobycajne obycajna, presne to ma napadlo pri tejto knihe. Krasne opisany pribeh muza, ktory sa kvoli problemom v posteli neciti byt viac muzom. Zvadza vnutorny boj so sebou, s okolim, s partnerkou a s pokusenim. Podviest ci nepodviest? Co ma urobit muz, ktoreho telo zradza ori vlastnej zene, ale pri cudzej je stopercentne funkcne? Neskutocne silne opisy, vystizne ironicke poznamky, sarkasticke metafory a realisticky humor. Z knihy salaju silne emocie a slabost ludskej duse. Je to oribeh, ktory sa odohrava dennodenne a je opisany tak, aby kazdy nasiel, pochopil, precitol.

Dobrá kniha (Magdaléna Bernátová, 23.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha od muža pre ženy i mužov. O veciach, o ktorých sa chlapi nebavia, ale rozmýšľajú o nich. O pochybnostiach, ktoré prežíva určite každý, ale aj každá. O vzťahoch k ženám, k partnerstvu, o sexualite. Čo mám robiť, keď mi to práve nejde? Čo je pre mňa lepšie, zvyk alebo stále nové zážitky? Dozviete sa, ako si to autor vyriešil sám pre seba. Ak chcete tiež trochu porozmýšľať a sledovať pritom autorove myšlienky, porovnávať si ich s ním, prečítajte si. Podľa mňa dobrá kniha.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x