bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Srdcové záležitosti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Srdcové záležitosti

Hope Dunnová si získala svetovú slávu ako fotografka, poznala radosti manželstva aj materstva i pocit straty. Žije v ateliérovom byte v newyorskej štvrti SoHo a je so svojím životom spokojná. Vďaka objektívu svojho fotoaparátu nachádza pokoj a krásu. Nehľadá si muža ani vzrušenie. Muž si však nájde ju, keď na poslednú chvíľu prijme zákazku, aby na Vianoce odletela do Londýna a urobila portrét jedného z najslávnejších svetových spisovateľov, známeho svojimi pochmúrnymi trilermi.
Na jej veľké prekvapenie spisovateľ Finn O‘ Neill je veľmi srdečný muž s chlapčenským šarmom. Pokojná a pôvabná Hope ho očarí a na prvý pohľad sa do nej zaľúbi, dvorí jej ako nikto predtým a pozve ju do svojho osamelého panského sídla v Írsku.
Hope sa Finn zdá neodolateľný. Priam magneticky ju priťahuje. Ale zakrátko sa začínajú na uhladenom povrchu zjavovať pukliny: zopár nevinných klamstiev a výbuchy žiarlivosti jej nedajú pokoj. Zrazu Hope zistí, že hoci ho ľúbi, zároveň ho podozrieva a pochybuje o ňom. A nakoniec sa ho začne báť. Je tisícky kilometrov od domova a hlavou jej víria myšlienky. Nie je paranoidná? Koľko klamstiev jej narozprával? Čakajú ju ďalšie tajomstvá? Je možné, že tento zbožňujúci, pozorný muž má v sebe čosi desivé, tak ako hrdinovia jeho románov? Alebo sa jej to všetko iba zdá?
V nezabudnuteľnom príbehu o nebezpečenstve obsedantnej lásky Danielle Steel píše o temných tajomstvách, ktoré driemu pod povrchom na pohľad normálnych ľudí, ale aj o odvahe ženy postaviť sa zoči-voči zlu.

Z anglického originálu Matters of the Heart (Bantam Dell, A Division of Random House, Inc., New York 2009) preložila Tamara Chovanová.

Detaily o knihe

Názov: Srdcové záležitosti

Originálny názov: Matters of the Heart

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

prijemna (Lucia Krajčiková, 7.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dosť zaujímavá lowe story dosť smutná a zasa ako žena objevi chlapa čo ju vo všetkom klame ona mu odpúšťa pre neskutočnu lásku,ale na konci sa všet.ko vyrieši Naozaj pútaví del pri ktorom som niekolko krát musela hlasno vydýchnuť.Je tam napätie,láska,city.milovanie krásna steelovka .....z velmi zaujimavim dejom a kedže mam rada romani tento ma dosť očaril vrelo odporúčam.

super (Martina Čabalová, 12.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na zaciatku tejto knihy zila hlavna hrdinka ako v rozpravke,no postupne sa z rozpravky stala nocna mora,zit s clovekom ktory si vysniva svoj vlastny svet,s vlastnymi pravidlami a dokonca s koncom podla seba je hroza.

Srdcové záležitosti (Angela Sándorová, 12.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám rada Daniel Steel a jej romantické príbehy.Romantika to je moje,aj tento jej príbeh je super,hoci žiarlivosť je niekedy choroba,ale je je všade okolo.odporučam ...

vydarená steel-ovka (Martina Putoráková, 6.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Nemám presne vyhradený štýl čítania, hoci popravde uprednostňujem slovenské spisovateľky, alebo zase kriminálky, no raz za čas sa potrebujem ponoriť aj do romantickej "steel-ovky". Táto sa známej spisovateľke naozaj podarila. Nie je to presladená romantika, či nereálny príbeh lásky. Tektokrát ide o vzťah, kde hlavným problémom je žiarlivosť a tá sa predsa vyskytuje vo väčšej či menšej miere takmer v každom vzťahu. Na začiatku je všetko krásne ružové, no postupne Vás dej vtiahne do desivého tajomného nebezpečenstva.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Tentoraz sa chystali povedať Michaelovi, že v decembri sa chcú vziať. Keďže sa napokon mali brať v zime, Hope súhlasila, aby sa vzali v Írsku, hoci by nenamietala, ani keby sa sobášili v Londýne, kam by sa Markovi ľahšie cestovalo. Finn však dával prednosť svadbe v malom kostolíku v Russboroughu a svadobnej hostine v ich dome. Vraj mu nebude prekážať, ani keď tú svadbu oslávia sami. Finn si nebol istý, či Michael príde z Bostonu, ale ubezpečil ju, že mu na tom nezáleží. Vraj preňho je dôležitá iba ona. Nepotrebuje na svadbe nikoho iného. Vôbec jej nepripomínal leva salónov, za akého ho pokladala na začiatku známosti. V skutočnosti žil Finn ako mních-pustovník. Túžil byť iba s ňou.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x