bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Lekcia od princeznej

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Lekcia od princeznej

Hlavná hrdinka Ema, redaktorka ženského časopisu, radí vo svojej rubrike čitateľkám, ako vyriešiť ťažkosti s láskou.Ema prežila niekoľko pikantných vzťahov, dva z nich so slávnymi mužmi, a je presvedčená, že jej sa už podobnéproblémy, aké rieši na stránkach časopisu, vyhnú. Súčasného priateľa miluje nadovšetko a kamarátky jej závidia, že má doma ideálneho chlapa. Ani jedna z nich však netuší, koľko prekvapení Eme, ale aj im život a muži prinesú.

Detaily o knihe

Názov: Lekcia od princeznej

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Perfektná (Miroslava Pagáčová, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som pred pár dňami dostala ako darček k úspešným maturitám. Veru sa mi ju čítať nechcelo, po toľkých prečítaných učebniciach ... No nakoniec som podľahla a knižku otvorila. Klasická romantická zápletka, dávka humoru, vážnosti, reality. Ona, on a niekto tretí, kto ešte zamieša karty. Niekomu sa to zdá obyčajné, mne nesmierne lákavé. V hlavnej hrdinke Eme vidieť obraz modernej ženy: samostatnej, nespútanej, milujúcej, túžiacej, bojovnej. Predstavuje ženu ako tú najnežnejšiu bytosť, ktorá však sama riadi svoj život a vie, čo sú to vystrčené pazúry. Emina láska Tomáš zas vykresľuje muža vo všetkých jeho podobách : dravec, lovec, drsný, mužný, odvážny, avšak taktiež zraniteľný, milujúci a jednoducho tiež len človek. Chyby robia ženy a robia ich aj muži. Niekedy to ľutujú, inokedy sa z chýb a trápenia, ktoré tým spôsobili, tešia. Odporúčam román všetkým ženám. Je to príjemné oddychové čítanie a perfektná príručka, ktorá tým správnym spôsobom priblíži realitu, v ktorej žije každá z nás.

Lekcia od princeznej (Veronika Jurčišinová, 22.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najprv som čítala od autorky titul Pralinky s Chilli, ktorý sa mi natoľko páčil, že som si zaobstarala aj Lekciu od princeznej. Kniha sa čítala neskutočne ľahko, chytila ma hneď od prvej strany, napísaná sviežim a moderným štýlom, ktorý mi je blízky. Všetko som prežívala s hlavnou hrdinkou, jej radosti,starosti aj trápenia...Môj osobný názor je, že kniha je skôr určená pre vekovú kategóriu od 25 rokov :-) pre tie z nás, čo vo vzťahoch už čo to prežili :-)

Najuzasnejsia kniha (Mimi, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja najuzasnejsia kniha. Taketo knihy ja mozem, a k tejto sa kazdu volnu chvilu rada vraciam :) Drzi v napati do poslednej chvile. Vzdy po jej precitani si poviem aky existuju chlapi... rozni, hocjaky. Skvele citanie na jeden dych! Velmi doporucujem

Výborná kniha (Romana, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá kniha, ktorú ma zaujala. Výborné čítanie pre ženy, ktoré sa chcú odreagovať od každodenných starostí.

Za jeden deň (M..., 10.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Presne za takýto čas som ju prečítala.Oddychové čítanie vo voľnom čase,pri kávičke...Nič nie je trvalé.Toto nám chce povedať autorka.Ja som jej to uverila.Vžila som sa do postavy Emy a Tomáša som preklínala ešte viac ako ona.Chlapi sú svine,s týmto sa stotožňujem.Ale čo keď bez nich nevieme žiť.?? Znovu sa však utvrdzujem v tom ,že priateľky nám vedia pomôcť aj v tých najhorších chvíľach.Môžme sa na ne spoľahnúť.Každá sme iná ale ,keď nás chlap podvádza zraní nás to každú.Ako som sa presvedčila potom sú dobré len kamarátky a hromady sladkého. Každá sme princezná ,tak sa teda držte na pozore chlapi.!!Pretože pomsta je sladká...

Svieza letna kniha! (Evka, 30.7.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fakt odporucam, je to vyborna, dynamicka knizka pre kazdu sucasnu zenu ci dievca, pobavite sa! Jemne eroticke sceny, vtip, dynamika, cita sa vyborne, pobavila som sa.

Skvela (Siska, 30.6.2010) Odpovedať

0
Skvela kniha, fakt. Podla mna si ju precita sedemnastrocna, ale aj styridsiatnicka. Autorka nementoruje, pise tak, aky je zivot. Kniha trolinku sladka, ale hlavne oddychova. Babska biblia.

Citam, citam... (Andy, 30.6.2010) Odpovedať

0
Od tejto autorky uz mam dve knizky, tato je mimoriadne svieza, vydarena, ma vyborny styl pisania, vela dialogov - a to mna bavi. Dakujem za skvele citanie! Som uz vo finale knizky!

Super letne citanie! (Petra, 30.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha je taka ako my, mlade baby - sme nerozhodne, nestastne, chvilu potom blaznivo stastne, sladko zamilovane, ale aj z lasky zufale. Nasla som tu seba i moje kamaratky, vsetky dievcata sme si podobne a autorka to v tomto silnom pribehu popisala velmi jasne a s vtipnym nadhladom. Priznam sa, po cerstvom rozchode s priatelom mi tato kniha pomohla prist na ine myslienky.

Do kufra na dovolenku (Helena, 30.6.2010) Odpovedať

0
Tak, ako si ja tuto knizku nosim v kabelke, lebo ma bavi, ked cestujem a rada o nej premyslam, pribalte si ju do letneho kufra na dovolenku, je skvela! Idem hladat od tejto autorky dalsie tituly.

Milujem take knihy (Laďka, 30.6.2010) Odpovedať

0
MIlujem knihy, ktore su take, akoby som ich prave prezivala. Tato taka je - nezna a lahka na leto. Velmi ma zaujal aj obal, je velmi zensky.

Parádička! (Miriam, 30.6.2010) Odpovedať

0
Ženské knižky sú na leto super, táto autorka píše, akoby mi čítala z duše, len verím, že plánuje aj pokračovanie. Pri čítaní si dokážem predstavovať dej, nenudil ma ani jeden riadok. Jedna z najlepších knižiek, po ktorých som siahla v poslednom čase.

Nedajte to citat chlapom... (M.T., 30.6.2010) Odpovedať

0
...lebo nas budu mat precitane :) Vyborna knizka pre nas, baby, na leto, kazda z nas by ju mala mat - sme princezne, hura, chlapi, spravajte sa k nam tak, ako treba!
Všetky komentáre (13)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x