bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Môj život s Demi Moore

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Môj život s Demi Moore

Každý, koho zaujíma súčasná kinematografia, veľmi dobre pozná hollywoodsku divu Demi Moore. Dá sa však zrátať na prstoch jednej ruky, koľko ľudí vie, že tajne navštívila isté slovenské mestečko či skôr dedinu so zašlou baníckou slávou...

Niečo by o tom mohli porozprávať herečky Mária Kráľovičová, Zdena Studenková, Táňa Pauhofová či spisovateľ Peter Jaroš, ale aj Anthony Quinn, Jean Reno a Johnny Depp, ktorí v tomto záhadnom príbehu tiež vystupujú. Hoci sa prítomnosť Demi podarilo utajiť aj pred tými najdobiedzavejšími médiami, dokonca aj pred televíznymi štábmi, známa astrologička Vilma Jamnická ju už dávno vyveštila – napočudovanie, nenápadnému miestnemu učiteľovi slovenčiny a dejepisu, ktorému nečakaná návšteva slávnej filmovej hviezdy úplne prevrátila život.

Dostupné verzie titulu

Môj život s Demi Moore Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Môj život s Demi Moore

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Neosloví (Jana Tomondyová, 30.10.2013) Odpovedať

som sklamaný(á)
Túto knihu som si kúpila na základe komentárov a taktiež ma zaujal názov avšak ... Avšak aj keď som zarytý čitateľ kníh túto knihu som sa doslova nútila čítať a nebola som ju schopna dočítať. Nemá nejaký dej a celé je to dopletené a nezaujímave.

Holka (sonulique, 11.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Jeden zo slabších počinov pána Holku, ktorý je mojím asi jediným obľúbeným slovenským spisovateľom. Napriek tomu, že nepatrí k tomu najlepšiemu, čo napísal, je to ešte stále dosť dobré na to, aby mal človek príjemný čitateľský zážitok. Typické "holkoidné" prelínanie sna s realitou, slovné metafory, obrazy, láska, erotika, ženy, toto všetko v tejto knihe nájdete. A samozrejme, ešte je v nej Demi;-)

Ako slepé kura k zrnu...ale je super ! (Springmay, 19.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hoci beletriu zásadne nečítam, výnimočne v angličtine, ale radšej náučné, k tejto knihe som sa dostala - ako slepé kura k zrnu. V regionálnom týždenníku bola súťaž o túto knihu, stačilo len vyplniť kupón a zaslať do redakcie. v tom istom čísle bola aj možnosť pomocou vyplneného kupónu vyhrať lístok na koncert Gotta v našom meste.Tak som vyplnila oba kupóny, že "čo to spraví.." A oni ma vyžrebovali.. Už len letmé nahliadnutie do knihy ma potešilo vidinou zaujímavého čítania. Tak som sa do toho pustila - a kniha ma pohltila svojim sviežim a dobre čítavým štýlom. Spisovateľ začína tým, že mu manželka odišla do kúpeľov.. A on medzitým sníva o návšteve Demi Moore u neho, ale najmä na našom malebnom Slovensku.. Len si predstavte, americká herečka, navyknutá na luxusný život, jedlo.. bude objavovať naše malebné dediny, prírodu, vôňu ovčieho syra, v kontraste s ustricami.. Je to síce fikcia, ale autor píše o našej aktuálnej situácii na Slovensku a predstavuje si reakcie Demi Moore na rôzn situácie na Slovensku. Je to o kontraste americkej kultúry snobizmu so skromným vidieckym životom na Slovensku... Idem čítať ďalej, potom napíšem viac..

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Naozaj tu budeš celý mesiac?!“ vyrazilo mi dych.

„Áno, celých tridsaťjeden dní,“ prikývla si a tie krásne gaštanovohnedé oči si pôvabne prekryla hustými dlhými čiernymi mihalnicami.

Tak dobre, pomyslel som si, ale čo si tu s ňou, preboha, toľký čas počnem?! A čo keď sa to donesie mojej Maši?! Vyškriabe mi oči, celých tridsaťjeden dní ju nijako neutajím! Nie som zver, aby som ju zamkol do pivnice ako Josef Fritzl, známa beštia z Amstettenu, svoju dcéru Elisabeth aj s deťmi, ktoré s ňou splodil. Hovädo nechutné! Okamžite som si spomenul na film Adriana Lyna Neslušný návrh: miliardár Robert Redford navlečený v koži Johna Gagea si v Las Vegas za milión dolárov kúpil Dianu, čiže Demi Moore, od jej manžela Davida len na jednu jedinú noc, a čo všetko z toho bolo!

Zalial ma studený pot, z tohto sa len tak nevymocem, z tohto sa asi nevykrútim!

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x