bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nová detská encyklopédia

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nová detská encyklopédia

Kedy? Kde? Čo? Prečo? Nová detská encyklopédia obsahuje odpovede na rôzne otázky, ktoré deti tak rady dávajú.

Od obrovských galaxií po mikroskopické baktérie a od ľudských buniek po dávne civilizácie – to sú kľúčové učebné témy, ktoré sú tu podané sviežim a podnetným spôsobom. Stovky fotografií spolu s rámčekmi obsahujúcimi zaujímavé údaje umožnia deťom zdokonaliť si na stránkach tejto inšpiratívnej knihy svoje vedomosti.

Detaily o knihe

Názov: Nová detská encyklopédia

Originálny názov: The New Children´s Encyclopedia

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Detská encyklopédia (Lenka, 28.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak túto knihu odporúčam, moja dcéra v nej neustále listuje a nevie sa dočkať, kedy bude vedieť čítať. Zatiaľ jej čítam ja. Je zvedavá a môžem povedať, že to čo jej prečítam, si zapamätá. Výborná, zaujímavá a poučná.

Úžastná detská encyklopédia (Martina, 2.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
... pre deti, ale aj pre rodičov, skvelé čítanie, fotografie a informácie, ktoré sa zíjdu každému ... vzdelávať treba detičky aj doma ... s rodičmi je to hravé a príjemné ... odporúčam ... kvalitná kniha ... pre každú rodinku a domácnosť ...

pre deti (Veronika, 20.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tá kniha je úžasná. Mám doma dve zvedavé deti a ešte stále u nich panuje neustále prečo? prečo?... Niektoré veci som im nedokázala jednoducho detsky vysvetliť napr. o sopkách, kozmonautoch...v knihe je to podané veľmi dobre. Stačí si len s detičkami listovať a čítať im.Knizka je zaujimava,obsahuje zlozitejsie fakty pre vacsie deti,i zakladne informacie pre najmensich. Obsahovo je clenena na niekolko casti. Nas svet - info o prirodnych javoch. Zvierata a rastliny. Ako funguje ludkse telo. Cast z historie sveta je spracovana naozaj putavo a zaroven tak,aby zaujala uz najmensie deti. Dalšia časť je venovana vydobytkom vedy a techniky. Samostatne kapitoly su venovane vesmiru. Knizka obsahuje aj mapy sveta. Celkovo ju vsak hodnotim pozitivne.

kniha pre celú rodinu (Martina Putoráková, 14.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná detská encyklopédia, ktorá určite zaujme nielen deti, ale s istotou aj ich rodičov. Každá stránka je zaplnená veľmi peknými a vecnými fotografiami a rôznorodými informáciami, ktoré sú rozdelené do kategórie vesmír, zem, prostredie a ekológia, živá príroda, kontinenty, kultúra, dejiny a politika, veda, technológia a ľudské telo, takže každý si v nej nájde to svoje :) Bola som milo prekvapená, že autor opisuje a vysvetľuje aj také témy akými je napríklad rôzne náboženstvo vo svete a jeho podstata, druhy tanca, alebo si môžete nájsť presne v ktorom roku kto a čo vynašiel. Kniha je vytlačená na kvalitný lesklý papier. Určite ju odporúčam do každej domácnosti, kde je dieťa túžiace sa dozvedieť niečo viac.

Encyklopédia (Betka, 28.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veĺmi pekne spracovaná encyklopédia.Mala si v nej velmi rada listuje a pozerá obrázky. Výnimočna knižka s množstvom informácií spracovaná fakt pre detského čitateľa

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x