bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Výkupné

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 11.06.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Výkupné

Po smrti kráľa Richarda Levie Srdce sa Anglicko zmieta v bojoch medzi následníkom trónu a búriacou sa šľachtou. Jednou z obetí bezohľadného pustošenia a krviprelievania je aj nevinná Gillian, ktorá bola ešte len malé dievčatko, keď jej nemilosrdný a chamtivý barón Alford zavraždil otca a odtrhol ju od rodiny. Alford je odhodlaný získať späť drahocenný poklad kráľa Jána a rozzúri sa do nepríčetnosti, keď mu vzácna skrinka prekĺzne pomedzi prsty a vyše desať rokov ostane v tajnej skrýši.
Z Gillian vyrástla krásna mladá žena a s pomocou udatných škótskych vodcov Ramseyho Sinclaira a Brodicka Buchanana sa usiluje nájsť kľúč k svojej minulosti. Vďaka ich odvahe a zručnosti, a spojenectvu so svojou novou priateľkou Bridgid KirkConnellovou, sa jej napokon podarí prekonať bezohľadného baróna Alforda. Práve vďaka udatným bojovníkom Gillian s priateľkou zistia, že túžba môže byť zbraňou dobyvateľov... a najväčším rizikom je poddať sa – hlbokému citu nečakanej lásky.

Detaily o knihe

Názov: Výkupné

Originálny názov: Ransom

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vykupne (Veronika Jurčišinová, 31.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem túto knihu!Neuveriteľné ako som si ju za krátku chvíľu zamilovala.Podľa môjho názoru autorkine najvydarenejšie a najkvalitnejšie dielo.Čo sa týka prepracovanosti deja a opisov dávám 10000%.Knihu som si požičala v mestskej knižnici a trpko som ju vracala naspäť.Nakoniec som si ju kúpila a čítam ju znova a znova.Hádam,že jeden z dôvodov mojej zamilovanosti do tejto knihy je Brodick:)..Ale ani Ramsey v mojich fantáziách nevyzerá zle.Kniha je vtipná,napínavá,sladká,jemná a akosi mi Gilian dodáva silu svojou odvahou.Výkupné je zatiaľ najlepšia kniha akú som kedy čítala.

Výkupné (Maťa, 5.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ani táto kniha od Garwoodovej ma nesklamala. Je to príjemné čítanie a milovníčky romantiky, ktorá sa odohráva aj v Škótskej vysočine, si pridu na svoje.

Oddychová, vtipná (Barbora Činčurová, 4.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Asi najúžasnejšia kniha, akú som kedy čítala a držala v ruke. Pri tejto knihe som sa úplne stotožnila s hlavnou postavou a v duchu som si želala, aby som sa premiestnila do minulosti a žila ten dej namiesto nej. Všetky jej zážitky som vnímala ako niečo úžasné, nevysvetliteľné, každé jedno slovo, ktoré sa nachádza v tej knihe má čaro, ktoré neviem vyjadriť slovami. Keď plakala hlavná postava, plakala som tiež, keď sa smiala, smiala som sa s ňou. Opis postáv, ich charaktery, dej, zápletky, to všetko je až neuveriteľne uveriteľné. Dej sa odohráva poväčšine na Škótskej vysočine, pre ktorú mám slabosť. Táto kniha mi dala veľa. Hlavne pocit, že aj keď človek nie je krásny zvonku, môže byť krásny aspoň zvnútra a to sa cení viac, že hlavný je charakter, ako sa ľudia k sebe správajú. Ani sekundu som sa pri tejto knihe nenudila. Zhltla som ju celú a najradšej by som ju čítala každý deň a nikdy by ma neprestala baviť. Mohla by som o tejto knihe písať od rána do večera a nezastavila by som sa. Garwoodová je skvelá spisovateľka. Všetky jej knihy sú božské, ale najviac mi v pamäti utkvelo Výkupné. Najdôležitejšou úlohou, podľa môjho názoru je, aby spisovateľ napísal knihu tak, aby čitatelia príbehu uverili. A ja som uverila.

Výkupné (Barbora Eliašová, 19.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
kráásna knižka:)) podla mňa najlepšia od Garwoodovej... vôbec som sa pri nej nenudila:) vrelo odporúčam:ň))

Táto... (Lenka Ptáčková, 30.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha je na nezaplatenie. Milujem škótsky motív, hrdinov, prostredie a táto spisovateľka tieto ingrediencie dokáže hutne spracovať a podať takým spôsobom, až mám chuť sa s ňou stretnúť a prinútiť ju jedného takého Škóta vyčarovať len pre mňa... :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x