bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Božie tajomstvá

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Božie tajomstvá

Autor Dr. Henry Cloud jasne a jednoducho podáva pravdy, ktoré majú overenú schopnosť naplniť vás istotou, nádejou, účelom a zmyslom, a prispieť k tomu, aby váš život fungoval. Vysvetľuje, ako sa tieto pravdy, ktoré nachádzame v židovsko-kresťanskej vierouke, prelínajú a prepájajú s duchovnými túžbami vyjadrenými v princípoch uvádzaných v Tajomstve od Rhondy Byrneovej a podobných knihách. Odhaľuje, kde biblická pravda presahuje tieto princípy a v čom sa od nich líši. Cloud oceňuje a víta všeobecné hľadanie pravdy a spojenia s mocou väčšou, než je tá ľudská, a zároveň čitateľov uvádza do osobného vzťahu s Bohom, ktorý ich miluje a poskytuje všetko na ich záchranu.

Detaily o knihe

Názov: Božie tajomstvá

Originálny názov: The Secret things of God: Unlocking the Treasures reserved for you

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

veľmi dobrá kniha! (Andrea Spišáková, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
ako písala Andrejka predo mnou, kniha naozaj ponúka rozriešenie niektorých otázok... napríklad prečo priťahujeme úplne opačných ľudí, ako sa rozhodnúť pri formovaní našej budúcnosti... nad niektorými som nikdy nezamýšľala ale kniha ma donútila...a hned aj vysvetlila ako to je! Naozaj vrelo odporúčam, najmä ľudom ktorí veria v Boha, pretože je to písané z tohto pohľadu. Neoľutujete! Možno aj vás kniha povzbudí aby ste to nevzdali - práve vtedy keď sa vám nevydarí urobiť skúšku /ako mne/ ;)

nečakané (Andrea Dovalovská, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila náhodou v akcii a dlhšiu dobu mi len tak ležala v knižnici... Raz som sa ale rozhodla, že si ju teda skúsim prečítať. A fakt som nečakala, že v tejto knižke nájdem toľko úžasných poznatkov. Nie som síce veľmi veriaca, ale táto kniha ma prinútila zamyslieť sa nad mnohým a premýšľať o Bohu. Autor svoj text podložil veršami z biblie a tým poukázal na pravdy, ktoré môžeme vo veľkej miere využiť aj dnes. Autor sa venuje mnohým zaujímavým témam a veľmi sa mi páči že opisuje aj skutočné príbehy s ktorými sa stretol či u svojich známych alebo u klientov, ktorým pomáha a opisuje ako sa im podarilo dostať na správnu cestu. Knihu určite odporúčam, je v nej veľa typov aj pre riešenie konfliktov v medziľudských vzťahoch, o hneve a jeho zvládaní, ako priťahujeme určité udalosti či ľudí a prečo to je tak a mnoho, mnoho ďalších užitočných tém.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Ako pozitívna kresťanská alternatíva k bestselleru Rhondy Byrneovej Tajomstvo táto kniha odhaľuje „Božie tajomstvá“, teda tajomstvá o Bohu, šťastí, vzťahoch a o vašom určení. Tieto preverené duchovné pravdy odkrývajú princípy, na základe ktorých život funguje.
V tlači sú milióny kópií Tajomstiev a obrovské množstvo čitateľov sa zamýšľa, ako sa jeho učenie zhoduje s pravdami, ktoré nachádzame v Písme. Hoci mnohé učenia v Tajomstve asi šokovali prívržencov kresťanskej viery, veriaci si zároveň pripomenuli hlboký a mocný hlad po duchovne, ktorý v nás všetkých je – túžbu po moci, ktorá presahuje tú ľudskú a spôsobuje zmenu v našich životoch.
Ani kresťania, ktorí poznajú a hlásajú biblické pravdy, často nevedia, ako ich používať. Autor Dr. Henry Cloud ukazuje čitateľom, ako odomknúť poklady týchto právd a využiť ich silu v našom živote.
Vo vesmíre skutočne pôsobí mocná príťažlivosť, ale skôr než medzi neosobným vesmírom a našimi vlastnými myšlienkami je to príťažlivosť medzi osobou Stvoriteľa vesmíru a jeho stvorením, ktoré miluje.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x