bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bublina

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 08.05.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bublina

Právnička Edita žije v Prahe životom úspešnej mladej ženy, po boku spoľahlivého partnera. Jedného dňa sa však dozvie, že jej mladšia sestra Viki, talentovaná tanečnica, zmizne. Edita bez rozmýšľania podá výpoveď a napriek svojej konzervatívnej povahe vyberie sa pátrať na vlastnú päsť. Z lásky k sestre obetuje veľa, pracuje v nočných kluboch, stretáva ľudí z podsvetia, a to ešte netuší, že ju stopy zavedú až do ďalekých krajín plných slnka a komplikovaných, búrlivých vzťahov. Bublina, v ktorej Edita kedysi žila, pod náporom dramatických udalostí praskne - bude však schopná odpustiť, alebo predsa len stisne osudný kohútik?

Dostupné verzie titulu

Bublina Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Bublina

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super! (Kristina R., 26.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ku knihe som sa dostala presne ako predchadzajuce citatelky, cez vypredaj :-) k jej citaniu som sa vsak dostala len nedavno, ale veeeeelmi ma prekvapila, v dobrom. Od slovenskych autoriek sme vacsinou zvyknute na tazku romantiku, ale toto je nieco ine - dobrodruzna, trosku akcna kniha aj s prislusnou davkou romantiky :-) velmi sa mi pacili opisy krajiny s uplne inou mentalitou ako je ta nasa, do ktorej sa hlavna hrdinka dostala, autorka uzasnym sposobom opisala ich zvyklosti, sposob zivota a samozrejme, nechybal prekvapivy a velmi mily koniec :-)

bublina (ANNA PACUTOVA, 14.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
ku knihe som sa dostala vo vypredaji a kupila som si ju na zaklade precitania recenzii.takze dakujem vsetkym co ste tu npisali...naozaj perfektna kniha zvladla som ju za 2 dni.prekvapil ma jej koniec.

Bublina - skvelá kniha (Frederika Herichová, 10.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
túto knihu som si kúpila len náhodou, keď bola v akcii k iným knihám a preto som sa aj zdráhala ju čítať. ale aj kniha za 0,10 centov môže byť výborná. :) Bublina vás nenudí, stále sa niečo deje a vy musíte čítať ďalej, pretože chcete vedieť, čo sa vlastne stalo. prostredníctvom hlavnej hrdinky sa dostávate do rôznych exotických krajín a možno vás aj inšpiruje zažiť vlastné dobrodružstvo. kniha nie je prvoplánová, ale donúti vás nad vecami popremýšľať ešte dlho potom, čo ju dočítate.

super čítanie (Andy Vachová, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihu som si kúpila v BUX , pretože bola v akcii....snažím sa spoznávať tvorbu slovenských spisovateľov....tak preto....musím povedať, že už dlho som nič tak dobré nečítala...kniha ma chytila od začiatku až do konca, bola veľmi napínavá, písaná moderne a pritom zrozumiteľne, dej perfektný, koniec zaujímavý ...vrelo odporúčam

Kniha, ktorá ma dostala (Ivana Rechtoriková, 1.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Síce veľmi nenápadná kniha si ma získala. Kniha nie len o láske k mužovi ale aj o sesterskej láske. Milujem knihy, ktoré ovplyvnia môj život k lepšiemu. A to Bublina určite je, lebo nás učí rešpektovať, tolerovať a neodsudzovať. Ďakujem autorke, táto knižka má v mojej knižnici významné miesto.

recenzia (Majka Kuncová, 27.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha bola taka užasná, že som nechcela veriť, že ju napisala naša autorka.Lebo prekvapivo nebola len o nešťastnej láske.Napinava od prvej stranky až po poslednú.Je tam krasne opísana sesterska láska...Staršia sestra zanechá všetko - skvelu pracu, dlhoročneho partnera a vyda sa na ťažku cestu hľadat sestru kt. zmizla...Nevie kde ma začať ,hľada stopy...vyštudovana pravnička musí pracovať na diskoteke, lebo uspory sa míňaju...sama je zufala a k tomu ešte musí upokojiť aj rodičov..Keď sa začne približovať k cieľu zisti, že veľa ľudi ju klamalo a ešte sa aj zamiluje do dosť nepraveho muža...Vyskytuje sa tam aj láska, mafia , drogy...A tu som pochopila, že sesterska laska je veľmi silná..Kvoli nej, alebo pre ňu by človek aj zabil človeka...Aj som si poplakala pri knihe...Vrelo odporučam...Aj keď si niekedy myslite , že sestru nemate radi, lebo je možno obĺubenejšia u rodičov- neverte tomu- aj tato hl. hridnka to pochopila až keď jej sestra zmizla a stratila ju...Krasna kniha...

zaujimava (Martina Čabalová, 26.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
zaujimava kniha od zaciatku az do konca.

prekvapujúco výborná... (Jarmila Urbanová, 30.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
priznávam bez mučenia, že som z tejto knihy bola veľmi milo prekvapená.. Dostala som ju ako dar pri kúpe inej knihy a moc som jej neverila. Nechápte ma zle, ale akosi ma slovenskí spisovatelia nepresvedčili.. Až keď som nezačala čítať túto knihu a nevedela som sa od nej odtrhnúť.. Keď sa mi to konečne podarilo, myšlienky mi svojvoľne utekali opäť k nej a k deju, ako to asi skončí.. Skvelý dej, napínavé zauzlenie a hlavne nevšedná téma.. Toto je kniha podľa môjho gusta.. Ako písala recenzentka predo mnou - ospravedlňujem sa autorke za nedôveru v jej dielo.. Moju dôveru získala skvelým príbehom, ktorý odporúčam určite na 100%.. Teším sa na ďalšie knihy..

Bublina (Zlata, 10.5.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Vynikajúca kniha, s pútavým dejom do samého záveru. Gratulujem našej autorke!!!

kniha Bublina (Monika Dudová, 1.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
výborná kniha, prečítaná veľmi rýchlo, napínavá, veľmi zaujímava a som prekvapená,že je to naša autorka. Smelo môže konkurovať svetovým spisovateľom. Dostala som ju za nákup v Pantha rei za 0,10 centov ,tak som si myslela,že nejaká blbosť,čo nikto nekupuje. Ospravedlňujem sa knihe aj autorke. Výborná.
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Z tmy zasvietili zelené oči.
V prvej chvíli som sa vystrašene mykla v domnienke, že je to nejaká šelma. Opatrne som sa vzpriamila zo svojho úkrytu v hustom kroví. Pocítila som ťahovú bolesť v zadnej strane stehien, čupela som tam už vyše hodiny. Ustúpila som o krok dozadu a čakala, čo bude nasledovať.
Divá mačka na môj pohyb zareagovala zmenou smeru. Teraz vyzerala spoza neďalekého kmeňa. Svetielka očí ma skúmavo pozorovali. Bola nádherná. V napätej pozícii lovca, plaziaca sa pomedzi stromy, striehnuca na korisť. Čierna srsť sa jej leskla vo svite mesiaca.
Bola som ako ona. Zaostrila som na príjazdovú cestičku. Bolo už krátko po ôsmej a nikde nikoho. Zapamätala som si to dobre? Zneistela som. Dúfam, že to malo byť o ôsmej pri vodopádoch.
Znelo to podivne, keď som určila ako miesto stretnutia príjazdovú cestu k vodopádom Khlóng Phu a navyše o ôsmej večer, keď je už všade tma. Vedela som, že má byť spln, a tak bude svetlo. Bolo dôležité, aby som dobre videla a mohla presne zamieriť...

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x